Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. Scuza-ma ca ma bag in seama, dar nu vad legatura dintre Caroli si PSD. Nu sunt fanul niciuneia dintre firme (sic), dar singurele apropieri pe care le pot face sunt un pic cam licentioase, chiar si pentru bloguri, as cita din Meme, „le-am dat carne” si altele tot in directia asta.

  00
 2. nu e nici una. e una intre psd si mccann

 3. Hmm, se vede treaba ca nu prea mai am ce face pe la birou. Prin urmare, insist si plusez un pic. Care este legatura dintre mccann si psd si caroli?

  00
 4. enoiu isi freaca mainile de bucurie
  urmeaza o noua campanie electorala in care se vor arunca in lupta resurse insemnate, pentru ca e nevoie de bani seriosi sa-l bati pe base
  si acum are ocazia sa mai faca un tenis ca pe vremuri cu domnu’ pres. paharoiu
  nu in fiecare zi mergi la cotroceni pentru o partida de tenis

  00
 5. OK, acum sa s-au rezolvat dilemele mele existentiale (cred ca faceam un pic pe prostul mai sus) mai bine s-ar limita la carnati si alte mezeluri, dar pana nu o cauti cu lumanarea, nu o gasesti. Asta este valabila pentru Enoiu.

  00
 6. avem in ziarul de astazi chiar un citat din zoso:

  [quote]”public in fiecare zi 4-5 articole noi, care acopera o arie destul de mare de interese. Unii sunt interesati de media, altii de tehnologie, altii de internet, si toti gasesc cate ceva de citit la mine pe blog”, ne explica Zoso, unul dintre cei mai poplari bloggeri romani, care este secretul reusitei lui.[/quote]

  acum ca se prefigureaza alegeri (prezidentiale) anticipate ar fi de asteptat ca bloggerii (de succes) sa iasa in fata… tot e o criza teribila de candidati… cand daca nu acum… curaj!

  00
 7. Btw, raspunsul corect la intrebarea lui Zoso este Ogilvy.

  Mai multe detalii citind incet in jos:

  La Mindshare si Ogilvy Romania au inceput sa cada capete

  Mihaela Nicola, General Managing Director Ogilvy & Mather Romania, si Zoltan Szigeti, Head of Country – MindShare Media, vor fi nevoiti sa-si caute noi locuri de munca.

  Acestia au fost eliberati din functie in urma unui control neanuntat din partea unei firme londoneze de audit. Conform unor surse din interiorul industriei, care au preferat sa-si pastreze anonimatul, controlul a fost comandat de Ogilvy Londra, agentia-mama a celor doua subsidiare locale.

  Decizia de verificare a Mindshare si Ogilvy se pare ca a fost luata in urma unor rapoarte de buget si activitate puse sub semnul indoielii de catre Ogilvy Londra. In momentul de fata, Ogilvy Romania nu a formulat o pozitie oficiala fata de acest incident, a declarat pentru Imagoo Nicoleta Niculescu, PR Manager Ogilvy.

  Evolutia evenimentelor pare a porni de la realizarea campaniei electorale in alegerile din 2004 pentru PSD de catre Ogilvy & Mather Romania.

  Pe de alta parte, se pare ca PNA lucreaza la un dosar care trateaza aceeasi problema.

  (Sursa: Imagoo, 21.01.2005)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube