GoPro Hero2 HD, acum în magazine

GoPro Hero2 HD, acum în magazine

Vestea bună e că au apărut camerele GoPro Hero2 şi pe la magazinele româneşti, nu numai pe cele străine. Eu o am pe a mea de două săptămâni şi sunt foarte încântat de ea. Curând îmi pun şi un LCD BacPac şi e cam gata.

În fine, preţurile: F64 – 1.500 lei, MXShop – 1.600 lei, Amazon.de – 350 euro, Amazon.uk – 300 lire şi 300$ pe siteul oficial.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Spune-ne te rog si cateva pareri fata de cea veche, asa pe hartie totul e mai bun decat la cealalta…

  00
  • @Fuzz: camera e un pas inainte. senzorul dublu isi face treaba mult mai bine, calitatea filmării e mult imbunătăţită. asta e tot.

 2. Ieri am luat una de la F64. 1.499 lei Go Pro Hero HD2 Motorzport, fara SD.

  00
 3. As vrea sa stiu si eu citeva chestii:

  – tine bateria macar la fel de mult ca la prima ?

  – e in stare sa faca action shots de calitate ? ma refer la expuneri de 1/1000 sau mai putin care sa dea imagini clare (in lumina buna, n-am pretentii pe semi-intuneric)

  – faptul ca are de 2 ori mai multi mega-pixeli contribuie cu ceva la calitatea pozelor, sau e mai mult pt marketing ? ca daca nu cistigi mai nimic in calitate, nu merita sa umpli SD card-ul de 2 ori mai repede doar ca sa zici ca sunt poze de 11MP, nu de 5MP.

  La ce ai folosit-o pina acum ?
  Intreb pt ca mi-am luat-o pe aia veche acum nici un an si nu stiu sincer daca merita sa o schimb, daca “valoarea adaugata” justifica banii in plus (probabil ca pe aia veche n-as lua nici 200 euro, ceea ce inseamna ca m-ar costa 150-200 euro upgrade-ul)

  00
 4. “filmări personale”

  Giggity !!!
  :D

  Chiar ma gindeam cind s-a lansat GoPro-ul ca poate incepe sa apara porn mai mult filmat Point-Of-View. :D

  Eu pina acum am folosit-o la ski, bike si scuba/snorkeling si a fost ok si aia veche. Diferenta se vede destul de clar la linkurile pe care le-ai dat … dar incerc din greu sa ma abtin sa nu fiu “consumerist” si sa cumpar ceva doar pt ca un pic mai nou si un pic mai bun. Pe de alta parte, am facut cu DSLR-ul niste poze foarte tari la ski, dar daca asta noua s-ar apropia la calitate de ce scoate DSLR-ul in conditii optime (dpdv al luminii), m-ar scuti de carat 3+kg in circa toata ziua.

  00
 5. pune si o poza sa vedem ce poate :)

  00
 6. Pentru interesaţi, am eu o cameră Hero2 de vânzare, detalii aici.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.