retard roundup #11

 • cum faci un troll să tacă: îl intrebi chestii simple. majoritatea trollilor sunt idioţi sau imbecili, iar cel din imagine nu face notă discordantă.
 • produsul unui sistem de educaţie prost: maimuţoi care ştiu să scrie.
 • din cele 200 mii de milioane de euro pe care le câştigă, vuvuzel n-are bani să îşi cumpere o tema a lui sau măcar un webmaster care să ştie un pic de html, ca să nu cadă de prost.
 • genialul genial este genial: un dobitoc a înregistrat domeniul wwwzoso.ro şi vrea să îl vândă. ideea lui e simpla şi a avut succes în trecut: www.zoso.ro are milioane de vizitatori unici pe zi, dacă 10% din ei uită să pună punctul între www şi zoso, bingo, are o afacere de succes! sper că a luat şi zosoro.com pentru asta. eu am luat yoso.ro, ca să nu mai schimbe denisa tastatura.
 • un alt troll imbecil (limbaj porcos, beware): el aduce vorba despre chestii care nu există şi, deci, nu pot fi dovedite, dar eu îl plictisesc când îi cer să se explice. dap, mama lui a murit tristă (şi înfiptă într-un cuc de cal, dar astea sunt detalii) că a fătat asemenea imbecil.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Cine e Tache?

  Presimt ca urmatorul pas in a dovedit ca ai luat bani de la diversi este urmatorul:
  – Zoso ai luat bani de la X! Muie, ba!
  – Arata-mi dovada!
  – N-am, dar adu-ti aminte ca ai luat banii, nu-i suficienta dovada ca tii tu minte ca i-ai luat?

  00
 2. zoso, cred ca ai putea adauga la lista ” de ce reveniti” si urmatorul motiv : citind „un alt troll imbecil ” si „cum faci un troll sa taca” precum si comentariile de rigoare mi-am imbogatit substantial vocabularul de mahala. Mergand pe ideea ca orice experienta este folositoare pot spune cu convingere ca ma simt mai stapan pe mine si ca o sa fac fata cu succes urmatoarei altercatii din tramvai sau de la piata.
  Revin cu placere de fiecare data 🙂

  00
 3. legat de wwwzoso.ro… ti-am „semnalat problema” inca de anul trecut, da’ ai zis ca-i mai fun sa nu imi publici postul. poate te-ai gandit ca o sa fie un subiect de caterinca mai tarziu.

  trist.

  00
 4. La gradina zoologica a trolilor e un semn mare: Nu hraniti Trolii!

  00
 5. aia cu yoso.ro e utila, am vazut ca si la mine intra multi cautand dailzcotcodac.

  00
 6. Chiar, l-ai bagat in seama pe individu’ care propovaduieste de ani de zile faptul ca apartamentele se vor intoarce la etalonul de 10k dolari sau euro =))

  00
 7. Badea e genial. Sper că nu militează prea curând pentru drepturi de autor. Urât, dacă tot nu e tema lui de WordPress măcar să lase footer-ul original.

  00
 8. din ce vad eu pe siteul ala (wwwzoso.ro) omul cred ca fumeaza etnobotanice cat despre business sau ce spuneai tu nu cred ca e vorba.nimic dezvoltat

  00
 9. bre om, mai baga cite o atentionare „aceasta este o gluma” cind faci cite una, ca poate nu se prinde toata lumea

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.