retard roundup #11

 • cum faci un troll să tacă: îl intrebi chestii simple. majoritatea trollilor sunt idioţi sau imbecili, iar cel din imagine nu face notă discordantă.
 • produsul unui sistem de educaţie prost: maimuţoi care ştiu să scrie.
 • din cele 200 mii de milioane de euro pe care le câştigă, vuvuzel n-are bani să îşi cumpere o tema a lui sau măcar un webmaster care să ştie un pic de html, ca să nu cadă de prost.
 • genialul genial este genial: un dobitoc a înregistrat domeniul wwwzoso.ro şi vrea să îl vândă. ideea lui e simpla şi a avut succes în trecut: www.zoso.ro are milioane de vizitatori unici pe zi, dacă 10% din ei uită să pună punctul între www şi zoso, bingo, are o afacere de succes! sper că a luat şi zosoro.com pentru asta. eu am luat yoso.ro, ca să nu mai schimbe denisa tastatura.
 • un alt troll imbecil (limbaj porcos, beware): el aduce vorba despre chestii care nu există şi, deci, nu pot fi dovedite, dar eu îl plictisesc când îi cer să se explice. dap, mama lui a murit tristă (şi înfiptă într-un cuc de cal, dar astea sunt detalii) că a fătat asemenea imbecil.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Cine e Tache?

  Presimt ca urmatorul pas in a dovedit ca ai luat bani de la diversi este urmatorul:
  – Zoso ai luat bani de la X! Muie, ba!
  – Arata-mi dovada!
  – N-am, dar adu-ti aminte ca ai luat banii, nu-i suficienta dovada ca tii tu minte ca i-ai luat?

  00
 2. zoso, cred ca ai putea adauga la lista ” de ce reveniti” si urmatorul motiv : citind „un alt troll imbecil ” si „cum faci un troll sa taca” precum si comentariile de rigoare mi-am imbogatit substantial vocabularul de mahala. Mergand pe ideea ca orice experienta este folositoare pot spune cu convingere ca ma simt mai stapan pe mine si ca o sa fac fata cu succes urmatoarei altercatii din tramvai sau de la piata.
  Revin cu placere de fiecare data :)

  00
 3. legat de wwwzoso.ro… ti-am „semnalat problema” inca de anul trecut, da’ ai zis ca-i mai fun sa nu imi publici postul. poate te-ai gandit ca o sa fie un subiect de caterinca mai tarziu.

  trist.

  00
 4. La gradina zoologica a trolilor e un semn mare: Nu hraniti Trolii!

  00
 5. aia cu yoso.ro e utila, am vazut ca si la mine intra multi cautand dailzcotcodac.

  00
 6. Chiar, l-ai bagat in seama pe individu’ care propovaduieste de ani de zile faptul ca apartamentele se vor intoarce la etalonul de 10k dolari sau euro =))

  00
 7. Badea e genial. Sper că nu militează prea curând pentru drepturi de autor. Urât, dacă tot nu e tema lui de WordPress măcar să lase footer-ul original.

  00
 8. din ce vad eu pe siteul ala (wwwzoso.ro) omul cred ca fumeaza etnobotanice cat despre business sau ce spuneai tu nu cred ca e vorba.nimic dezvoltat

  00
 9. bre om, mai baga cite o atentionare „aceasta este o gluma” cind faci cite una, ca poate nu se prinde toata lumea

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube