Cum dezbini un cuib de năpârci

Îl iei pe cel mai prost dintre ei, care nu întâmplător e și cel mai prost plătit, și îi dai ideea că ar putea face performanță la altă televiziune. Îi faci o ofertă și nu insiști, îl lași să mestece ideea, să se convingă singur că ai dreptate. După care îl aduci la altă televiziune, îi dai mulți bani și îl lași să piară pe limba lui. Îi spui că e acolo să construiască, că audiențele de la început nu contează, că e normal să fie mici și așa mai departe. Îl încurajezi să își ia mașină și apartament în rate, spunându-i că ai planuri mari cu el. Îi sugerezi să se distanțeze subtil și rezonabil de fosta gașcă de năpârci. Peste un an îl dai afară cu un șut în fund, sifonând peste tot cât de incapabil a fost. Îi va fi greu să se întoarcă de unde a plecat, și la poziția de prostul găștii, și o va arde intelectual pe la ușile care i se vor trânti în nas.

 

say-goatse

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

 1. Ciutaxu?! Oh nuuuuuuuuuu!!!

  00
 2. Ciutacu ar fi in stare si peste 5 minute sa se angajeze la B1 TV si sa inceapa sa injure serios la Tonta, Antonila si Felix. La el e clar: bagi bani, canta.

  00
 3. ciutacu? teo trandafir? :)

  00
 4. ciutacu a fost concediat?

  00
 5. Depinde cum vezi problema, daca omul a simtit ca se pregateste ceva (vezi scandalul Antene – RDS) si s-a gandit sa spele putina cat inca se poate?

  00
 6. La cat a pupat/scuipat tinte clare pt bani, i-ar sta bine intr-o postura sucita cu 180 de grade :))

  00
 7. Cred ca Ciutacu a fost cel mai destept de s-a carat. Antenele vor sucomba grav. Sunt sub sechestru ca e cazul de santaj, la JN nu se platesc salarii si nici patronul nu mai are mult de stat in libertate. Peste 1-2 ani cand Intact va fi inchisa sau vanduta el se va intoarce ca director pt ca stie ce si cum. N-a fost prost, s-a retras de acolo inainte sa se scufunde barca.
  P.S personal il detest, insa la faza asta cred ca a fost destept

  00
 8. NOU
  #8

  Omu n-a dat nume frate ! El a zis de naparci in general . Acu ca pe voi v-a dus mintea la un nume asta e ! Ia cautati cuvantul „pupincurist” pe Google, sa vedeti cine-i campionul !

  00
 9. Sunt un trist ca l-am urmarit destul de mult pe Ciutacu incat sa-mi dau seama ca de el e vorba.

  00
 10. @Macac Spagat Laptop Spart
  Tu nu vezi tagurile? Si cand a plecat Badea?

  00
 11. @Macac Spagat Laptop Spart,
  Radu Moraru?

  cica Nasul.tv sucombeaza in curand. singura televiziune libera?hahahahahaha

  00
 12. N-a dat nume in text, dar daca te uiti mai jos un pic… :)

  00
 13. … cum manipulezi un cuib de naparci?

  00
 14. NOU
  #15

  Bun , deci ciutacu e un animal cu coarne mici asa scrie in DEX, nu scrie daca animalul ala e sau nu prost, concluzia o trageti singuri ! ca voi va ganditi la altceva decat definitia DEX-ului e problema voastra ! Apropo care-i treaba cu Nasul Tv ? Cum adica sucombeaza ?

  00
 15. ok, dar cu prostul imbecil de radu tudor ce facem?

  00
 16. Ciutacu sau Nasu? ca amandoi au patit cam la fel :)

  00
 17. Si eu cred, ca si Radu, ca Antenele nu mai au de ce sa fie finantate iar omul asta, care probabil ca nu vrea decat sa castige bani, a plecat spre alte zari si iarba mai verde.

  00
 18. basescu e de vina…..

  00
 19. NOU
  #20

  Nasu cred ca n-a mai fost dorit la B1 Tv , d-aia a plecat ! Da stiu de unu Analistu Militaru care mananca zilnic KKT ! Astia de la haznale sunt cel putin prosti , ii putem face zob pe internet fara sa le pronuntam numele , cel mult acronimele ! Apropo, daca intra Macac Spagat Laptop Spart pe aici (sigur intra) si vede mesajul asta , tin sa-l anunt ca i-am vizitat pagina de facebook si m-am speriat, seamana cu pagina unui psihopat (eufemistic vorbind) !

  00
 20. @Macac Spagat Laptop Spart gresesti, a plecat dupa bani. A arso mare realizator si a zis RDS-ului „Ba faceti-mi mie 10 TV ca is miezu din DODO si sa vezi ce smecher sunt” . RDS i-a facut pe plac dar ca sa vezi, Nasu nu a dat randament si nu si-a luat nici Ca$u, RDS a inchis 10TV ca era o pata pentru productiile lor si NASU acum suge pe unde apuca.
  RDS nu va accepta niciodata scuipaci de astia politici. Uite ce formate de emisiuni realizeaza!

  00
 21. NOU
  #22

  Ca sa fiu sincer nu-mi place grila de la Nasul Tv , da pe el ca jurnalist il apreciez !nasul Tv a zis ca are o grila mai soft la politica deoarece tinta lor e publicul mai educat ! daca ar face emisiuni de tip Capatos show ar sparge audientele , da nu afce asta ca-l lasa pe lazarus falist , hahaha !

  Bai acesta, Macac Spagat Laptop Spart, pe facebook facem eforturi mari sa-ti aflam numarul de telefon pentru a-ti trimite distonocalm ! Inainte sa intri pe aici ia vericule un hap, o sa-ti prinda bine !

  00
 22. n-a observat nimeni cum se ascute batalia pentru locul lasat liber de ciutac in inima securistului ? in ultimul timp se detaseaza de pluton un ginditor de Hamangia, Val Valcu pre numele lui … poate are timp Zoso de o analiza asupra ipochimenului !

  00
 23. putem s-o gîndim și invers – cumperi o năpîrcă cu pedigree și, după o vreme, vezi că nu este nici pe departe ce scrie pe ambalaj, deși îți atentează grav la buzunar. după cîteva luni o degajezi cu un jut puternic în tribune că, asta e, capitalismul e pe bani.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

ce este un seducator