două scurte cu hotnews

Repetitia nu e mama invataturii. Cel putin nu in cazul asta.  Si daca tot aveti strategi de dezvoltare (acum se semneaza cu C.I.) si doctori in sticlism, ia intrebati-i ce sanse sunt ca un cititor care intra de 5 ori pe site in interval de doua ore sa citeasca de fiecare data o ştire care are acelasi titlu, fara sa fa stie ca voi o updatati la fiecare 5 minute?

Concursuri jenante cu castigatori asemenea. Pentru ca Jeg e momentan indisponibil de la limba din JN, Freedom House au fost nevoiti sa desemneze alt castigator pentru concursul lor anonim de Tanar Jurnalist al Anului. La categoria "Jurnalism Interactiv si Bloguri" o avem castigatoare pe celebra Bety Blagu! O stiti, are gura mare, e editor coordonator pe politica, fura intr-o vreme de la mediafax ca sa dea la hotnews, om de baza al sistemului. Ce treaba are ea cu jurnalismul interactiv, cand ea doar rescrie niste stiri pe politica. Pai…aceeasi care a avut-o si Jeg (apropos, ba, a trecut un an, las-o pe aia cu "puiutul" sa moara, cat timp ai s-o mai mulgi? mai baga un concert, o floare, o excursie, o diana tuşa, un nastase, ca ne plictisim). Da, stiu, eu tineam cu Alina Musatoiu, care ar fi meritat premiul cu varf si indesat, dar nah, asa e in fotbal, uneori mai si pierzi.
Partea buna o realizez tocmai acum. Blogul lunii, celebrul concurs tinut de si un mai celebru profesor de jurnalism insurat cu studenta sa si scriitor la o revista de barbati muribunda nu mai are loc de ceva vreme. Trist. Sper ca zvonurile sa fie adevarate si dl. profesor futac moralist sa ne scuteasca de prezenta lui prin America (si poate o ia si pe donsoara Musatoiu cu el, ca tot voia ea sa ajunga departe) unde poate fi mai apreciat decat aici (atentie mare, dom’ profesor, americanii au legi dure in domeniul actelor sexuale cu studentele si chiar le aplică).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Ce pantofi de clovn are jegu in poza de absolvire!

  00
 2. zoso, eu cred ca, de fapt, hotnews te plateste ca sa le faci reclama.

  sau n-ai tu nimic cu ei, dar cuvantul hotnews da bine pe google.

  sunt momente in care ai dreptate, dar sunt si momente in care e doar o dovada de obsesie sa te tot legi de ei. daca-s atat de kk, de ce-i bagi in seama?

  00
 3. tare Jeg asta. multi si-ar dori ingeniozitatea lui.

  00
 4. Bai zoso, nu mai da link la postul ala din 2006 ca a fost total pe langa. In rest, tot respectul :D.

  00
 5. vezi, mai zoso, de-asta nu stii tu cu ce se mananca presa. ca ai impresia ca editorii doar rescriu texte. nu, draga nasule, mare majoritate a editorilor si scriu texte. de la 0. cu documentare si teren si toate alea.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.