Trolling cu smartwoman.hotnews.ro

Orice om cu doi neuroni poate vedea cu ochiul liber ca poveştile de pe smartwoman  sunt un trolling penal de prost. Offshore, iubiri, amant, siteul exploateaza foarte bine miturile urbane romanesti. Ce e uimitor e ca articolele au cate 200 comentarii, majoritatea de la oameni care par a nu se fi prins ca fetele care scriu sunt de fapt redactorii hotnews.

In acelasi mod, au aparut si la noi siteurile care rescriu conspiratii . Oamenii sunt prosti si au nevoie să fie distraţi şi distraşi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. Nu cred ca pe redactori îi duce capul să facă un troll aşa de elaborat.

  00
 2. Troll elaborat? din contră, soluțiile de trolling sunt foarte simple – rețete gata scrise, pe jumătate traduse din alte părți, pe de altă parte invenții fără pic de imaginație.

  00
 3. Cioran sau Ţuţea? Care a fost mai de dreapta? Fac si eu un troll.
  Daca vreti aduc si argumente!
  cu stima

  00
 4. acum niste ani ma gandeam eu sa speculez chestia cu Sandra Brown si sa-mi zic SANDU BRAUN, sa bag la greu “romane” de fantezii erotice pentru tinerele de 45 de ani cu paienjeni la bijboaca, dar m-am potolit, cica nu da bine crestinismul cu panarama aia, dar era o paine buna de mancat. :))

  00
 5. * paianjeni

  00
 6. Articolul ala cu Qamar si Saudis in Audis in aceeasi saptamana, asta da conspiratie :)

  00
 7. Vezi ca le-ai dat deja idei, or sa faca un articol lacrimogen cu zeci de mii de afisari potentiale din povestea saracutei neveste – cum ii zice – Qamar parca :D

  00
 8. Eu am luat de bune primele 3-4 posturi de la inceputuri. Nu le mai citesc de mult.

  00
 9. mie-mi plac textele alea, şi mai ales comentariile.
  sunt de o… naivitate înduioşătoare! :D

  00
 10. @ chixovici

  cititorii hotnews – blonde, ce sa mai zici… ;) :mrgreen:

  00
 11. Nu inteleg de ce va mai mirati? Credeti ca la televizor e altfel? Emisiuni de genul schimb de mame, sa cunosti soacra/ginerele, fermier cauta nevasta etc credeti ca sunt pe bune? Totul e regizat astfel incit fraierii sa puna botul, audienta sa fie mare si sa se incaseze citti mai multi bani din publicitate. Am citit undeva ca in Ungaria angajau pentru astfel de emisiuni boschetari din metrou.

  00
 12. Fenomenul nu este deloc nou. Acum ceva ani avea un succes fenomenal o revistă cumita parcă “Poveşti adevărate” (vezi, simţeau nevoia să specifice în mod deosebit că sunt adevărate). Apoi succesul a fost preluat de zeci de reviste cu nume asemănătoare. Cam târzie reluarea în online a ideii, însă succesul mă aştept să fie înzecit datorită interactivităţii. Poţi să-ţi dai cu părerea despre proastele din articol şi apoi poţi să-ţi dai cu părerea şi despre ceilalţi părerişti.

  Totuşi cel mai mare succes de presă în anii ’90 a fost un alt ziar/revistă cu profil asemănător dar mai violent: “Infractorul”. Era coadă la el chiar şi spre sfârşitul deceniului. Apăruseră şi aici variante, “Infractoarea” etc.

  00
 13. erată: cumita = numită

  00
 14. @Blonda de la Marketing

  Mai degraba portocalii decit blonde ;)

  00
 15. @Spock: ce simplă-i viaţa când o vezi doar în alb şi negru, fără nici măcar nuanţe de gri. Pentru tine cei care nu-i critică doar pe pedelişti sunt automat portocalii, nici prin cap nu-ţi trece că mai pot exista şi unii pur şi simplu echilibraţi.

  00
 16. Sacura draga (cred ca esti fata daca-ti pui la avatar o floricica), te rog uita-te la commenturi si ce scor obtin cei care scriu acolo o opinie independenta de culoarea politica si cei care lauda portocaliul. Apoi vino si imparte minte altora despre echilibru.

  00
 17. @Spock: sunt curios, dacă zici că hotnews sunt portocalii, spune-mi unde se poate găsi o sursă de informaţii nepărtinitoare? Te rog nu confunda sursa de informaţii cu comentatorii de sub ele, mi se rupe unde care partid are mai mulţi. (*)

  00
 18. ba, merci. e aur curat asta. de la tango blog n-am mai vazut asa.

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.