analistul C. Ionescu de la Hotnews

Mie îmi place de el. Băiat valabil. N-a ridicat vocea şi nici n-a făcut spume când i-am aruncat în faţă ce face/ce e hoţnews. A tăcut şi a înghiţit. Bun băiat.  Ocazional mai dau de analizele lui de pe hoţnews. Semi-pertinente, de om care nu se pricepe, dar încearca. Şi asta e de apreciat.

Să luam o ştire recentă, de ieri. Publicată la 22.16.

Parteneriatul strategic incheiat de grupul Realitatea-Catavencu si AdEvolution, prin care partile vindeau impreuna publicitate pe site-urile din portofoliile lor, ar putea lua sfarsit. Dragos Stanca, directorul diviziei de Business a grupului Realitatea-Catavencu, a declarat pentru HotNews.ro ca este foarte posibila o despartire de AdEvolution, iar o decizie in acest sens va fi luata pana la sfarsitul saptamanii. Marti, mai multi bloggeri au anuntat, pe surse, ruperea acestui parteneriat.

Observaţi cuvintele mari (şi goale). "Strategic". "Vindeau împreună". "Portofoliile".

Şi, din nou, îndoctrinarea…

"…a declarat pentru hotnews".

Un căcat de ştire, pe care Iulian Toma a dat-o cu 5 ore înainte, fiind confirmată din alte 3 surse (pahomi, răzvan, orlando). Ăştia patru proşti ştiau că ştirea e sigură, dar Stanca a declarat numai pentru C. Ionescu că nu e încă nimic stabilit. Şi numai de ştiri false nu se ţin cei patru.

Cine a picat de fraier aici? Analistul şi directorul de dezvoltare al brandul online Hotnews SRL Costin/Cosmin Ionescu. Şi, desigur, Stanca.

N-ar fi fost mai simplu să îl sune pe Comănescu, care l-ar fi sunat pe şeful Vântu, care l-ar fi sunat pe Stanca şi ar fi aflat din sursă sigură care e treaba?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

1 comentariu

  1. Asta i-ar merge lui Zoso la suflet:

    „Iar dacă alegem un candidat care vorbeşte elocvent precum Cristoiu, gândeşte limpede precum Gâdea, dă pumni în gură ca Badea şi jigneşte isteroid pe toată lumea ca Valentin Stan, atunci merităm tot ce avem şi chiar mai mult decât atât. ” de aici:

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube