Hai să vă învăţ despre online: citarea anonimilor

Nimeni niciodată nu citează bloguri anonime fără a avea un motiv foarte bun. Eu nu voi cita niciodată PenisMaster pentru o ştire care se găseşte pe hotnews sau pe mediafax, mai ales dacă siteurile astea două au acea ştirea înaintea blogului anonim. Nimeni niciodată nu citează şi mai ales nu dă crezare unui blog anonim când vine vorba de nişte acuze ale unei persoane publice la adresa unui anonim.

Singura situaţie în care îl voi cita pe PenisMaster este când îl cunosc sau ştiu pe cineva care îl cunoaşte, garantând pentru calitatea informaţiilor de pe acel blog (cum se întâmpla acum 3 ani cu Bogdan Pitaru, care publica informaţii din interior pe un blog anonim şi era degrabă citat de Ulmanu şi Comănescu, colegii lui de serviciu).

Unii oameni însă sunt prinşi în malaxorul minciunilor care mai de care mai amuzante şi uită că dovezile rămân, chiar şi după ce le şterg de pe blogul personal:

Hai să vă învăţ despre online: citarea anonimilor Hai să vă învăţ despre online: citarea anonimilor

Ca să vezi, la câteva ore după dezbaterea la care se presupune că a participat anonima inexistentă, hop, e citată de organizator. Sau de Monica Marinescu. Că e tot aia. Altfel, frumoasă coincidentă, să foloseşti pentru a scrie mizerii numele unei studente de la facultatea la care ai predat fix la câteva zile după ce aţi devenit prieteni pe feisbuc.

Altfel, mişto, sunt sigur că piarista s-a apucat de ameninţat oameni. E fix stilul unui piarist, să încerce sa rezolve prin forţă ceea ce rezolvă zi de zi prin bani şi vorbe.

Dar metoda suveica o ştiţi? Acum mulţi ani, un ziarist avea nişte informaţii pe care nu le putea verifica. Aşa că a înfiinţat mae.go.ro, unde a pus informaţiile, după care le prelua în ziar. Conform mae.go.ro…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. Morrison, cand incetati cu spamsite-ul numit Metalhead? :)
  Asta daca tot veni vorba de relevantza (cum a mancat cainele lui James Hetfield un morcov si i-a ramas in gat)

  00
 2. Deci daca mi-ai citat contul de twitter sunt cineva? M-am ajuns ! Stai s-o sun pe mama ! Poate ma cheama astia la stiri la teve.

  00
 3. Trebuie recunoscut geniul, mae.go.ro e o idee geniala. Evil genius da oricum

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube