Google spam fail

Ce poate fi mai amuzant decat un articol despre cum se combate spamul plin cu comentarii spam? Bravo, băieţi! Ne dăm seama acum că noi raportam degeaba spamul, că voi sunteţi prea deştepţi pentru binele vostru.

google_spam

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. asta stiti si voi de ce se intampla. pentru ca google este atat de arogant si ignorant. te poti chinui f mult sa faci seo fara sa obtii nici un rezultat. google nu ofera nici o solutie practica la cum sa cresti un site. spune pe acolo niste balarii dar nu sunt practice.

  pentru google, daca nu ai content original, daca nu introduci content zilnic, daca zilnic nu apar cateva zeci de link-uri catre tine si daca nu platesti bani prin adwords pentru promovare, repet, pentru google esti SPAM.

  daca ai un site static cu putine pagini, gen magazin online, te mananca alte site-uri care baga spam la greu si care par OK in ochii google cu aceste practici.

  00
 2. n-ai cu cine, dom’le, n-ai cu cine… astia de la gugal, nijte tarani… 😛

  00
 3. Hai că ăla e spam de calitate. Trebuie să recunoști că sunt cât de cât la obiect comentariile alea. Iar Discounted Indian Hotels duce către un amărât de cont pe Blogger, care nici macar nu scrie pe vreun blog.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.