Influencer fun #126

Foreo mai bagă o lopată de bani în buzunarul influencerițelor pentru ca acestea să pretindă că folosesc produsul ăla, dar lumea s-a cam lămurit.


Aia e viața, tragi din trabuc cu copilul mic în brațe. Să-l înveți din timp cu greul.


Bogdan Bob Rădulescu merge acolo unde doar Oreste mergea.


Buhnici punând linkuri sponsorilor. Glumesc. Sponsorului Huawei nu i-a putut pune link din motive tehnice, iar articolului despre care vorbea nu pune link că nu obișnuiește din astea, mai ales că el e sursa tuturor informațiilor de pe net.


Dulce ironie. Colo vorbind de obsedați. Alți. Iar Cristina Almășan culege ce a semănat, că 90% din urmăritori i-a strâns prin buci, nu prin altceva.


Morar colaborează și cu Google, pentru că a face un pic de research e deja muncă prea multă.


Între două reclame la nimic, o scurtă criză existențială.


Sânziana Negru e extrem de implicată în cauze sociale, când sunt plătite, altfel dă foc la plastic în rezervație, se uită de la balcon cum alții fac curat pe spațiul verde din fața blocului și conduce diesel. E jignitor să o descrii așa, dar bunul simț a murit de mult.

Altfel, Elle are un tiraj de 3.000 exemplare pe lună. Site-ul are 20.000 unici pe zi. Dar premiile Elle sunt valoare, că nu te poți duce la mă-ta cu pozele tale în chiloți, așa cu revista mai merge.


Kasia Theodora și-a găsit de muncă.


În alte știri, Grebenișan rămăsese singura fraieră nemăritată și fără copil și pierdea bani, așa că a sărit repede și s-a măritat. Măcar nu a rămas gravidă cu el la beție și apoi l-a luat, ca altele.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

46 comentarii

 1. Am intrat pe siteul lui Bobi ăla cu stickul minune care te vindecă de covid, cancer și bubă neagră. Măi, voi ați văzut ce sigle sunt afișate acolo? Mai lipsește NATO și comitetul olimpic și le are pe toate.

  … și n-am găsit nici o certificare din multele cu care se laudă. Un pdf ceva, un număr de licență autorizație etc.

  00
 2. „All medical devices must be registered with the FDA. … Registration simply means the FDA is aware of the manufacturer and their devices. The manufacturer cannot claim the device is “FDA Cleared” or “Approved,” and they cannot use the FDA logo in marketing or labeling the device.”

  Sa ii traduca cineva si lui Bobi si sa scoata sigla FDA de pe site.

  00
 3. Mooor :)))))

  E la farmacia tei în ofertă, inclusiv pentru wc :)))))

  00
 4. Eu îl iau de la el de pe site, e 62 lei. Ăla de la farmacia Tei e fake că e 48 lei.

  00
 5. Mai da ce o decazut Lumi daca nici rubrica asta extinsa de infuentereala nu o mai prinde.

  00
 6. Trebuia sa pui link afliliat la Dr. Clo. Faceai un ban cinstit. Hihihi!

  00
 7. Grebenișan rămăsese singura fraieră nemăritată și fără copil și pierdea bani, așa că a sărit repede și s-a măritat.

  Întreținută sau… ?

  00
 8. „pe o suprafata de 9 metri cubi.” atat.

  00
 9. Sunt curios ce ar zice colegii lui de la Epic Show, in special Codorean.

  00
 10. Asemănător cu dr. clo este şi un produs japonez cleverin.
  La ambele, dioxidul de clor eliberat în aer este în cantitate infimă si se și descompune rapid sub acțiunea razelor UV. Nici nu ar avea cum să fie altfel, acest stick fiind destinat folosirii de către oricine, nu de către specialişti. CIO2 este dezinfectant, dar nu în mâna oricui, fiind toxic în anumite concentrații cât și în manipuIări profane.
  Ca atare, acel stick este o păcăleală în ceea ce privește efectul promis, apă de ploaie.

  00
 11. Încercați cu o cruciuliță sfințită de BOR, îndepărtează toate problemele. :)

  00
 12. Aia cu carioca magică a lui Bogdan Bob e ceva ca un episod din Twilight Zone. Undeva, cumva, două universuri paralele s-au atins pentru un moment și-au dat naștere la acea poză.

  00
 13. cristinalmasan a scris „obsedati secsual”… nu stia ca se scrie corect „opsedati”?!

  00
 14. Wow, tare ca faci rubrica asta periodic. Cat kkt e online… daca un brand nu citeste articolele astea inainte sa faca o campanie, este prost (la cap, nu de slaba calitate).

  10
 15. Noroc cu rubrica asta că mai aflu si eu una alta despre cine da trendul. Zilele astea am ars-o prin Mamaia si intr-o după amiază veneam de la un restaurant turcesc de la Alezzi si in drum spre masina am vazut o aratare care m-a șocat. Un fel de boschetar care incerca sa treaca drept familist. Printre hainele lălâi, papucii murdari si mecla neîngrijită ducea un copil intr-un fel de port-bebe. Si in urma lui venea sotia, destul de împopoțonată cu multe inele si gablonțuri. Mi-a spus un prieten cu care eram ca el e Otravă si ea Fabuloasa. #facdetșit! Nu mi-am putut scoate din minte imaginea lui pentru cateva ore si de obicei nu ma oripilez usor. A trebuit sa ma afum bine cu niste rom in seara aia ca sa-mi pot sterge din minte imaginea specimenului.

  00
 16. Comentu lu Andreea Savan la postarea lu Bogdan bob e enervant. Deci doamna vine si ne zice „Eu sunt smechera SCIENTIST pa america, stiu ce e FDA si 501k plebeilor. Produsu asta e facut de descultii din malaezia si aia nu stiu de SCIENCE cum stiu eu. Nici amazon nu vinde in america. Sunteti toti niste plebei prosti”

  Ea putea foarte bine sa lase arogantele de o parte si sa stea 5 minute sa faca un research minim si 5 minute sa scrie un comment in care sa explice ce ii FDA, faptu ca FDA registry nu inseamna ca si functioneaza produsu. Daca tot stie de microbiologie si SCIENCE ar fi putut sa arunce si niste numere gen cantitatea necesara de CIO2 sa omori covidu, etc. Putea sa se lege de certificarile alea din Korea sa ne zica ca nu sunt bune, sa atraga atentia ca sunt facute cu „sample from manufaturer” (daca intrati la certificari la ei pe site scrie pe unu din certificarile alea ca testu a fost facut cu sample de la producator si nu garanteaza calitatea). Putea sa nu fie aroganta si sa arunce cu un contra argument pertinent.

  Ea a avut avantaju de autoritate (microbiologist) si la folosit ca sa fie o aroganta proasta. Nu ma astept la postare ca pe astralcodexten in comenturile unui comediant mediocru da plm nici arogante proaste.

  00
  • Mai distractive sunt intervenţiile Irinei Szekely. La un moment dat aduce ca dovadă un studiu: ,,Impact of Chlorine Dioxide Gas Sterilization on Nosocomial Organism Viability in a Hospital Room”.

   Care nu are nicio legătură cu stick-ul promovat de ei.. Din simplul fapt că acel stick are o cantitate infimă de ClO2. Pe când sterilizarea din spital s-a făcut cu o concentraţie foarte mare de gaz, de la 385 ppm până la 890 ppm-h, timp de 30 de minute (în timp ce concentraţia sigură pt om este undeva la 0,3 ppm pentru o referinţă de 15 minute).
   ,,Concentrations of ClO2 up to 385 ppm were safely maintained in a hospital room with enhanced environmental controls.

   ,,Six separate sterilization cycles were performed and ClO2 concentrations of 351 ppm to 385 ppm were maintained in the hospital room for <3 h with no impact on areas outside the unit. Relative humidity was raised and maintained to 50% and 65% and maintained for 30 min prior to each sterilization cycle using a portable steamer controlled from outside the room. Chlorine dioxide exposures of 677 ppm-h to 890 ppm-h were achieved in the hospital room. Four sterilization cycles were performed with the interior hospital room doors, the bathroom door, and the cabinet door open. Two cycles evaluated the impact of closed bathroom and cabinet doors on sterilization."

   De asemenea, au existat mai multe cicluri de sterilizare, moment în care camera a fost sigilată pentru a împiedica scurgerile de gaz pe hol şi în camerele adiacente. S-a folosit un generator de ClO2 cu tuburi de fluorură de poliviniliden (material non-reactiv). Totul a fost în permanenţă monitorizat cu detectoare ultrasensibile. La final s-a efectuat o epurare cu cărbune activ. Evident, personalul participant a avut măşti cu filtre de gaz în permanenţă.

   ,,Prior to each cycle the hospital room was sealed with duct tape and plastic sheeting from the outside to limit gas leakage into the hallway and adjacent rooms. The ClO2 generator, Minidox-M Decontamination System (Clordisys Solutions, Inc. Lebanon, NJ, USA), was placed in the hallway as a precaution to mitigate potential ClO2 leakage and two polyvinylidene fluoride tube lines were placed from the generator into the room through the space under the entry door. The tube lines allowed delivery of ClO2 gas into the room and air sampling of the room to monitor gas concentrations. Gas concentrations inside the room were continuously monitored by the generator. Two personnel were required at all times during the sterilization process to monitor the generator, adjacent areas and floors for leaks. Once the sterilization procedure was complete, the ClO2 gas was then evacuated from the hospital room using two activated charcoal scrubbers.
   2.4. Safety Considerations
   Study personnel carried fit-tested full-face respirators equipped with acid gas filters. Adjacent areas and floors were continuously monitored for ClO2 gas with a hand held Portasens II detector (Analytical Technology, Inc. Oaks, PA, USA) with a calibrated detection range of 0–5 ppm, accuracy of ±5% and sensitivity of 1% for the sensor (00-1005) and model used (C16-1).”

   Sigur, ClO2 este în stare de multe. Dar nu în concentraţia ridicolă din acel stick. Şi, cum spuneam şi aseară, nu la îndemâna oricui.

   00
 17. pt editia urmatoare, check out Cristi Popesco cu promo pe detergent lichid… e gold :))))

  00
 18. Nu e tipul ăla care a refuzat să se ducă la iUmor, pe motiv de patron?

  00
 19. A pus omu’ asta poze cu fete mai mult sau mai putin dezbracate si voi vorbiti de detergent de wc uri 😅

  00
 20. Dacă dă iar depresia în Buhnici, pe tine dau vina.

  00
 21. Ana Morodan s-a lovit de „zid” si a intrat in „etapa epifaniei”.
  Urmează scimbări în profilul de dating cu „m-am săturat de bărbați neserioși: dacă n-ai peste 1,85m și nu faci minim 500,000 lei pe an, n-am ce discuta cu tine”.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube