Domnule Poteraş…

Primarul sectorului în care locuiesc, dl. Poteraş (am aflat cu această ocazie că îl cheamă şi Cristian) mă provoacă (la un linkbaiting de prost gust, dar nah, nu mă pot abţine, e campanie, trebuie să se facă şi dumnealui că scrie pe blog).

Ce îmi reproşează dumnealui?

În acest sens, apreciez încercările unor bloggeri (care locuiesc în sectorul 6) de a demara procesul comunicării politice pe Internet. Domnul Vali Petcu, de exemplu, se plânge că nu stia cine ii este Primar.

Da, domnule Petcu, eu sunt Primarul dumneavoastră. Mă bucur să vă fi reprezentat şi pe dumneavoastră de patru ani, perioadă în care am făcut o mulţime de lucruri pentru acest sector. Şi doresc să dezvolt şi alte proiecte, la fel de importante pentru viata sectorului.

Domnule Petcu, vă întreb, simplu şi la obiect, dumneavoastră votaţi? Şi pun această întrebare deoarece mi-aş dori foarte mult să ştiu că o faceţi, că activismul dumneavoastră pe internet nu se reduce doar la nişte observaţii ironice, ci şi la activitatea caracteristică unui vector de opinie (online) precum dumneavoastră.

Cine e dl. Poteraş?

Domnule Poteraş, în 4 ani eu nu v-am văzut niciodată. Nu pe dvs. personal, ci pe dvs. ca primar, într-o declaraţie la ziar sau la tv. Am aflat recent că ne sunteţi primar. Aveam impresia că primar ne este dl. Darabont, un alt primar discret, ocupat şi dumnealui, ca şi dvs, cu lucruri importante, în folosul cetăţenilor, sunt sigur (chiar dacă pe aceşti cetăţeni îi cheamă fam. Poteraş).

 

Moineşti.

Singurul lucru bun pe care l-aţi realizat a fost reparaţia străzii Moineşti (în care acum se sapă gropi noi). În caz că nu stiţi, strada Moineşti e una din cele 4 căi care leagă cartierul Drumul Taberei de Militari.

Ultima cale, acolo unde face tramvaiul dreapta pe Timişoara, e cam plină de gropi.

Prima e cea de la Plaza (va mulţumesc expres că le-aţi permis să deschidă 3 cai de acces către Timişoara, bulevardul devenind în acea zona absolut necirculabil, ca deh, fiecare iese din Plaza cum îl taie capul şi pe ce bandă vrea).

A două este impracticabilă. Ultima oară când am încercat să ajung de pe Timisoara pe Maniu de la PTTR, strada aceea care era la un moment dat asfaltată (in vremea studenţiei mele) e acum plină de noroi.

Întorcându-ne la Moineşti, pentru că eu acolo stau, recunosc că unul din hobby-urile mele este să merg pe această stradă mai repede decât o pot face maşinile. Fie că e vorba de taxiurile de la Gorjului sau de camioanele staţionate la butiucurile dincolo de şină, bulevardul strada Moineşti e un coşmar.

Aglomeraţie în Drumul Taberei.

Adesea, merg de pe Moinesti pe Bd. 1 Mai (undeva în zona restaurantului Drumeţul). Ies pe Timişoara, fac dreapta la Frigocom pe o străduţă care dă în piaţa Ialomiţei. Este o străduţă unde 2 maşini nu pot circula paralel. Ei bine, acea străduţă are pe mijloc un marcaj, ca şi cum ar fi o stradă lată unde două maşini au loc berechet. Bun. Ajung la Drumeţul şi parchez pe una din acele străduţe înguste care dau în Ghencea. Foarte înguste. Unde două maşini nu au loc.

Străduţe impracticabile dimineaţa, când oamenii pleacă la serviciu cu maşina, şi seara, când se întorc. Nu are rost sa va descriu ce inseamna un meci pe Ghencea pentru oamenii care stau pe acele străzi.

Acolo mi-au fost zgâriate cele 2 maşini personale, acolo mi-a fost zgâriat Audiul A4 (luat în testdrive) şi Fiat-ul 500 (luat joi seara în testdrive şi zgariat aseară pe acele străduţe, când l-am lăsat urcat pe trotuar 5 minute). Cât de greu e să faceţi străzile prea mici pentru 2 maşini cu sens unic?

Gorjului, Veteranilor, Moghioroş.

Să vă pomenesc cum arată pieţele Gorjului sau Veteranilor? Sau cum arată gura de metrou Păcii?

Ce aţi făcut după ce aţi dărâmat barăcile de la Lujerului? Cum circul eu, ca pieton, de la Lujerului până la staţia lui 41? Aţi mers vreodată cu piciorul pe acel bulevard, care e aşa de acum 10 ani?

Ştiţi că bulevardul Timişoara e cimitir de masini?

Oh, dar v-aţi adus aminte că sunteţi primar la timp să plantaţi nişte copăcei. Cu acei copăcei nu se rezolvă problemele sectorului.

Apropos, ştiţi că în zona pieţei Veteranilor, pe strada din faţa TipTop se vând de toate, de la telefoane furate la droguri? Asta, desigur, atunci când se poate circula pe acel trotuar.

Prelungirea Ghencea.

Ştiţi cum arată strada Valea Oltului (cea care face legătura între Timişoara şi Prelungirea Ghencea)? Am reuşit să lovesc pragul unei maşini de 32.000€ prin acele gropi, neastupate de 10 ani. Să vă pomenesc cum arată Prelungirea Ghencea şi ce gropi şi ce mizerie şi ce aglomeraţie este pe acolo în fiecare zi? Să vă pomenesc că şoseaua în acea zona este îngustă şi dacă ieşi de pe şosea dai în gropi şi în noroi? Acei cetăţeni plătesc taxe, ei nu merita străzi?

Apropos, stiţi cum se circula pe Bd. Drumul Taberei dimineaţa? Vă spun eu. Sunt sute de oameni care merg pe jos de la Moghioroş până la Răzoare, pentru că ar face o oră cu autobuzul.

Ce veti face.

50.000 de locuri de parcare? Unde? Pe cer?

Hai să fim serioşi, nu aţi asfaltat decât 5 străzi în 4 ani, cum veţi asfalta tot? Pe Tamburului, de exemplu, sunt aceleaşi gropi din 1999.

Restul sunt pur şi simplu himere.

Ce aţi făcut.

Cât despre ceea ce aţi făcut, vă înşelaţi amarnic. Cartierul Brâncuşi este făcut de ANLul coruptului domn Mitrea (de la alt partid).

Primele parcări? Unde sunt?? E un haos în cartier, toată lumea parchează unde poate.

Şcoli şi grădiniţe? Mă faceţi să râd.

Mă îndoiesc că aţi realizat dvs. biserici. Majoritatea au fost realizate fie cu bani de la enoriaşi, fie cu ajutor din afară. Dvs. aţi pus poate la dispoziţie terenul.

Infrastructura. Desigur. Eu fac cu metroul 30 minute până la Universitate şi 1 oră şi 20 de minute cu maşina. Aceasta nu e infrastructura cu care să vă lăudaţi.

Toţi primarii mint că au făcut infrastructură.

Toţi primarii mint că au făcut.

Toţi primarii mint.

Toţi.

Surd.

Da, votez, dar nu pe dvs. Pentru că nu meritaţi.

Iar ceea ce faceţi dvs nu este decât un demers de campanie, menit să ne daţi impresia că vă pasă. Nu vă pasă. E ca în 2000, putea Milică să promită marea cu sarea, nimeni nu a mai votat cu el, cum nimeni nu va mai vota cu Poteraş.

D-le Poteraş, eu n-as mai candida în locul dvs.

Ştiu, aţi vrea să continuăm discuţia, fie pe blog, fie faţa în faţă, în prezenţa a multor camere de luat vederi, ca să vă asiguraţi că vor afla cetăţenii că, dacă nu v-a păsat 4 ani, măcar acum vă pasă. Bucurati-va de aceste momente de glorie, d-le Poteras, si ne intalnim la o bere daca si dupa ce veti castiga fotoliul de primar al sectorului.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

54 comentarii

 1. jajajajaja , pana nu scapa de toti drogatii din cartier n-o sa votez pe nimeni . Mi-a facut strada si inca cateva dupa 13 ani :). Drogati sunt o gramada , kinderii nu se mai duc la scoala sau gradinite . Nimic nou sub soare . Sincer sa fiu , nici eu nu stiam ca e primarul sect. nostru :). Sala de sport a scolii 309 au terminat-o in 8 ani si noi visam la metrou in drumul taberei (nici nu vreau sa aflu cat o sa dureze :) ).

  00
 2. Nici Inimaroiu nu e mai breaz. Sa-i ia dracu pe toti.

  00
 3. nu va mai plangeti,aveti nevoie de un curs de leadership&3 traininguri de comunicare
  dupa aceea veti intelege

  00
 4. el chiar crede ce zice.
  ma mir ca poti sa fii atat de nesimtit, sa minti si sa furi atat, si sa zici ca totul e ok.
  iar daca in sectorul 6 exista gropi din 99…sa ma ierte Dumnezeu, cred ca numai tu ai putea sa mai fii primar :)

  00
 5. Eu unul cred ca zoso a facut mai multe pentru sector. Pentru poplaritate si tot l-ar vota lumea ;)

  00
 6. bun si complex articolul! bravo !

  00
 7. Asa, e foarte bine ce ai scris Zoso, aproape ca mi-ai citit gandurile.
  Astept replica „primarului” aici sau acolo la el.
  Si eu votez dar nu cu Poteras.

  00
 8. E chiar simpatic baiatu asta… In 4 ani in strainatate se fac kilometri intregi de metrouri si autostrazi si el se lauda cu 3 pomisori si doua parcari…

  00
 9. cred ca melodia celor de la Parazitii – Vreau sa va doara spune totul :) .
  Pe banii nostri stati, tolaniti la soare
  Ati uitat ca multi, v-au votat lihniti de foame
  Si doare.. Precum hidoasele hiene
  De-o vreme va hraniti din deceptiile noastre cu placere
  Cerem din cer dreptate, dar cine sa ne-o dea?
  Daca existi, te rog, da-i Doamne, iarta-ma, in **** mea :D

  00
 10. ih…ce i-a zis-o zoso. simplu si la obiect. felicitari!

  00
 11. Multumesc, Zoso.

  Caci tu ne exprimi in articolul asta cel mai bine nervii, supararile si deceptiile. Noua, locuitorilor din sectorul 6.O exprimare mult mai decenta decat suma de injuraturi pe care i-as adresa-o eu domnului primar.

  Si chiar as vrea sa vad daca are curaj sa faca o confruntare televizata cu cetatenii din sectorul 6. Nu cu contracandidati, ci chiar cu cetatenii lui. Ce zici, are curaj? :d

  00
 12. NOU
  #12

  pai cum bai nene asta nu a schimbat si el niste borduri de 3 ori in 4 ani de mandat? chiar sunteti rai… daca nu a facut nici macar atata lucru e clar ca a fost un primar foarte slab :)) la revedere, drum bun! sper sa ai noroc sa dai macar intr-o groapa, poterasule !

  00
 13. @b0gdan: sau doar cu mine, ca am lista de injuraturi cosmetizate pentru el.

 14. Bai neica, domnu Vali Petcu, vad ca iar ai deschis robinetul cu aplaudaci, te gadila sa te simti adulat , vezi ca asta frizeaza paranoia. Cand ti-am spus acum catva timp (sub un alt pseudonim) ca ar fi cazul sa te implici in viata cetatii la modul concret si sa renunti sa mai dai cu gura de pe margine, mi-ai replicat intrbandu-ma ce am facu eu, vezi ca si altii te provoaca sa iesi din inertie si sa devi un exponent al ideilor ce asa frumos le sustii.Negarea si defetismul nu sint solutii la problemele care te deranjaza.

  00
 15. :)) Cu Poteraş şi fanii lui care-l pupă pe blogul personal ţi-ai găsit să te contrezi? Mai dă-l în… că n-a făcut nimic 4 ani, dar se vor găsi destui proşti să-l voteze iar. Mai nou am descoperit că şi Blaga se bate cu cărămida-n piept cum va lărgi el bulevardele din Drumul Taberei şi ne va trage un metrou de moare lumea…

  00
 16. vars si eu aici nemultumirile de prin zona crangasi…lacul morii, probabil nu e administrat de primaria de sector, dar gunoaiele sunt si in el, si pe marginea lui. ar putea fi un loc foarte frumos dar…e plin de gunoaie si neingrijit.

  piata virtutii (sau crangasi) e ca o mahala, plina de minoritari care vand de toate pe aleile din jur, nimeni nu face nimic.

  va laudati cu curatenia…sunt rahati de caini peste tooooot…nu am vazut sa fie vreun politist comunitar care sa dea vreo amenda. Ei stau in parc sau se plimba cu scuterul (tot prin parc, sa nu slabeasca).

  00
 17. Domnu primar tin sa va multumesc pentru parculetul pe care il faceti langa blocul meu, apreciez ca se ingreuneaza circulatia pentru el si vin cu o rugaminte: daca se poate sa faceti si un lac artificial cu barcute si pestisori acolo. Aveti tot sprijinul meu chear daca nu pot sa va votez.

  00
 18. @baltazar: nu vrei tu sa ne lasi? serios acum…

 19. Tu ai dreptate si noi stim asta. Poate o sa priceapa si domnu’ ca daca nu l-ai cunoscut in 4 ani e pentru ca n-a facut nimic. Se trezesc toti cuprinsi de patriotism si de intentii bune! Unde au fost toate astea pana acum?

  Si de ce se amenajeaza de 3 saptamani in draci prin Militati, la Lujerului??! Si se fac parcari intr-o zi cat in 4 ani??!
  Pentru ca au impresia ca suntem ignoranti si vom vota dupa cum e zambetul mai lasciv si burta mai putin proeminenta pe afis.

  Normal ca nu stii cine iti e primarul. Poate doar ti-a trimis vreodata spam postal si-atunci i-ai vazut fata in graba si-ai aruncat hartia la cos.

  00
 20. Bai, ceva parcari a facut – alea in spic de pe D.Taberii, la bucla. Ghici cand – a inceput in toamna … ;-) Ca deh, se-apropie campania si trebe trecute la raboj. E drept ca pe bucla acum se circula mai lejer pana la Brasov/Moghiorosh. Atat. El spera ca cu o parcare se face primavara …

  Ca sa nu mai zic de mini-parculetele aparute printre blocuri – tot in sectorul 6 … tot din primavara asta … Surprinzator, 3 ani – pauza, acum viteza. Unde s-or fi dus banii din primii 3 ani?

  00
 21. Hai sa iti mai spun eu ce a facut … a schimbat reteaua de iluminat public din parcul Crangasi desi era ok. Dubios, nu?

  00
 22. Salut,

  Daca apuci vreodata sa treci si pe strada Calea Apeductului ia-ti si aparatul foto cu tine. La intersectia cu Virtutii (linia 41) masinile merg pe trotuar pentru ca strada e facuta transee. E facuta din beton/ciment nu asfalt.

  00
 23. ce sa mai vorbinm domle e primar poteras asta de tot kkt-ul daca o lua si el perpedes prin sector sa vada ce este intre blocuri si pe strazile sectorului poate era ceva schimbat dar ce a facut a plantat pomi maturi flori pana in summit ,poate se usuca vara asta si asa s au dus niste bani degeaba de la contribuabili cu care se putea face ceva deciasta este incognito nimeni nu prea la vazut ,ma nene intre blocuri batai masini zgariata e roti sparte ca nu e loc de parcare si altii bine mersii au garaj pe post de depozit si masina o tine pe unde poate de se ceata cu toata lumea dar nimeni nu face nimik ia sa i demoleye garajulk sa vezi cum o tinepe locul lui de parcare pe strada sandulesti si multe alte stradute cuprinse intre bd timisoara si bd dr taberei s au demolat ff multe garaje si culmea au rama sbetoane si nimeni nu mai pune masiani pe acolo si le tine mai aproape de bloc sa nu se murdareasca pe picioare asta de ce denota !!!! ca oamenii nu aveau neaparat nevoie de garaj pt masiana ci pt debara sa faca gratar si multe alte chestii.sa va fie rusine dom poteras!!!!

  00
 24. Si se mai plange lumea de postarile scurte ale tale:)
  Talentul lor al politicienilor ce candideaza e sa incetoseze ochii si mintea alegatorilor.
  Or sa inceapa cu baliverne: ca Poteras a ajutat o familie nevoiasa, ca au fost incepute un milion de proiecte dar nu se pot face toate in acelasi timp si ca vrea sa doveseasca ce poate daca-l voteaza cetatenii sa termine ce a inceput.

  Ar trebui cu lista asta in fata sa raspunda punctual nu cu devieri de la subiect. De ce se vand droguri acolo, de ce e groapa acolo, etc?
  Dar in dezbateri bat campii si nu spun niciodata ce nu au facut ci ce vor sa faca.

  00
 25. Am stat un an in Drumul Taberei (zona Valea Ialomitei – Frigocom). Ca sa ajung in centru trebuia sa iau tramvaiul pe Timisoara, sa iau apoi metroul de la Politehnica pana la Eroilor si de acolo un troleibuz pana la Universitate. Asta pentru ca vroiam sa ajung in centru in mai putin de 1 ora 30min; sa stai o ora sa treci de Razoare nu era o varianta prea fericita. Si atunci si probabil si acum masinile abandonate de pe Timisoara ruginesc tot acolo. In cartier era plin de gunoaie intre blocuri, traficul era groaznic, plin de caini vagabonzi peste tot; nu erau parcari, toate masinile erau parcate intre blocuri pe spatiile verzi de se luau vecinii la bataie pe locurile de parcare.
  Ar trebui sa ii fie rusine de toate lucrurile pe care trebuia sa le faca si nu le-a facut in 4 ani ca primar.

  00
 26. Ati vazut afisele cu el ??? Pastreaza-l, e cel mai bun ! si ne ameninta cu pumnul ! asta iti da impresia afisul. Rog pe cine are poza cu acest afis sa posteze link-ul .
  Am gasit linkul

  00
 27. NOU
  #27

  Inimaroiu e primar?
  Hai sa fim seriosi. A asfaltat tot Tineretului in negru, Zici ca suntem in IAD. A desfiintat spatiul verde ca sa pune alei si sa mai umple cu borduri acele zone. A facut parcuri in care a pus banci maro si stalpi negri. E ca intr-un cimitir acolo.
  Eu ma duc sa votez cu Piedone!

  00
 28. Da, ai dreptate, si eu stau in dr taberei si sustin cele spuse de tine. Mie mi se pare ca e un cartier misto si ar putea fi lejer imbunatatit. Din pacate, o data cu trecerea timpului se aglomereaza, murdareste, etc..

  00
 29. NOU
  #29

  Ai fost prea dur la faza asta :D

  00
 30. NOU
  #30

  Da ! Ai dreptate , desi nu stau in Bucuresti si nu am varsta la care ar trebuii sa vorbesc despre asemenea chestii totusi o fac. Si eu am fost in Bucuresti si infrastructura cu care se lauda alesii .. nu prea exista . Nu prea exista ?! Defapt , nu exista ! Ai dreptate la chestia cu metroul – este mai accesibil , mai ieftin si nu faci nici jumatate din timpul alocat daca ai fii mers cu masina. Cat despre primarul Poteras , chestia pe care o face el , mi se pare mai mult o reclama fara bani , ca doar e campanie. Solutia lui: Ataca cel mai bun bloger din Romania pentru a`si face reclama. Ceva gen cum fac si unii blogeri , il injura pe zoso ca sa fie gasiti mai repede de Gogu` si sa castige si ei 3 vizitatori.

  00
 31. Nu-i nimic, daca nu-ti mai place mai sunt destule sectoare in Capitala. Poti sa te muti spre exemplu in sectorul 5, acilea ne vegheaza Vanghelie … nu poti sa zici ca nu l-ai vazut … :))

  00
 32. @radu: ce ar putea sa imi zica? ca nu, el a facut…

 33. NOU
  #33

  sa ne amintim cu totii (eventual sa ne ajute si domnul primar) cum s-a deszapezit asta-iarna bucurestiul. iata inca un motiv sa te votam (cu degetul) domnule primar.

  00
 34. fain postul, bravo omu’!

  00
 35. Vad ca domnu` Poteras nu a bagat niciun comm… :(

  Mie mi se pare foarte amuzant site-ul domnului Poteras. Cel mai mult imi place ca, desi a fost mai mult cu sportul la viata lui din cate vad in siviu`, are un fetis cu cifrele: 13.486 de copaci, 10.322 de copaci toaletati, 5.145 de locuri de parcare noi etc. Eu abia am habar cate examene dau in sesiune…

  In plus, are si niste comm-uri misto. I-auzi-o p-asta: „Stimate Domnule Primar, Nepotul meu este unul dintre beneficiarii mansardarii Gradinitei 87 din Cartierul Drumul Taberei (Str. Valea Ialomitei). Prin suplimentarea cu 100 de locuri si nepotul meu a putut sa fie inscris la gradinita, avand in vedere penuria de locuri. Ce v-as sugera eu ar fi sa identificati terenuri si sa mai construiti cateva gradinite, sau sa mai mansardati cateva, sa fie mai multe locuri pentru copii sau nepotii nostri. Cu respect, Ionel bunicul”. Deci nu stiu ce e mai tare: ca a mansardat gradinita aia creand o „penurie” de 100 de locuri sau ca a reusit sa-l faca pe „bunicul” comentator pe blog-uri. Mai ales ca bunicul e si usor senil din moment ce mai vrea „cateva gradinite” desi „penurie de locuri” e si acum.

  00
 36. Pai putea sa dea si el un copy/paste, ca mine, la cifrele alea exacte de la da pe site.

  Acu` pe bune, n-ai cum sa-l contrazici pe om daca el iti spune ca a toaletat „10.322 copaci”.

  00
 37. NOU
  #37

  Saliu,
  Stim ca politicienii zilelor noastre sunt toti la fel…(puteti alege voi insusirile negative…)
  De ce sa ma duc la vot sa il votez pe X ca pare mai capabil decat Y, cand X se va dovedi a fi =Y? De ce? Ca sa mai treaca 4 ani sa il votez pe altul Z care se va dovedi a fi =Y=X? Nu ajungem nicaieri… Sunt toti o apa si-un pamant…
  Eu propun altceva: Vot invalid! E foarte simplu… Dam cu stampila peste tot pe buletinul de vot, sau scriem ceva pe buletinul de vot prin care sa ii trimitem pe toti la origini, sau… (mai gasiti voi alte modalitati). Astfel, votul d-voastra va fi anulat. De ex.: 10 voturi anulate nu inseamna mare lucru, dar cand 40% din totalul voturilor sunt invalide, tragem un semnal de alarma si le aratam ca nu mai avem incredere in ei!
  Altceva nu stiu ce mai putem face…
  Ganditi-va…
  @Zoso: Poate esti si tu de acord cu propunerea mea si o promovezi oleaca! :)

  00
 38. Terminalul RATB de la Valea Ialomiţei intră iar în reasfaltări. Ştie cineva în actualul mandat de câte ori s-a mai făcut asta? Eu am numărat vreo 2 sau 3 asfaltări a aceleiaşi staţii de troleibuz în ultimii 2 ani. Nici un an nu a trecut de la ultima asfaltare, iar carosabilul se prezenta bine. Acum deja au decopertat jumătate din zonă.

  Cât priveşte parcările făcute la marginea drumului, s-a lucrat prost la ele, astfel încât la fiecare ploaie erau inundate. Din maşină coborai în băltoacă. Acum s-au apucat să „asfalteze” cu nişte resturi de material.

  Alţi bani, altă distracţie! Ţinând cont şi de recenta „borduriadă” de pe aceeaşi stradă, putem trage concluzia că Drumul Taberei e o adevărată mină de aur pt firmele preferate şi protejate de partidul dlui Poteraş.

  00
 39. Cat adevar! Totusi nu pot sa nu roflolmao =)). Prea tare omule. Tine-o tot asa :).

  00
 40. Haha! A inceput sa ii stranga pe la spate pe toti maimutoii astia… Si ca sa fie treaba treaba, le-am trimis si eu o scrisorica, legata de Rabla. Crede cineva ca o sa raspunda? Poate, e campanie electorala la naiba. Crede cineva ca o sa faca ceva? Aud? Gargara…
  Uite aici si ce le-am scris baietilor de la primarii:

  00
 41. @ radu
  Desi commentul tau, de fapt al bunicului Ionel, m-a distrat foarte tare, trebuie sa iti atrag atentia ca bunicul are dreptate. ‘Penurie’ inseamna ‘lipsa, nevoie, saracie’ , deci folosirea acestui cuvant in contextul de mai sus este corecta.

  00
 42. au facut parcari si pe compozitorilor… nu stiu cu ce folos, ca intra mai putine masini in ele, da’ ma rog, sa zicem ca nu mai sunt in drum. tot pe compozitorilor, dupa ce au racait soseaua asta-toamna, s-au apucat sa repare trotuarele… ei stiu de ce. poate le facusera terci cand cu parcarile…

  eu m-am mutat acum cateva luni de la drumetului la orizont si multumesc providentei ca acum fac 5 minute pe jos pana la metrou, la poli. nu-mi face placere sa-mi aduc aminte cum mergeam iarna pe jos pana la razoare ca sa ajung la facultate la 9, nu la 10…

  00
 43. NOU
  #43

  Eu nu stiu cine e domnu’, fiindca nu lociuesc in respectivul sector. Am doar vreo doua idei (fixe):
  1. e mai bine sa nu iti vezi primarul niciodata, decit sa ai parte de un mascarici dependent de televiziuni si serate dansante cu mici-pe-bonuri si formatia Blondi.
  2. numele primarului nu este un secret, si daca chiar iti pasa de cine e „omul rau” si sufereai asa de mult din pricina lui, probabil ca i-ai fi stiut numele
  3. ceva imi spune ca deciziile privitoare la sensuri unice sint luate la PMB, si o sa reiasa cam la fel ca la punctul 2 ca, daca era asa monstruoasa problema, pina acum stiai cine e responsabil etc.
  In rest ramine intrebarea care poate fi pusa si lui Badea, si lui Dinescu, si tuturor plingaciosilor: oare primarii astia ar trebui sa aiba numai grija drumurilor si soferilor? Nu aud pe nimeni sa zica de o gradinitza de stat, de o scoala, de un spital, de sectoristi in patrula, de linii de tramvai noi, de muzee, de teatre, de economate, de azile de batrini, apa si canalizare, colectarea gunoiului, parcuri, sali de sport – de parca toate astea ar merge struna si a mai ramas doar problema masinilor.

  00
 44. Nu cred ca se astepta la un asemenea raspuns. Ar fi frumos sa vedem cat mai multe mesaje de genul asta prin „blogosfera”.

  Acum ori uita ca are site si se face ca ploua, ori si-a pus oamenii de PR sa scrie o replica in care va incerca sa distraga atentia de la cele zise aici.

  00
 45. @Daniel: nu, si-a bagat oamenii sa scrie pe aici. ii recunos dupa ip.

 46. NOU
  #46

  dc il criticati pe domnul poteras ca el isi face meseria de primar atata tot ce asteptam un gratar si un pahar de bere ca sa alegem primarul .este unul care a facut ceva pentru sectorul 6 crede-ti ca partidul conteaza sau cea ce face el eu vad ca in ziua de azi conteaza mai mult in ce partid esti decat cee ce faci.eu va zic lasa-ti mahalale si ganditiva bine ce aveti de facut

  00
 47. NOU
  #47

  Sa va spun eu ce zice ca a facut Poteras si ce a facut in realitate:

  1.Cartierul Constantin Brancusi – primul proiect pentru tineri Fals!Cartierul a fost demarat pe vremea Mitrea – Darabont. Poteras doar a impartit casele si a taiat panglica la inaugurarea cartierului

  2.Modernizarea si reabilitarea Parcului Crangasi Fals! Parc Crangasi, din 2004, se afla in administrarea PMB, prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement.

  3.Parcari – primele parcari dupa 89 Fals! parcarile pe strazile pe unde circula RATB (Iuliu Maniu, Apusului, Moinesti etc) se afla in administrarea PMB prin Administratia Strazilor

  4.Scoli si gradinite – pentru copiii nostri De aceea s-a grabit sa dea sediul unei gradinite din Giulesti pt a se face sediul Jandarmeriei, constructie de sediu realizata prin firma unui consilier de-al lui.

  5.Bisericile – ce nu s-a facut niciodata De aceea in 2004 si 2005 s-a opus alocarii, prin bugetul primariei, de fonduri pentru ajutorarea bisericilor din sectorul 6 (era vorba daor de 50000 ron pentru toate bisericile). In prezent suma nu depaseste 2 mld lei vechi. Deschideti ochii la vot!

  00
 48. Vot nul.

  Sa vedem cum o sa se simta atunci cand o sa castige alegerile cu 8%, iar procentul de voturi nule sa fie 30%. Atunci nu ne mai pot face boi, imbecili, nu ne mai pot pune cuvinte in gura (ca as fi votat cu…). Atunci pur si simplu o sa trebuiasca sa vada adevarul in fatza.

  00
 49. dar oare dl Poteras constientizeaza ca noi, astia mai destupati la creiere, vom merge la vot si vom vota un alt primar, ca sa le dam sanse egale celor ce vor sa faca ceva pentru orasul asta sufocant? domnilor candidati, nu suntem prosti sau cel putin incepem sa ne trezim din somnul lung ! si pana la urma „io cu cine votez”?

  00
 50. Domnule Poteras va-ti apucat repede sa faceti parcari ca stiati ca vine campania electorala.degeaba ati facut parcari daca nu ati luat si masuri…Prima banda de trafic este mereu okupata de masini si innacesibila de catre cei care nu au unde parca…nu stiti sa luati masuri si in privinta asta? …au ramas masinile abandonate pe trotuare dupa ceati terminat parcarile…cei care cumpara masini vechi au venit si eu lipit actipilde ca vor sa le cumpere ei…sunteti mana in mana cu ei sau este propria firma de ridicat masini…dupa 4 ani cat ati stat la primarie parculetul de langa piata Valea Ialomitei deabia acum va-ti apucat sal reamenajati…piata valea ialomitei nu sa mai extins de acum..4 ani de zile…se incepuse un proiect de constructie dar la-ti suspendat cand ati venit la conducere… Darabont a ridicat un compex in piata Crangasi…care mai trebuia decat de dat in folosinta taranilor.Ati atarnat de el un banner mare ca este „o constructie ilegala” si ca trebuie daramat. In fiecare dimineata merg la munca pana in zona dorobanti..daca nu plek la ora 5.50 de akasa risc sa prind marele ambuteiaj care incepe de la intrare in pasajul lujerului si se termina tocmai dupa ce incepi sa urci pe pod.Sa va fie rusine.nu sunteti in stare sa fluidizati traficul pe Bd Timisoara acesta fiind un punct important de legatura spre marile artere. ati facut de craciun „festivalul berii”.la care nu a venit mai nimeni.Bani aruncati degeaba.Mai bine faceati cadouri de craciun unor oameni saraci sau unor batrani care au pensia foarte mica. EU nu va votez…poate ca si altii vor citi acest mesaj si isi vor da seama ca au gresit cand v-au votat in 2004.

  00
 51. mi-am adus aminte de piata Moghioros si oribilitatea ridicata in mijlocul pietii! rusine rusine rusine! nu stiu cine a aprobat monstruozitatea aia de cladire; este ingrozitoare si urateste zona!

  00
 52. Domnule Poteras.
  Locuiesc pe strada Lacul Zanoaga si in fiecare zi parcurg acelasi traseu , pe jos, pana pe b-dul Timisoara.Va pot comunica cu certitudine ca s-au inmultit cainii vagabonzi , alarmant si nu se face nimic in acest sens. Deci sunt haite de 4-10 caini pe str. Ghirlandei ( spre sc. gen. nr. 160), in spatele complexului Apusului (chiar langa parcul pe care l-ati inaugurat marti, de fapt acolo v-am vazut prima oara in 4 ani), la benzinaria Agip ( pe Pacii ).Sunt caini care latra aproape non stop, zi si noapte, periculosi, care se reped la oameni.
  Va rog luati masuri sa nu asteptam sa cresca numarul lor in nr. si mai mare!

  00
 53. NOU
  #53

  Poate reuseste acest super primar sa-mi explice si mie de ce la ora 23:00, in data de 11.06.2008, in spatele blocului meu se asfalteaza. Chiar nu mai conteaza ca noi, handicapatii astia care ne trezim la ora 6:00 vrem sa mai si dormim? Am sunat la politie si mi s-a raspuns ca au autorizatie pentru lucrare exceptionala. De ce se fac astfel de lucrari doar odata la 4 ani? Ce zici D-le Poteras?

  00
 54. NOU
  #54

  Ce a facut „domnul primar” in acest sector ? nimic. un sector unde nu se poate circula , nu ai unde parca masina datorita gheretelor numite garaje, iti e frica sa mergi pe strada datorita cainilor, iti rupi masina pe strazile laturalnice etc. etc. Nu stiu cine poate fi atat de tampit ca sa l mai voteze?!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube