Dreptul la opinie e un drept cu care nu te naşti

ice_cubeNu e nimic mai înduişator ca o gaşcă de hateri ofticaţi că … sunt hateri. Bine, poate o gaşcă de spammeri care acum câţiva ani erau pe cai mari şi acum, după ce au fost violaţi de google, latră încetişor pe la colţuri. Sau o gaşcă de afacerişti de succes fără rezultate.

Articolul produs de gaşca de hateri e mişto, dacă ar scrie aşa bine şi nu şi-ar mai pierde timpul cu hatereala ar fi mai bine pentru ei.

Şi, ia să şi răspundem haterilor, să nu mai fie supăraţi:

"Ar putea fi cei mai sinceri oameni cu care ai tu de-a face în online."

vai, ce frumos. şi atunci când îi urează lui huidu să moară sau să îi avorteze nevasta tot sinceritate se numeşte?

"Important e să iasă ceva. "

ce altruişti sunteţi voi.

"Îşi exercită doar dreptul la opinie pe care tu ţi-l asumi de facto, iar lor li-l refuzi, pentru că… pitong."

dreptul la opinie nu există dacă opinia tâmpă sau dacă cel care o emite nu se află în postura potrivită. par example, ellunes n-are dreptul la opinie despre bloguri si internet, că prestează la adevărul, nişte ciorditori de pe bloguri.

"Măcar haterul e sincer."

e sincer o pulă. haterul băleşte la bani şi trafic.

"Înţelegem că ştergi comentariile care te înjură, fără nimic mai mult. Dar ştim că faci la fel şi cu cele care nu te înjură, doar te critică, cu argumente. "

numerele la loto le ştii? ce înseamnă argument? părerea mea e că părerea ta e de kkt? eşti prost pentru că nu mă urmăreşti pe twitter?

"acceptă că unii s-ar putea să aibă ceva împotriva stilului tău kamikaze de condus. Dacă au altă părere decât tine, nu sunt cretini"

cam sunt, dacă eu le explic de câteva ori că se vedea bine şi ei o ţin pe a lor. eu le spun să îşi scoată capul din fund şi ei o ţin pe a lor.

"Dacă urmăreşti 10 oameni pe Twitter […] nu poţi să dai sfaturi de social media pe blog."

twitterul e mai mult de numărul de followeri. mai sus se vorbea de sinceritate. e de preferat să urmăresc 10.000 oameni triaţi în categoria "util" şi "balast" doar ca să se simtă bine haterul că e urmărit de mine?

"E adevărat, ai fost la volan, ai stat în scaun, ai pus mâna pe volan. Dar nu i-ai exploatat la maxim potenţialul. Deci expertiza ta este irelevantă."

e bine de ştiut.

"dacă scrii că feisbucul e noul hi5, pentru ca ulterior să participi la o campanie promovată cu tot cu pagina sa de feisbuc […] nu eşti expert media"

am scris şi că reno are o cheie urâtă şi că băsescu e prost. nu s-a schimbat nimic. din ce zic haterii autori, ar fi trebuit să arunc maşina şi să emigrez?

"Nu contezi la 2 metri dincolo de propriul tău blog."

aroganţă ieftină.

" El ştie despre ce vorbeşte, căci… şoc!, este domeniul lui de activitate. Tu nu ştii! Tu ai doar o opinie neavizată."

curajul de a avea opinii e rezervat oamenilor. nu văd prea multe nume între hateri. atunci când laşi un comentariu cu "ce proastă e mă-ta, nu te pricepi la jante indoite, muistule"  şi te semnezi cu gigel@yahoo.com, aceea nu e o părere.

"Nu uita că traficul pe care-l ai nu vine neapărat din calitatea articolelor tale."

lăbăreală ieftină. de aia haterii n-au bloguri bune, pentru că au calitate maximă la articole. dap.

"Cititorii îţi plătesc chiria, cititorii îţi pun mâncarea pe masă, nu şarmul tău ieşit din comun şi nici inteligenţa-ţi sclipitoare."

cititorii au venit pentru că, spre deosebire de otv, libertatea, tpu sau cancan, ai creat o nişă pe vremea când haterii se jucau cu puţa în ţărână. şi pentru a putea face asta aveai nevoie nu numai de ceva simţ al orientării, ci şi multă dedicaţie şi inteligenţă. în ultimii ani au apărut multe bloguri bune. totuşi, nici un hater nu s-a ridicat dintre hateri să arate ce poate. el latră pe la colţuri.

"Când vă întâlniţi voi, blogării de frunte, francmasonii, între voi, discutaţi şi despre altceva nu tot despre cât se câştigă din… blogging."

asta e, cu ruşine, adevărat. subiectul ăsta încă magnetizează. dar unii nu vor să îl abordeze dincolo de "scrie, insistă, monetizează".

"nu e nevoie să scrieţi rezultatele “sondajului” pe twitter, facebook etc."

păi cum rămâne cu dreptul la opinie? sau cu "e blogul meu, scriu ce vreau, eu suport consecinţele, mie imi pleacă traficul"?

"Dacă tu ai fost în Bulgaria şi te-ai pişat în piscină, nu înseamnă că dacă-ţi spunem că e un gest de căcat pişat suntem invidioşi că nu am fost noi în Bulgaria în locul tău."

#refinantare. k thx.

"Calitatea nu mai este o prioritate pentru el, el va căuta doar cifrele reci, pentru a putea vinde un banner de 4 cm pătraţi unei florării sau unei săli de fitness. Direcţia asta nu e cea sănătoasă, pt. blogosfera mioritică."

dau o ciocolată cui îmi explică de ce fraza asta e stupidă.

"Ţi-a trecut vreodată prin cap că poate un cititor random câştiga 3000 de EUR pe lună, lună de lună făcând ceea ce-i place?"

în mod sigur el nu se va kk pe el la articolele cu bani din blog sau cu campanii. pun pariu.

"Dacă mâine blogurile ar dispărea, ai dispărea şi tu odată cu ele. Vieţile majorităţii oamenilor pe care tu îi priveşti de sus nu se vor schimba."

toţi am fost câte ceva înainte de a fi bloggeri fulltime. mai sunt ziare de scris, siteuri de făcut, vase de spălat.  dar e înduioşător că ne purtaţi de grijă.

"Iar cât o ai deschisă, te laşi amăgit: te iubesc doar proştii şi profitorii."

o părere preţioasă şi utilă. probabil şi documentată. de reţinut.

"Atenţie la turnul de fildeş în care te-ai închis!"

mult prea mulţi hateri pe afară.

"Dacă tu crezi că PDL e de căcat şi USL e salvarea naţiunii, e dreptul tău. Dacă tu eşti fan Renault, bravo ţie! Dacă alţii vor BMW, e dreptul lor."

aici e o confuzie, explicată şi mai sus. imbecilii nu au dreptul la opinie. aşadar, a ţine cu steaua pentru că ţi-a dat becali 100 lei nu se califică la opinie.

"Tu refuzi dialogul, considerând că deții adevărul absolut."

de cele mai multe ori refuz dialogul pentru că partea cealaltă nu gândeşte. ce argumente poţi să ai cu un om a cărui retorică e formată din "ah, m-ai închis şi rezultă că eu sunt prost? bag pla în mă-ta, te injur de 20 de ori pe zi pe blogul meu şi pe twitter, îţi fur articole, poze şi idei şi n-ai ce să-mi faci, pentru că îmi bag pla în mă-ta"?

"O gaşcă de paranoici, care văd în orice contestatar, un gelos, un hater, un aspirant la o halcă din carnea lor."

nu eram aşa. am devenit când am ajuns să fim injurati de oameni de  30, 35 sau 42 de ani pe toate blogurile posibile, să fim furaţi de ziare şi radiouri, să ne fie publicate poze cu domiciliul, să ne fie înjuraţi şi ameninţaţi părinţii, să ne fie date jos blogurile…

"Iar dacă să incluzi toate femeile “care n-au stat” într-o listă “Pizdulici” ţi se pare amuzant"

lol. da, in context era amuzant. fetele de acolo nu s-au supărat, pentru că au prins gluma. voi se pare că nu.

"Dacă azi îi înjuri pe cei care “fac spam” în comentarii, noi ştim când exact asta făceai şi tu."

asta sper că nu e o aluzie la mine.

"Când cititorul vede în aceeaşi zi 7 postări laudative pe 7 bloguri diferite la adresa RMGC (de exemplu), articolele îs pierd orice urmă de credibilitate."

da, s-au agitat haterii maxim la faza aia, fără să ştie că a fost o conferinţa de presă. şşş, aşa se întâmplă şi la ziare, după un eveniment scriu toate.

"Va veni şi ziua aia în care companiile care bagă bani în blogosfera vor aştepta şi rezultate."

retards at work. internetul e cel mai măsurabil mediu.

"Şi atunci nici măcar amicul/amica din compania respectivă nu vă va putea obţine un al doilea contract."

părere de hater. tu ţi-ai pune in pericol jobul ca să imi dai mie mii de euro să ii toc pe campanii fără rezultate, cum se zicea mai sus?

"E nevoie de mai mult creier în conceperea campaniilor din online."

capt. obvious over here. când mă voi lăsa de blog, mă voi apuca de făcut campanii online, la fel cum jurnaliştii pleacă la companii (bazilide, secmerean).

"Dacă acum 3 ani înjurai o bancă, te rugăm ca în 2011 să nu îi lauzi doar pentru un Cico şi nişte tichete de masă. E plină ţara asta de oameni ieftini. Evită să fii şi tu unul."

parcă nu vă interesa ce bani face bloggerul…

"Obişnuiaţi să înjuraţi […] pozele cu pixde pentru trafic. După câţiva anişori, aveţi articole scurte, cuvinte boldate în titlurile cu nume de staruri mondene etc."

părere documentată.

"Pozele unor fufe din ţara sau de peste hotare nu au ce caută pe blog."

iar ajungem la acele păreri importante, de care ar trebui să ţinem toţi cont.

"Ai ajuns lider de opinie. Cu merit sau fără merit, discutabil."

asta e ca aia cu "curvă fără voie"? cum pana mea ajungi lider fără merit? că doar nu te împinge partidul bloggerilor de la spate, ca pe ponta sau antonescu…

"Ai puterea să schimbi lucruri şi să dai exemplu. Şi totuşi nu o faci. De ce?"

done that. + google » doru panaitescu + batrana + casă şi veţi vedea ce mişto e să faci un bine în românia azi.

"V-aţi mişcat fundul pentru altceva decât o bere, o ciungă, o vacanţă în Bulgaria sau un chef cu piarizde?"

nu, am ajuns pur si simplu lideri aşa, stând pe fund. uimitor cum alţii care fac acelaşi lucru nu ajung la fel.

"O mişcare socială, o opinie educativă, nimic."

retards at work. dacă am scris de economii mi s-a sugerat mai sus să nu "impun" altora cum să îşi cheltuie banii. hai să fim consecvenţi în hatereala noastră.

"În tot acest timp, unii chiar fac diferenţa. Un blogăr a doborât un record cu o frigăruie imensă, strângând, totodată, o comunitate dintr-un întreg oraş, împreună."

wow! sună important asta cu frigăruia. coco popescu ftw!

"N-au avut pretenţia de a fi slăviţi pentru asta, nu şi-au cerut doza de buze calde pe bucile auguste şi n-au făcut tamtam."

daca mâine aş scrie despre faptele bune făcute mi s-ar spune ca mă laud.

"Eventual împărtăşeşte-le din experienţa ta, nu-i considera din start retardaţi pentru că au aceleaşi preocupări pe care le aveai şi tu acum 4-5 ani."

altă părere imbecilă. mişto e să scrii din auzite.

"Stai departe de politică. Politica este pentru chinezi."

retards at work. mai sus se vorbea de implicare, dar acum nu mai e bună.

haters gonna hate!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

51 comentarii

 1. E intotdeauna interesant cand unii care nu s-au remarcat intr-un domeniu vin si dau lectii celor de pe primele locuri. Si exceptand articolul asta al tau ce o sa le trimita multi vizitatori, cine dracu-i citeste pe aia? Sau se citesc ei intre ei?

  00
  • @Sabotor: hai bre, nu ştii ca la fiecare an se ridică nişte din ăştia să comenteze că ei sunt aşa şi pe dincolo? râdem, glumim, mergem inainte, după posibilităţi.

 2. Bah, unde-i frigăruia aia imensă?
  E un fel de tur al tarii? Ai idee cand ajunge si in Iasi?

  00
 3. Ba, voi sintetz cu capu? Vine sfirshitu lumii si voi ce facetzi? Repent, repent! said the joker to the thief. Mama voastra de pacatoshi… 🙁

  00
 4. ce-mi place ca imi „aproba” comentariul :)) stiu sa zica de altii, dar ei… mi se pare distractiv, sa ma gandesc cum au vb intre ei, sa faca un articol bun, sa rupa gura targului, cum s-au agitat si au muncit si degeaba

  00
 5. Acu’ fiecare cu părerea lui. Da’ cum adică ‘fără merit’?

  00
 6. ce NICIUNUL dintre voi nu o sa priceapa e ca EFECTIV niciunul din noi nu va vrea painea de la gura, aurul de la gat, iPadurile din geanta sau miile din Analytics. fiecare din noi are un blog, un twitter, un facebook, un flickr, o ceva, toate absolut neutre, fara pretentia de a monetiza, fara o ampla suferinta a autorului cauzata de lipsa de comunitate, unici si alte chestii. nu am de unde sa stiu despre ceilalti, dar iti dau exemplul meu, un tip care-si produce banii TOT pe net, suficienti cat sa aproape orice imi doreste sufletu’ si gata… sa fiu hater pentru ca ce?! pentru ca sutele sau miile tale de euro din bloguri sunt mai straucitoare decat ale mele din creare de continut si intretinere de niste chestii in .fr?! sa fim seriosi… pentru ca pe mine nu ma recunoaste lumea pe strada? sau nu ma cheama la heineken mansion? sau nu ma trimite in africa de sud?! cu tot respectul si fara ironie, ma pis pe ele! mi-ar placea, as vrea, dar nu am insomnii pentru ca unul are, poate si face, iar eu mai putin. deloc!

  eu iti vorbesc doar in numele meu, reiau si subliniez chestia asta: uita-te la blogul meu! e mic, abia duce 100-120 de unici pe zi, 80% prieteni, familie si apropiati, restul ce vine de pe twitter. e vreun articol sau vreo reactie sau ceva in care sa vezi ca tremura carnea pe mine de nervi ca dorombach – si fii corect si aproba-ma – care scrie mult inferior coerentei si stilului meu, e mai celebru si mai banos?! inclusiv TU ai avut un link pe twitter, acum vreo 2 ani, la un articol de pe blogul meu, in care vorbeam FIX despre cum bloggerul ar trebui sa scrie, nu sa behaie degeaba. daca vrei, ti-l arat din nou, nu dau acum pentru ca nu vreau reclama in plus.

  lumea urla ca am vrut putina faima, un spike, sa mai ridicam capu’ deasupra apei si sa mai luam o gura de aer inainte sa ne rescufundam langa titanic ‘colea misto. imi vine sa rad, serios! am mai produs si eu articole cu 8-10 rt-uri, cu 20 de like-uri, apreciate si rt-uite de multa lume. rar, ca deh, nu-s nici profesionist, nici hiper talentat si nici constant. iar subiectele nu erau „muie alora” sau „zoso suge pla”.

  nu te apuca acum sa ne pui la un loc cu al de @testament sau mai stiu eu care, de-ti puneau poze cu tine batut sau nu stiu ce. suferiti cu totii de prea multa importanta oferita sinelui. pentru voi nu exista posibilitatea ca niste tipi catusi de inteligenti, nu niste Perfi sau niste lingai din astia de mai sus de mine care, EVIDENT, n-or sa zica nici macar „ba, urat urat, dar coerent” ca si lauda ca deh, strica la CV, deci nu exista posibilitatea ca niste oameni sa fi scris, cu SINGURUL scop de a arata cu degetul, fara sa jigneasca, sa ameninte sau cu interese subterane gen faima si cascaval, un articol! un articol, ba! ATAT!!!

  eu inteleg, muie aia! haters gonna hate, pizda ma-sii, ok!!! da’ nu te supara ca-ti zic: de data asta nu e vorba de Perfu. nu-mi permit sa-ti dau sfaturi, dar asculta-ma cand iti zic ca nu ai de-a face cu prosti insetati de glorie si ofticati pentru ca, desi vai de mine te-am lins dupa diaree, ne-ai spus doar „multumesc” si ai plecat. nu, nu e cazul aici! si crede-ma, cu chestii de genul articolului de mai sus, cu chestii de genul articolul lui chinezu sau reactiile mizerabile ale lui visurat, nu faceti decat sa confirmati FIX ce am scris acolo. astia de aici de ti-au comentat neoprindu-se din slavi, ASTIA iti sunt prostutii pe care tu ii nominalizezi in articol gen „retards at work” sau „imbecili care nu au dreptul la opinie”. think about it…

  si ca o ultima chestiune: blockul ala pe twitter… pen’ca ce?! ca stiu sa formulez si m-am prins?! :))

  00
  • @envi: eşti de acord cu mine ca ai sărit ca proasta in pulă la chestia pentru care ţi-ai luat block? eh, când vei avea 10 din ăstia pe zi, sau poate doi, vreme de doi ani, lucrurile şi atitudinea se se vor schimba.

   nu imi dai sfaturi, nu cauţi faima, doar ai participat la un text cu care voiaţi să daţi o muie, ati dat-o, a venit unu mai mare, v-a băgat textul pe gât, şi voi faceţi gargară pe twitter, cu restul haterilor, pentru ca nu aveţi ce răspunde.

 7. This is long shit ! Haters gonna hate … corect ?

  00
 8. Din categoria ‘menstruaţia blogosferei’. Regulat avem hemoragii dintr-astea.

  00
 9. Oare cum se traduce hater in romana? 🙂

  Daca ar fi baieti destepti, ar baga acuma un hatersblog.ro sau orice combinatie de genu’ si bam!, ???, PROFIT!

  00
 10. Daca citesti postare haterilor, tinzi sa le dai dreptate. Apoi cand citesti replica lui zoso parca iti vine sa te sucesti. Sunt convins ca acum si haterii ar avea la randul lor o alta replica si tot asa, si nimeni nu poate dovedi ca el detine „adevarul absolut”

  00
 11. genial raspuns.. articolul le-a iesit au facut valva dar nu stiu daca s-au prins dar nu se schimba nimic pentru ca nu au dreptate. hai sa-i numim invidiosi cu dreprul la replica

  00
 12. @zoso, cred ca ai facut stop pe piept la prea multe dintre mingiile aruncate in articolul ala. Nu tu ai fost principala tinta. Chinezu siu #refinantarea au reprezentat principalul catalist al „miscarii”. Sunt urmati la scurta distanta de diversi experti SM care acum doi ani foloseau mai multe puncte in posturile lor decat are Barcelona in Chamions League. … … … (Intre timp au schimbat URL-ul cu nume de zeitati pe numele lor complet).

  De ce au scris? Pentru faima? Pentru multi dintre autori, sunt convins ca nu. Nu esti de azi-de ieri pe internet (ca majoritatea expertilor SM), ce ii motiveaza pe troll sa trolleze? A vibrat un pic vena aia din tampla? 😀

  00
  • @nashu_mare: e deranjant că o dau cotită că ei sunt true şi nu au scriu cu răutate, când articolul fix de asta abundă. răutate si frustrare gratuită. ba spam, ba plată, ba bucăţi de evenimente lipite pentru a da bine.

   ellunes o arde hipster pe twitter, că el ar putea răspunde dar nu vrea. clasic pentru un hater. aş putea scrie mai bine decât tine, dar nu vreau.

 13. Mă faci să îmi încalc promisiunea, of, of, of… Unde, în ce univers: „Pot demonta, dar nu vreau” e sinonim cu „Scriu mai bine ca tine, dar nu vreau”? Că tu asta spuneai. Nu mă face să mă repet cu adresele de mail. Orice om cu doi neuroni (şi de la tine mă aşteptam să îi ai) înţelegea tot ce trebuia din informaţiile pe care ţi le-am dat. 🙂 Mai mult de atâc chiar nu aveam cum, că însemna să îţi scriu pe twitter, public, 30 de adrese una după alta. Deşi era foarte simplu să înlocuieşti tu prenume şi nume cu persoanele vizate, care, repet, sunt la distanţă de un sărci micuţ, ce îţi era la îndemână.

  Mie, dacă îmi dădeai informaţia aia, îmi era suficient. Acum, de chiar, gata. Nu mai comentez

  00
  • @Ellunes: in universul bloggeri vs. hateri, bre. credeam că de asta vorbeam.

   sunt vreo 3 către care ar trebui să dau mail. plus încă 2 la redacţia pe print. se putea rezolva simplu, dar m-ai luat de sus.

 14. Ma duc sa imi inchid blogul. Zoso, cand termini si tu, mai am o sticla de vin, ceva carne pentru un gratar si, daca vrei, un cont la myjob, dam CV-uri cu schimbul, unu’ întoarce carnea, celălalt dă click.

  • @eftimie: am văzut ce ai scris. e amuzant cu ellunes incearcă să se scoată, după ce mizeria le-a răbufnit in faţă.

 15. Da’ si tie iti place sa participi la special olympics.

  00
 16. @Filip, de mai sus. Cine nu ţi-a aprobat comentariul?
  @zoso Primul şi, probabil, ultimul comentariu aici. De citit o să citesc în continuare, că, nah… vorba ta şi a lingăilor, pardon, comentatorilor tăi, eu voiam faimă 🙂 Unde am scris eu că aş putea scrie mai bine decât tine, doar că nu vreau?

  Tu întrebaseşi dacă îţi pot demonta postul. Da, repet, pot. Dar, din nou, nu vreau. Pentru că tinde să devină un cârnat, un serial de prost gust. Am spus ce am avut de spus. Şi nu e acum prima oară. Acum am blog. Până acum „heităream” pe twitter. Oricum, la maniplat eşti în continuare as.

  Dacă tot vrei să mă ataci, ai coloana vertebrală de care tot faci paradă să mă ataci cu chestii adevărate. Nu cu „nu m-ai ajutat când ţi-am cerut” sau „nu m-ai ajutat decât pe jumătate” sau prezenta: „ellunes a zis că ar putea scrie mai bine ca mine” 🙂

  Mulţumesc!

  PS: Vezi, se poate şi fără să te fac „retard” (care, btw, e o boală, nu bolnavul), imbecil şi cretin. Deşi pot şi asta, nu vreau! Got it?

  00
  • @Ellunes:

   ai scris pe twitter ca poţi demonta, dar nu vrei. fix aceeaşi placă o au toti cei frustraţi de locul meu in blogosferă: eu aş putea, dar nu vreau.

   dude, io incerc să rezolv un om până la capăt, dacă mi-o cere. nu ii arunc din avion ceva şi se descurcă el. dacă mi-o cere, inseamnă că are o problemă şi nu se descurcă singur.

   „retard” motivează mai bine un om care a greşit decât „ai greşit”.

 17. @zoso omule, dar chiar efectiv O PARERE nu se poate scrie FARA posibilitatea de „a venit unu’ mai mare, v-a intors muia, acum faceti gargara la scara voastra”?!?!

  hai sa-ti zic ceva: a iesit? ati bagat de seama? v-ati rascolit? fii si tu ce le reprosezi antenistilor ca NU SUNT si zi-o p-aia dreapta: au venit trei destepti si au articulat-o frumos! las-o dracu’, da’ chiar tii sa ne balarim?! noi n-am facut a-la-perfu si toti copilasii. nu e nimic p-acolo atat de jignitor pe cat e, de exemplu, articolul tau in care ne faci retardati si alte chestii.

  vorba aia, cu cacat poa’ sa arunce si o maimuta si chiar si peluzarul de ghencea. si tin sa-ti repet pentru ca IN CONTINUARE nu vrei sa bagi la cap asta si ti-i manevrez si pe respect comentacii astia: daca MAINE, daca DISEARA lumea uita COMPLET despre treaba asta si toate blogurile ni se sting, mi-e la fel de bine si de caldura pe cat mi-e si acum cand, hai, uite, ia poftim o satisfactie pane, jubilez cand vad niste cifre. hai, luati material, daca tineti musai…

  diferenta intre noi si perfu e ca pe noi ne-au bagat patru cincimi din .ro in seama, aceleasi patru cincimi cantand acelasi refren cu noi…

  00
  • @envi: bre, e un efort frumos, demn de scopuri mai bune. să iei niste crâmpeie şi să faci un articol din ele, şi unul incoerent, nu e altceva decât o bătaie pe umăr. ok, 100 likeuri pe feisbuc, dar nici unul nu răspundeti punctual la ce v-am zis eu, ci va bucuraţi de faima efemeră. plus, tu sari de cur in sus si dai cu bâta in baltă.

 18. @ acsel – urâtor

  @ multi – cred ca blogurile va lasa mult prea mult timp liber…

  00
 19. TL;DR dar poza e genială. +1

  00
 20. nu am nici o treaba dar titlul articolului tau e cel mai jenant lucru auzit de mine…. de departe! cum sa nu te nasti cu dreptul la opinie? pai pentru ce dracu au luptat „haterii” aia in 89? ai blog datorita lor:)

  00
  • @aronovidiu: ok. ai dreptate. e 19.39. la ora 20.00 vreau să te văd la realitatea tv, exprimându-ţi opiniile. merci.

 21. un raspuns destul de matur:) dar stiu ca tu asa iti castigi painea fiind ala dat dracu. Este ok nu intru in joc doar voiam sa subliniez faptul ca titlul tau nu reflecta genialitatea postului.

  00
 22. breaking news: niciun investitor (publicitar) nu va baga bani, niciodata, in vreun blog anti/contra sau lipsit de o identitate bine definita.
  e atat de usor sa critici. dar sa construiesti ceva e atat de greu, incat… la naiba, nu-mi vine nicio comparatie relevanta. la d-astea se pricepe zoso si alti de calibrul lui. d-aia toata lumea vrea sa le dea bani si ii chema peste tot: ca sutn relevanti, pentru aia cu bani, pentru aia care investesc, pentru aia care au PLANURI si STRATEGII de marketng, comunicare etc.
  nimeni nu baga bani intr-un necunoscut care scrie cu picioarele, inconstant, lipsit de un stil clar, personal, care sa aiba ceva de comunicat, repet RELEVANT. Cand o sa aveti primii vcreo stire dinauntrul vreunei companii , atunci inseamna ca deveniti relevanti.
  restul e munca si, evident, planificare si concept.
  mi-e lene sa scriu mai mult, unii se vor prinde care-i poanta. aia cu bani de investit pe bloguri nu au mult timp la dispozitie si in general, potecile batatorite sunt cele mai sigure. in loc sa il injurati ep zoso, mai bine v=ati gandi cum sa va trageti poteca la cararea cu bani.

  00
 23. Mai intai, what the f… is a hater?!
  Apoi, acesti oameni, autointitulati/autoproclamati hateri (?!) au auzit de libertate? De exemplu, libertatea de exprimare (sa zicem printr-un blog), libertatea de asociere (sa zicem si cu un brand, de ce nu?), libertatea de a citi sau nu ceva (sa zicem un blog, ca tot veni vorba), libertatea de a scrie si de a primi bani pentru asta (sa zicem pentru cine vrei tu), libertatea de a nu fi de acord cu cineva?
  Mai mult, apropo de role model, nu cred ca alegi tu sa fii role model pentru cineva, ci lucrurile stau asa (nu te trezesti dimineata si iti spui: de azi, voi fi role model!) -pentru ca tu esti tu insuti (scrii, injuri, faci reclama la RM, ce vreti voi), unii oameni te apreciaza si se uita la tine intr-un fel. Cam atat. Asta inseamna ca eu, cand imi dau seama ca am devenit role model (desi aici apar alte intrebari de genul cum iti dai seama, dupa nr de cititori?!, dar sa trecem peste aceste detalii care tin mai degraba de epistemologie), trebuie sa ma schimb? Adica sa nu mai fiu cum am fost pana acum? Desi exact asta m-a adus aici? Logica pune un pic probleme aici…
  Si, pentru ca vreau ciocolata mentionata in articol :), cea mai sinistra sintagma mi se pare „directie nesanatoasa a blogosferei”. WTF? Primul gand este: ce anume este o directie sanatoasa? Cine o impune sau ar trebui sa o impuna? Nu era/este internetul, in general, si blogosfera, in particular, cea mai libera forma de manifestare? Discursiva, cel putin. De unde pana unde „directie sanatoasa”? Al doilea gand este: bun, nu e politically corect sa te legi de opinia politica a omului, dar nu au fost/sunt suficiente crimele sistemelor politice care au incercat impunerea unor „directii sanatoase” in diferite domenii, cu precadere in domeniul exprimarii libere?

  Consider ca, prin raspunsul autorului acestui blog, haterii au primit deja mai multa atentie decat li se cuvenea pentru sfaturile lor…

  Monica, fan Daily Cotcodac

  ps: ceea ce e si mai grav e ca, din comentariile de pe paginile lor, inteleg ca nu sunt doar ei cei care gandesc asa… A nu se intelege prin asta ca i-am injurat, le doresc moartea sau altele :D. Caracterul frazei e menit doar sa constate o stare de fapt 😀

  00
 24. @zoso nu iti pun la indoiala experienta ca si blogger, dar oricat de ciudat ti s-ar parea nu toata lumea este proasta:) nu esti singurul inteligent din Romania si faptul ca stii sa injuri nu te face mare. Daca ala e cel mai bun raspuns care poti sa mi-l dai atunci nu prea am ce discuta cu tine

  00
 25. @MonicaS „Apoi, acesti oameni, autointitulati/autoproclamati hateri (?!) au auzit de libertate? De exemplu, libertatea de exprimare (sa zicem printr-un blog), libertatea de asociere (sa zicem si cu un brand, de ce nu?), libertatea de a citi sau nu ceva (sa zicem un blog, ca tot veni vorba), libertatea de a scrie si de a primi bani pentru asta (sa zicem pentru cine vrei tu), libertatea de a nu fi de acord cu cineva?”
  Felicitari, tocmai ai validat ceea ce sustineau si ei, „haterii”. Dovada ca au auzit de libertate de exprimare, libertate de asociere si libertate de a nu fi de acord cu cineva este ca tocmai de aceste libertati au uzat.

  00
 26. Felicitari pentru raspunsuri!

  00
 27. Oamenii care au scris articolul ala au mult prea mult timp liber, pe care nu-l utilizeaza corespunzator. Eu as zice sa-l foloseasca in felul urmator: sa faca un blog colectiv, rod al genialitatii lor, sa il umple cu „continut relevant”, sa te bata in trafic si apoi sa vina si sa-ti spuna: „Uite, coae, vezi ca am avut dreptate si suntem mai tari ca tine?”. Ah, stai asa…

  00
  • @Stefan: e greu bre asta. mai uşor e să scrii ce iti trece prin cap şi să ai pretenţia că e superchestrie.

 28. Titlul ar sta perfect inramat in biroul lui Kim Jong-il. Avem un singur drept: sa tacem. Si chiar si acesta se poate abroga.
  Super.
  PS inainte sa spui: „de ce esti prost”. Nu eu am inceput.Despre rest, ti se rupe. Stiu deja, nu te obosi.

  00
 29. Am citit articolul baietiilor si cel al tau.
  Sincer imi par normale chestiile de genul! Ar fi de rahat sa nu fie hateri si aia care scriu bine sa-si ia lumea in cap.
  Se starneste concurenta si imaginatia in unii…

  00
 30. Maria, ce se mai aude cu tartinele alea ?? Dar cu berea ?!

  00
 31. De fapt, dreptul la opinie este, in fapt, un drept cu care te nasti…in oricare tara semnatara a Declaratiei Universale a Drepturilor Omului.

  Daca ai sa intri aici: http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/legea/declaratia-universala-a-drepturilor-omului.php – ai sa vezi asta scrisa in paragraful 2.

  Acelasi drept este mentionat si in Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene – articolul 11 )

  Si pentru ca 2 nu erau de ajuns acelasi drept este garantat si de Constitutia onor tarii in care traiesti – articolul 30 (http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0a30)

  Nicaieri in cele 3 surse mentionate nu scrie „cu exceptia cazurilor in care nu te pricepi”. Cum decizi ca cineva se pricepe sau nu? Sincer, te plingi ca ziaristii sunt de kko. Daca un sef de trust ti-ar spune „taci din gura, ca nu esti ziarist si nu pricepi realitatile din presa romaneasca” te-ai da cu curu’ de pamant pana ai face groapa.

  Sunt de acord ca romanul sufera de un caz grav de atotstiutorism. Totusi, ii recunosc dreptul la libera exprimare. Ca o sa il au pe primul atotcunoscator si o sa dau cu el de toti peretii, asta e partea a doua. La randul tau, poti sa-ti bati pla de critici pana cand ti se invineteste. Ca si ei, si tu ai dreptul la libertatea cuvintului.

  De fapt, blogosfera s-a dezvoltat tocmai pentru ca ofera oricui are chef, timp si un calculator cu conexiune la internet, dreptul de a se exprima liber. Stiu ca e amuzant sa ai o gasca de aplaudaci care tin cu tine indiferent de pozitia pe care o are oponentul si asta te poate face sa crezi ca ai mai multe drepturi decat ai in realitate. Cam la fel face si Mircea Badea.

  00
 32. @khru3l: tartine sau bere, nu amandoua ca dai in pantecarie….in alta ordine de idei…cred ca ma confunzi…eu nu promit bere, eu promit doar Johnny Walker Blue.

  00
 33. Ati ajuns niste pitzipoance/cocalari ai internetului. Scandal, injuraturi, uite ce am eu, uite unde am fost eu, uite ce mi-am cumparat. Care e diferenta intre a te lauda cu nr de vizitatori, banii castigati, cadourile primite si pozele cu suedeji care isi etaleaza lantul de 1kg de aur la gat? Din 10 posturi, 6-7 sunt atacuri si jigniri catre alti bloggeri, catre ziaristi, catre politicieni, catre femeia de servici….nu mai conteaza. Ati devenit exact ceea ce urati la inceputuri, ati uitat de ce ati inceput sa scrieti si mai important ati uitat de ce ati ajuns „a-listeri”: pentru ca acum 2-3 ani erati singurii care ofereati o alternativa, un alt punct de vedere, o alta abordare fata de prostia, imbecilitatea si scandalurile de la tv si din ziare. Acum sunteti in aceiasi oala – avem scandal = avem audienta. Content-ul cu care va tot laudati nu mai exista.
  Parerea personala a unui „unic pe zi” fara blog, fara cont pe facebook, pe twiter, neinteresat de web 2.0 sau social media sau whatever. Doar unul care cauta sa citeasca ceva interesant intr-o pauza si nu mai gaseste.

  00
 34. @maria cam asta am spus si eu si am fost trimis sa vorbesc la Realitatea sa vorbesc:)) poate facem un duet sa dezbatem un drept NATURAL

  00
 35. se scade un „sa vorbesc din comentariul anterior :”>

  00
 36. cristis, care ar fi atitudinea potrivită? să ii las să mă porcăie şi să nu răspund?

 37. @zoso daca te urci pe scena trebuie să fii pregătit să incasezi şi roşiile sticate. Dacă ai de gând sa raspunzi făcând pişu pe multime s-ar putea să îi nimereşti şi pe fani. În final vei rămâne numai tu şi cu urâcioşii, trolii şi „duşmanii”.

  00
 38. Cine, da` cine, pana mea e PERFU?! Si mai ales pentru cine lucreaza?!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube