jurnal de criză #31

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Am citit de revolutia din Islanda pentru prima oara aici: https://www.staupenet.ro/ . Nu am crezut ca s-a intamplat ceva si ca nicaieri in Europa nu apare la stiri. Numai prin internet.

  Apropo de revolutii, se pare ca si in Spania sunt ceva manifestatii, dar se cauta limitatea accesului la informatii. Ce zici de hashtagul : #romanianrevolution? E pe bune, dar nu vezi la noi miscari de trupe :))

  00
 2. FENOMENE PARANORMALE: Camera unde lucrurile dispar, fără vinovat

  00
 3. Lol … e pe bune faza cu fiscu` ? Chiar sunt in cautarea unei masini … :)

  00
 4. legat de jp-morgan – lucrurile sunt mai adanci decat par. In momentul in care ei isi ‘recunosc’ vina platind amenda, pot deschide drumul unor procese destul de nasoale pentru ei (nu ca mi-ar parea rau).

  00
 5. 1 miliard de dolari, și pe urmă bankruptcy?

  Dă-o încolo.

  00
 6. @Randy: gindeste-te ce incintati sint oamenii aia carora le ia fiscul masinile cu japca. daca ai “noroc” iti iei un bmv cu piese de dacie

  00
 7. Islanda n-are nici juma de milion de locuitori. deci, meh.

  00
 8. Asta cu masinile ieftine de la fisc e o vrajeala maxima. Masinile bune sunt luate de ei si ce ramane la prostime.In general masini cu defecte serioase sau avariate.

  00
 9. Romania nu e Islanda; in primul rand noi nu avem o societate civila proactiva ci una reactiva; nu avem lideri reali, oameni care sa gandeasca solutii reale la probleme reale; avem doar un presedinte la fel de reactiv precum societatea si un grup de oameni ajunsi mai mult sau mai putin incidental in functii de raspundere care arunca din cand in cand petarde care ajuta asa-zisele televiziuni de stiri sa faca rating si sa isi etaleze prostia. Aici se vede de fapt lipsa unei scoli a dezbaterii sau a unei scoli care sa incurajeze altceva decat invatarea mimetica.

  00
 10. @Andrei: cine s-a rupt?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.