Fosta echipă FHM pleacă la Playboy

Acum două săptămâni citeaţi aici, în maximă exclusivitate, ca redacţia FHM şi-a dat demisia, in frunte cu redactorul şef Eddie Ţone. Azi, Andra Iliaş, unul dintre demisionari, anunţă mutarea echipei în curtea Playboy, care, de câteva luni este editată de trustul Mediafax Group, adică de Adrian Sârbu.

Lansată in 1999 cu Dana Săvuică, o doamnă respectabilă pe vremea aia, revista era deţinută de grupul Attica Media şi de MediaPro în proporţie de 50% fiecare. Acum câţiva ani Sârbu a făcut exit, iar revista a devenit muribundă fără cross-promotionul trustului. Recent, revista a fost cumpărată de Mediafax Grop.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. FHM era mai mult decat penibil cu articolele copiate de pe Cracked.com, bancurile furate de pe Facebook samd. Si sa nu uitam ban si remove utilizatorilor care ii trageau de maneca privind furtul intelectual si concursurile lor suspecte.

  00
 2. dupa ce au facut praf FHM, acum trec la PLAYBOY…o sa o nenoroceasca si pe asta…..

  00
 3. Cine mai citeste Playboy si FHM cind avem Zoso.ro?

  00
 4. FHM , PLAYBOY , VIVA , UNICA , THE ONE … ETC , toate sunt la fel de proaste si de pline cu articole de rahat . Stiu despre ce vorbesc si prietenii stiu de ce :)). Din ce in ce au mai multe pagini si la fel de proaste . Cred ca merg pe principiul mai mult si mai prost ca s cumpere ” printesele ” reviste groase si sa isi imagineze ca citesc si ele ” almanahe „

  00
 5. Mai, mie imi placea FHM-ul. Era mai inteligent scris decit PB.

  00
 6. @Alex aceași oameni vor pleca acum la Playboy care copiau cum spui tu….
  @m exact, îl vor face praf
  Ce urmează?

  00
 7. @horace: normal ca era mai inteligent daca furau numai chestii bune

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile