Kirk Hammett împlineşte azi 49

Omul a scos nişte riffuri bestiale prin anii 90, păcat că s-a lăsat pe mâna retarzilor ălora doi şi a ajuns să cânte manele.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. eu încă nu pot pricepe cum a ajuns lou reed pe mîna acelorași retarzi

  00
 2. Kirk, Lars, James si Jason! 4 nume cu rezonanta alaturi de care am copilarit si am urlat pe stadion intr-o mare de decibeli. Orgasmic!! :)))

  00
 3. @liviu, in my opinion lou suck’s!

  00
 4. Nu cred că e din cauza retarzilor ălora, care au fost și ei zei cândva, ci omul nu mai poate. Nu ințeleg de ce, că o chitară nu e minge de fotbal să n-o mai poți vrăji la bătrânețe… Cred că singura explicație pt lipsa de inspirație și chiflele din ultimii ani, e că și-a prăjit creierul.

  Altfel, halucinant de penibilă combinația cu Lou Reed!

  00
 5. Kirk ” The Ripper” Hammett! F*** Yeah!!!!

  00
 6. Vroiam sa scriu un raspuns civilizat, gandit si documentat, dar, mi-am adus aminte zicala “Don’t feed the trolls”.
  Crisis averted.

  00
 7. Da la ce ora te scoli tu daca postezi la 06:11 … Si ieri ai avut un post cam la aceeasi ora… 🙂

  00
 8. Rectific – te trezesti… and te scoli e treaba ta 🙂

  00
 9. Acest post ma intristeaza cumva, batranetile mele. 🙂

  00
 10. “retarzii” aia doi au facut toata muzica metallica de la kill em all incoace. riffurile despre care vorbesti nu sunt ale lui, hetfield le-a facut (cu exceptia enter sandman). el isi scrie doar solourile (care sunt foarte tari, in general).

  00
 11. @dan, eu inca vreau sa cred ca nu la ei s-a referit! Metallica nu poate fi criticata pe pe fiecare membru in parte ci ca pe un tot unitar care a facut istorie. De la “LOAD” si-au schimbat un pic stilul, iar celor care nu le place acum nu trebuie sa uite ca master, kill, enter etc au fost ale metallicii nu a lui Kirk, James etc.
  Este o blasfemie adusa unora care chiar au avut ceva de spus in muzica de cateva zeci de ani.
  Doar zic!

  00
 12. @11, baxter: au avut si mai au ceva de spus.

  00
 13. Cea mai dumnezeiasca chestie pe care-a facut-o e finalul la ‘Wherever I may roam’, partea care nici macar n-a intrat pe album 🙁
  https://youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Hqf7xnBjBZc#t=167s

  00
 14. Mereu mi s-a parut foarte tare tipul si Metallica mi se pare ca a facut niste decizii proaste in ultimul timp, gen albumul St Anger. Si Lars Ulrich a devenit putin cam infumurat, dar tot unul dintre cei mai buni tobosari ramane.

  00
 15. Apropo, aici gasiti un top mai aproape de adevar:

  00
 16. zoso, vezi ca James Hetfield a scris majoritatea riffurilor din Metallica, nu Kirk Hammett.

  00
 17. Fara pedala aia ar fi mort. Pot enumera vreo 10 chitaristi cu zeci de solouri mult mai bestiale ca ale lui Kirk fara sa inspir.

  Asta nu inseamna ca nu-l respect pentru ce a facut cu viata lui. Doar ca nu mi se pare atat de bestial. Omu’ e doar bun.

  SA NE TRAIASCA! …si sa ne viziteze mai des, insa doar cu intentia de a canta “vechituri” 😀

  00
 18. Votez cu Andrei de mai sus. Câţiva e destul de clar că nu prea ştiu pe ce lume trăiesc şi proptesc vârtos dar degeaba limba-n buci. Kirk e un mediocru şi are nevoie de ceva mai mult simţ al ridicolului, mai ales când comparaţiile cu Mustaine sunt inerente (show-ul de la Sonisphere a fost top-notch, dar lălăiala lui Kirk m-a făcut să cred că cineva mă ia de prost). James e sensibil mai bun, dar nu emite pretenţii de mare virtuoz şi e foarte bine aşa. Hammett, împreună cu Metallica, au parte de aprecierea cuvenită pentru influenţa lor, dar hai să nu ne căcăm pe noi şi să le ridicăm piedestale nemeritate! “Blasfemie”? La naiba, e vorba despre o nenorocită de formaţie de metal, întâmplător una din ce în ce mai comercială de-a lungul vremii (think Napster), nu de Dalai Lama sau de Sfântul Ioan Botezătorul! Kill your fucking idols!

  E fain să vezi că mai există oameni cu discernământ şi cunoştinţe, nu doar fanboys în gratuitate şi groupies de blog care simt nevoia să aprobe orice afirmaţie.

  https://youtube.com/watch?v=7CiYwZbqgcw

  Mx

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube