Iliescu când?

Președintele Iohannis a transmis cererea de urmărire penală pentru Petre Roman (77 ani) și Gelu Voican Voiculescu (88 ani), după cum relatează presa.

Din listă lipsesc Miron Cosma, Virgil Măgureanu și, desigur, Ion Iliescu. De ce? Că nu e democratic să băgăm un fost președinte la pușcărie? Că moșul s-ar putea să vorbească? Că Măgureanu s-ar putea să vorbească? Așa că au zis să îl sacrifice pe Roman, ca să se stingă tot.

Pentru toți copiii de securiști care fac nasoale, fiți un pic atenți, moare tati, dispare protecția politică.

old-communist-comunist-batran

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

 1. Iliescu?
  Dupa ce moare!
  Oh… wait…

  Comentariu apreciat.621
 2. Ma mir ca de obicei asteptau decembrie pt asemenea trambitari cand lumea isi mai amintea de Revolutie.

  Comentariu apreciat.538
 3. Mai repede intrăm noi în Schengen (ori ne anexează USA)

  Adică, realist: evident c-o sa crape cândva.

  Nepoții sau strănepoții noștri, daca nu cumva se va pierde practica spiritismului până atunci, poate ne vor da si nouă vestea cea bună.

  163
 4. Eu sper doar la karma ca justitie în tara asta nu avem, în general zic nu neapărat legat de acest subiect.

  142
  • Cum nu avem Justitie?
   O sa aflam curand cu totii Adevarul oficial:
   Protestatarii au pus in mod voit in pericol viata Minerilor veniti cu clasa in Bucuresti in cadrul programului „Spatamana Verde” in vederea vizionarii la Teatrul National a piesei de teatru „O Floare si Doi Gradinari”.
   Avand in vedere starea de fapt, Minerii nu au avut ce sa faca decat sa-si scoata din ghiozdan Batele, Ciomegele, Topoarele si Tarnacoapele pentru a putea sa-si croiasca drum printre elementele tulbulente si platite de catre Oculota Internationala.
   Mai mult, Minerii vor trebui despagubiti pentru pagubele materiale provocate de distrugerea materialului didactic si pentru pagubele morale avand in vedere ruinarea programului Cultural la care achiesasera in zilele respective.

   P.S.: Ion Iliescu nu are motive sa fie inculpat pentru ca el la Romexpo a sustinut doar primul program de Stand Up Comedy din istoria post decembrista a Romaniei.

   Comentariu apreciat.341
  • @AlexAndru

   Pentru cei care cred că exagerezi, Iliescu a repetat peste tot că ‘minerii au venit să refacă zona verde din fața palatului, să planteze flori și să sape. Că erau protestatarii acolo și i-au deranjat sunt alte întâmplări care pot fi dezbătute’ sau ceva de genul.

   Sunt pe youtube ceva frânturi din interviurile de pe atunci. A susținut asta chiar și la televiziunile externe, ceea ce ne-a dus în spate economic vreo 10 ani, pentru că investitorii erau aliniați să vină cu miliardele de dolari, dar când au văzut că încă e comunism, s-au dus înapoi.

   91
 5. Putin o să moară înaintea lui Iliescu

  Comentariu apreciat.450
 6. Nu stiu, dar de ce ai pus poza cu Gheorghe Cozorici?

  91
 7. Vin alegerile. Cred că asta e motivul.

  150
 8. Și dacă vorbește Iliescu, ce? Parcă mai pasă cuiva de ceva…

  152
 9. Sunt curios daca-i condamna post-mortem si ce reactie vor avea Antenistii3 care au jucat umar la umar. In Decembrie deja incepusera sa o dea cotita asa putin fata de revolutie. Cred ca sunt intelesi sa schimbe atitudinea fata de revolutionisti si mineriazi dupa moartea lor.

  60
 10. Îți zic eu de ce, se face rocadă cu nevinovații, ca să genereze haos și să se stingă procesul.

  Pe Iliescu îl acuză de lovitură de stat, unde oricine orice-ar zice, n-a fost nici o lovitură de stat, și se știe asta, a fost un profitor oportunist care s-a cățărat pe morții de la revoluție și s-a dat revoluționar deși el era pitit la editură la Scânteia ca un morcovist, până a bătut vântul schimbării în direcția anti-ceaușescu. Apoi s-a trezit și el din somn.

  În schimb la mineriade e clar 100% vinovat, băieții cu epoleți i-au garantat lui Iliescu viitorul politic dacă îi protejează de morții de la revoluție (ăștia sunt cei care ar trebui judecați la punctul 1, procesul revoluției). I-au pus la dispoziție toată experiența lor în calmarea manifestațiilor, atât cu, cât și fără mănuși. Aveau meniu și expertiză completă.

  Dar îl bagă pe Petre Roman la înaintare care nu știa pe ce planetă e atunci și cum funcționează lucrurile. Din câte țin minte, tot o mineriadă l-a dat jos chiar pe Petre Roman, Iliescu declarând la TV în nici jumătate de oră, fără să-i zică nimeni nimic de fapt, cum că Petre Roman a demisionat deși nici vorbă de asta. Adică Iliescu știa că minerii îl vor da jos pe Roman sau cum? Putea să știe doar dacă asta era intenția de la bun început.

  Rezultatul? Se vor tot cerceta ca proștii învârtindu-se în cerc, se va găsi cum că nu sunt dovezi (că nu sunt) și apoi vor zice: ne pare rău mă băieți, n-am găsit nimic aici, asta e, viața merge înainte, istoria o să-i judece!

  O scârbă și o manipulare mai mare nu știu dacă există, se p*** fosta securitate pe popor cu boltă și azi, după 30 de ani. Între timp și-au băgat copiii la ministere și alte cele să ne dea lecții de energie, mediu și dezvoltare…

  De Gelu Voican Voiculescu nu știu nimic concret, pe cuvânt că nu-mi dau seama de unde a apărut și cum s-a cățărat ăsta acolo, nu înțeleg nici azi, nu găsesc nici o sursă coerentă. Că a venit de pe stradă nu cred. Alții (ca Hodor) ziceau că Iliescu l-a ținut acolo ca să aibă un țap ispășitor în caz că se împuțea treaba, dar și ca să facă paradă cu el ca ‘reprezentant al străzii’. Aici chiar nu-s lămurit.

  92
  • „nu știu de unde a apărut Gelu”. come on. de unde oare? :D

  • Securist? Mulți zic că a fost hărțuit de securitate? A fost om al rușilor, pus acolo să fie sigur că nu ne apucă pro-vestul, și rămânem prieteni cu tovarășii de la est?

   Întreb sincer, sunt multe surse contradictorii. Pe securiști nu-i pot lua în seamă că după ei toți au fost pro-ruși, oricine a fost contra lor imediat înseamnă că a fost rus. Deși e clar și nu neg că n-am fost infiltrați de ruși, clar că am fost.

   41
 11. În fotografie e Walter?

  50
 12. Petre Roman e evreu, de aia il aresteaza

  60
 13. Cred că mor procurorii și judecătorii de bătrînețe înainte să-l judece pe Iliescu de ceva.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube