Influencerii sunt fierți pe concedii în Bulgaria

Dați click aici și vedeți o liotă de influenceri români de toate felurile, de la prezentatoare tv la foste prezentatoare tv la oameni care au avut la un moment dat un hit sau două, și descoperiți schema aia clasică de publicitate nemarcată cu “o agenție mi-a recomandat asta”.

Dap. Asta e publicitatea marcată vag. Că dacă eu înțeleg că agenția te-a dus pe gratis acolo, de aia lauzi cu toată gura turismul în Bulgaria, oamenii obișnuiți nu înțeleg asta. Și de aia e formulat așa. Să pară că Bulgaria e raiul pe pământ și agenția aia are cele mai bune recomandări.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

53 comentarii

  1. Hotelul la care e Amalia Enache e într-adevăr de top. Am fost anul ăsta de 2 ori deja.
    Bănuiesc că au exclusivitate cu Travel Planner că în fiecare săptămână e o altă „divă” în vacanță acolo. Ba chiar aduc și artiști români să facă spectacol acolo, din fericire l-am ratat pe Temisan..

    00
    • Man, dacă te duci în concedii unde se aduc muzicanți din RO, nu e de top locanta. Fără supărare, sunt departe de a fi milionar, n-am bășini în cap.Nici măcar aitist nu sunt, nici bugetar, deci sunt apoape rupt în cur Dar să știi că așa e cum zic.E un Eforie mai curat în Bulgaria. Nu e puțin lucru, dar asta nu face hotel de top.

      00
    • Sunt curios din cele 100 plus like uri câți au fost la acel hotel.
      Și poate sunt eu de la țară, ce oferă un hotel de top? Vreunul în Ro sau BG puteți recomanda?

      00
    • @Cipper servicii complete.
      Asta dacă ma înțelegi.

      00
    • Curly, zi si mie unde in Eforie poti sa stai la vila proprie cu piscina si cu regim ultra all inclusive. De fapt, zi-mi un singur loc pe litoralul romanesc unde gasesti asa ceva.

      00
  2. NOU
    #6

    și eu merg la plajă în bulgaria ( de vreo 3 ani, mai ales din cauză de toddler; plus că job și pe acolo), da’ să te lauzi cu asta…

    00
    • Semnal ca patronii de pe litoralul de aici să scoată banu’ pentru publicitate pozitivă, de anul viitor.

      00
    • O mânuță furioasă o ai de la mine pentru ”toddler”. Este mai special dacă scrii că ai un toddler sau kinder? Chiar nu vă înțeleg.

      00
    • @shoric, daca nu stie sa traduca „toddler”, ce vrei?

      00
    • Daca tot suntem revoltați pe toddler, shoric cu sh in ce limbă e? Ori suntem consecvenți, ori nu mai suntem.

      00
    • @Sauron, ai probleme cu nickname-ul meu sau ești doar prost gratuit?

      00
    • @Sauron: citește-i nick-ul pe ardelenește, cu accent pe prima silabă. L-ai jignit asociindu-l cu pielea porcului :))

      00
    • Shoric, ruman adevarat, viitor votant haurist.

      00
    • NOU
      #14

      am mai scris un comentariu’ da’ s-a dus pluii de suflet, așa că reiau:
      @șoricule, ce ești așa nervos, vericule? ia, împreună cu @călin (sper că n-am greșit și tu ești de fapt calin, adică dezmierdător, drăgăstos, mieros, ipocrit…; zice dexu’, nu io!), găsiți-mi cuvîntul în limba română care în engleză e „toddler”; nu cuvintele, da?
      @călin, bravo boss, l-ai pus la punct pe unu’, pe net! dacă mai știi și altceva despre mine, te rog, că io-s fert pă auernes, pă dezvoltare personală, pă d’astea… și ce-a mai încredere mare o am în necunoscuții dupe net! word!
      @fierții ăia cu thumb downs, bulgaria o cam știu, la cît merg p’acolo mă recunosc hotelierii după voce; și rămîn la opinia mea că nu-i o mare laudă concediul în maldivele de est (arhi trade mark) middle class-ul lor se duce în (minim) grecia; iar „pretențiile” mele în concediul de vară înseamnă așa: cameră (mai ales baie) curată, pește proaspăt, vin (local dacă e posibil);
      @Raul (te rog pe tine că vericu’ s-ar putea să fie umpic atacat), io nu știu arghelenește și m-am cam plictisit să zic în gînd „șóric”, și să-mi vină-n cap numa’ „poor Yorick”, ce înseamnă nicku’? mulțam

      00
    • Eu sunt de acord cu ce graieste Costica. Nu pricep de ce atatea minusuri. Este obligatoriu sa te lauzi cu Bulgaria? Sau trebuie sa mergi acolo unde a mers „vedeta” X?

      00
    • NOU
      #16

      toddler (eng) = plod (rou)

      Că britano-americanii i-o încadrat pe vârste (1-3 ani) ca să pară ei miezu’, e altceva.

      00
    • NOU
      #18

      @ev21, mulțam de link; nu m-am lămurit suficient dar am găsit în comentarii un cît de cît echivalent: prichindel;
      @JT, mulțam și ție, you little (grammar) nazi! da’ se vede că n-ai copchii; variantele în engleză, cu clasificare pe vîrste, sunt utile pentru stabilitea premiselor; vîrste apropiate vin cu diferențe majore de nevoi și comportament; iar „toddler-ul” meu a fost folosit, în context, fix pentru a exprima gradul de dificultate a călătoriei cu un copilaș între 1 și 4(?) ani…
      @all, hai, vă rog io, să nu rămîn (de tot) prost, de la ce vine nick-ul (vai, am comis-o din nou!?) lui „shoric”?

      00
    • NOU
      #19

      @costicămusulmanu: io m-am legat strict de traducere. Puteai la fel de bine să spui „borac”.
      Personal, clasificarea pe vârste a copilului mi se pare retardată, comunistoidă.
      Adică, e sau ar trebui să fie la mintea cocoșului că un copil de 7 ani are și alte nevoi comparativ cu unul de 3 ani.

      00
    • Parcă era echivalent cu sugar…

      00
    • @marinel:
      According to the Centers for Disease Control (CDC) , kids between the ages of 1 and 3 are considered toddlers. If your baby has celebrated their first birthday, they’ve automatically been promoted to toddlerhood, according to some.

      00
  3. Cred ca travel planner aia au ceva exclusivitate cu Reina del Mar. I-am gasit facand research, ma costa cu aproape 1000e mai ieftin prin ei fata de booking.

    Dar da, nu fac rau vedetele ca aleg BG ci ca nu marcheaza publicitate. Doar tu est old man yelling at the cloud: pro-fe-sio-nalizarea pieteiiii!”

    00
    • Verifica si pe travos.ro in principiu multe hoteluri din bg sau grecia sunt mai ieftine la agentii decat pe bookinng

      00
    • asta cu publicitatea e așa, cu dus și întors: doar producătorul materialului știe dacă face publicitate sau pur și simplu se folosește de diverse substantive proprii în circulație.

      mă uitam aseară l-a un clip al lui Cadariu cu mașinile electrice; omu’ arunca în stânga, dreapta cu Tesla, BMW, Kia, so on, plus câteva remarci laudative (mă rog, unele) față de Elon Musk. aia-i publicitate mascată? poate fi, însă lipsind smoking gun, rămâne așa cum zice autorul că este.

      00
  4. Asta e partea bright a afacerii.
    Partea dark o ține „presa” cu articole gen „cât a ajuns un porumb fiert pe litoralul românesc”.

    În anul 2022 chiar aveam nevoie de angajații ProTV să aflu cum e la 280 km de București..

    00
  5. Dupa o vârstă incepi sa realizezi ca de fapt nu esti asa ‘vedetă ‘ si accepți sa faci reclama și pt BG…nu pot fi toți buhnici 😀

    00
    • Avea zilele trecute vali un link cu un catalog de influenceri. Efectiv orice nene/femeie care a aparut la tv din varii motive o data in viata lui acum se poate autointitula influencer. De la fotbalisti retrasi prin 2000+ cu cele mai notabile performante campionatul romaniei si cupa, la diverse fete care in afara tineretii si a frumusetii nu le recomanda absolut nimic.
      Fara prea mare legatura, butonam ieri televizorul si am observat o chestie … bai nene pe canalele de sport ce era legat de fotbal se impartea in 10% efectiv meciuri de fotbal, restul de 90% analize cu diversi pe meciuri de fotbal

      00
    • @N
      Chiar nu-mi pot imagina cît de idioți sînt cei care plătesc flencănitorii ăia degeaba de pe sticlă…

      00
    • @N, televiziunile se concentreaza pe continutul care aduce audienta. Acum daca majoritatea romanilor se uita la fotbal si la spectacolul creat de comentatorii sportivi, asta li se ofera.
      De exemplu la meciurile de handbal (masculin sau feminin) de pe TVR 2 nu prea se uita nimeni. Si atunci televiziunile private incearca sa se axeze doar pe continutul profitabil.

      00
  6. Da ce sa-i faci, ar face reclama si la revista Foamea daca ar sari cu banul. Sa stii ca Bulgaristanul intra la fix daca ai copii.

    00
  7. Apropo de influenceri. Ilinca vandici a prezentat Gala femeilor remarcabile. I fuxking love it

    00
  8. Posibil sa se fi dus in Bulgaria multi pentru apa calda. Ca e aproape de Bucuresti, ai facut un dus, ai bagat ceva la burtica si aia e.

    00
  9. Ca ne comvine sau nu, Bulgaria e peste Romania la servicii de ospitalitate. Fie ca vorbim de litoral sau de munte.

    00
  10. Bai Vali eu admir lupta ta pentru corectitudine. Dar nu vei vedea asa ceva in Romania niciodata. Mi-am pierdut speranta. Cred ca prostotutie mai mare ca in presa si influencing nu exista nicăieri

    00
  11. Cel mai mare influenker din istoria Romaniei a fost Adrian Paunescu

    00
    • Ai scris greșit savanta de renume mondial – tovarășa Elena Ceaușescu – și cel mai iubit fiu al poporului – tovarășul Nicolae Ceaușescu. Un fel de Carmen Brumă și Mircea Badea.

      00
    • sa ma piș pe mormântul lui.

      bine, bine, bine….. despre morți numai de bine. deci să-l fut in gură.

      00
  12. In ultimii 10 ani am batut litoralul bulgaresc de la Durankulak pana dincolo de Sozopol.
    Nu am ce sa-i reprosez. Calitatea serviciilor spre f.buna si marea mult mai curata, adica nu asa de poluata!
    Apoi am inceput sa evit zonele in care se face turism de masa de tipul all-inclusiv, Golden Sands si Sunny Beach, carora nu am ce sa le reprosez.
    Sunt exelente pentru turismul de familie.
    In ultimii 4 ani am cautat zonele mai putin aglomerate, unde merg localnicii. Am fost zi in zonele de off-camping. O experienta interesanta.
    Anul asta am preferat Grecia continentala. Zona Maceodonia si Tracia.
    Daca pana la Varna ai 4h de condus si pana la Sozopol 6h…in Grecia continentala ajungi in maxim 8h.
    Bulgaria s-a scumpit destul de mult fata de anul trecut si astfel a ajuns cam la aceleasi preturi precum Nordul Greciei. Vreau sa incerc zona de camping din Alexandroupolis.

    00
    • Ai o recomandare pentru un loc bun in Bulgaria ?

      00
    • Orice este la sud de Varna!
      Ozbor, Șkorpilovți daca vrei o plaja lunga si aeristia, unde poti campa, Sozopol/Duni.
      Mai in nord ar fi zona Kaliakra si de acum celebra…Krapet, pentru canping amenajat sau off-camping.

      00
  13. Eu am aflat de Travel Planner de la Miruna și am și rezervat prin ei, așa că pot spune că am fost influențat de un influensăr. Și că reclama și-a atins scopul. N-am fost la Reina del Mar unde preturile sunt de Turcia, nu de Bulgaria, însă am fost la un alt hotel excelent calitate/preț. Iar colaborarea cu agenția foarte ok. Într-o joi noapte am rezervat pe site, vineri dimineață am primit info pe mail, am plătit online și am primit voucherul, duminică eram la hotel. Și cu vreo 20% mai ieftin față de Booking. De litoralul bulgăresc cred că știe toată lumea: apă curată, plajă curată, servicii ok. Nu te simți furat.

    00
  14. Vezi ce mașina și-a luat Ceusan, ultimul story

    00
  15. „o vilă tip duplex pe care au cumpărat-o părinții prietenei lui”

    După asta deosebești un Chad adevărat de unul fals.

    00
  16. eu m-am oprit din citit la „mircea badea”.

    00
  17. „trupurile frumos sculptate”.
    Ce expresii de 2 lei, îmi vine să vomit.

    00
  18. PE gratis… eu te susțin împotriva influencerițelor analfabete, dar nu fi la fel. Asta și aia cu „care/pe care” mă omoară (inclusiv în video-uri). Poate te ia valul, dar sună analfabet 1st grade.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.