Blog: articole importante de citit

Iata o listă cu articole pe care eu le consider importante. Pe unele dintre ele le-am dat exemple pe la conferinţele unde am vorbit, altele sunt pentru prima oară aici. Veţi observa că majoritatea sunt articole vechi, pentru ca la un moment dat am încetat să mai urmăresc tot ce se întâmplă la ei, considerând că am învăţat destul.

Le-am împărţit in 3 categorii

Capt. Obvious

Subtilităţi avansate

Româneşti:

Alte articole utile:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Bă, trebuia să postezi asta aseară! Acum trebuie să plec la prășeală și-o să stau toată ziua cu gândul la posturile alea!

  Mulțam, zoso! Zi cu soare, fără ceață!

  00
 2. Multam’ Vali. O parte din bloguri le cunosc deja si le citesc frecvent insa o alta „mare” parte presupun ca merita o sansa.

  00
 3. :) multumim

  Apropo, conform linkului nr 4 de la subtitlitati avansate , cica tu si Arhi ati pus-o de o Cabala secreta ca sa scoateti bloggeri mici din discutie. Ce rai mai sunteti … ntz ntz ntz.

  00
 4. super. thanks. sa mai zica lumea ca zoso e rau si nu vrea sa-i ajute pe aia mici…

  00
 5. Foarte bun articolul cu cele 10 greșeli comune pe care le face un blogger. Cu toate că sunt foarte comune astfel de articole, ăsta e unul bine scris.

  00
 6. Off : Zoso , ai avut un post acum ceva timp despre prietenii care te suna cand vine iarna ca s stea la tine si ai mai dat un link catre alt post al unui alt blog . Imi poti spune ce titlu i.ai dat ca nu imi mai aduc aminte si vreau s il dau unor prieteni s il citeasca si s bage la cap :)))

  00
 7. Pe cele romanesti le-ai gasit pe google dupa „zoso” ?

  00
 8. Iata un alt fan al lui Leo Laporte. Ascult TWiT, TWiG, The Tech Guy si altele ce le mai prind de la el. Clar un om care conduce prin exemplu :D Aritcolul asta trebuie pus in lista. Stiu bine unde :D

  00
 9. off-topic @ Tender – nu o sa gasesti articolul ala la zoso fiindca nu era la el pe blog ci la arhi https://cetin.ro/articol-dedicat-prietenilor-mei/ ;)

  00
 10. ms all3x , le.am incurcat :D

  00
 11. Multam’ pentru bibliografie

  00
 12. Trebuia sa pui si seria ta de articole cu greseli comune sau asa ceva

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile