Deși nu mai am mașină neagră, fac fapte bune…

Cel mai nasol lucru la o mașină neagră este că se vede pe ea orice zgârietură. Orice pietricică, orice idiot care deschide și apoi se uită că și-a proptit ușa în a ta, orice biciclist prea isteț… Am folosit de câteva ori un pix din ăsta, mai atenua zgârietura, dar tot se vedea.

Acum la gri, e parfum. Cu toate astea, evit să parchez în locuri prea strâmte sau la înghesuială. Prefer să merg un pic pe jos.

Azi, la Coresi Mall, un nene cu un Freelander, se chinuia să se bage între o Fabia și un Megane, ambele parcate prea aproape una de alta. În imaginea de mai jos, 1 e intrarea, doi e rândul unde încerca nenea sa se bage, 3 e rândul pe care eram eu. După vreo 3 încercări, a reușit, după care a constatat că poate deschide ușa, dar nu poate ieși. Eu, bucuros că plecasem să iau copilului două tricouri cu Minini (logica H&M: avem exclusivitate pe brandul ăsta, hai să aducem un singur fel de tricouri pentru copii, că suntem deștepți) și îmi găsisem niște pantofi de nuntă care să mă încapă și care să arate uman, priveam scena.

După a treia încercare, când se chinuia să iasă, m-am dat jos și i-am arătat locurile libere de pe rândul trei. Pentru că istoria ne învață că, dacă tu ești atent cu mașina ta și ieși cu grijă din ea, să nu lovești pe nimeni, unul din aia doi nu e și sfârșești cu mașina lovită. Fără dubii. Și pentru că ăla e prost și nu îi pasă de mașina lui, ți-o ciocănește și pe a ta.

I-am explicat asta și lu’ nenea, a dat din cap, mi-a mulțumit și s-a dus pe rândul 3.

Dacă sunteți cuminți, mâine vă povestesc despre cele 3 accidente pe care le-am avut până acum cu Subaru.

20150827164900808

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

 1. Daca-ti iei pantofi la fel de aspectuosi ca bocancii, o sa fii senzatia evenimentului! :D

  00
 2. Si de-abia la varsta asta afli utilitatea masinii argintie???
  .Prima masina a fost un Matiz gri. Dupa neagra, albastra si rosie, urmatoarele masini vor fi obligatoriu arginitii sau albe (care, de regula nemetalizata, se repara si cu oja). Ma tuf in el de aspect, la ce curatenie e in Buc, masina argintie o speli de 3 ori mai rar. +tabla de sub zgarietura, de regula si ea zincata, te doare la ponta de zgarieturile fine.

  00
 3. Ce culoare ti-ai luat pantofii?

  00
 4. Si daca imi va place povestea ta cu Subaru poate povestesc si eu cum am intrat cu un Ford Focus in gardul unei biserici :D

  00
 5. Eu cred ca urmaresti cretinii prin parcari, altfel nu-mi explic cum plm nu vedea omu’ ca 5 metri mai incolo avea locuri libere…!

  00
 6. Următoarea mașină si sa mi-o dea pe gratis nu o mai iau culoare neagra. :) (fără niciun apropo la combinația ta cu meganu’ negru)
  Asta spune unu care înainte a avut fix gri.
  PS, La faza cu „sunteți cuminți”, am voie măcar sa duc „bursucu” la „scorbura”?

  00
 7. pantofii sa fie cu ciorapi albi, da?

  00
 8. Bai de luni pana azi am tot fost în BV, am cumpărat în fiecare zi din Coresi și am ridicat capul la fiecare Subaru și ioc, nu Te-am văzut.

  Bine cele doua Subaru aveau grila cromata, am renunțat rapid la ele.

  00
 9. Ca posesor de Freelander, mă bucur că cetățeanul de care vorbești a avut cel puțin o atitudine decentă (”a dat din cap, mi-a mulțumit și s-a dus”…). Slavă cerului că n-ai dat peste vreun ”dintr-ăla” cum se zice c-ar fi cei cu BMW X5/X6… Nu că n-or fi și din cei cu Freelander din această categoriei… dar s-ar putea face un studiu diferențiat (cum se comportă bogații vs săraci) căci Freelander-ul este SUV-ul săracului (printre care, cu discutabil onor, mă aflu și eu).

  00
 10. logica de h&m, pentru ca tricourile chioare din metro sau selgros, alea de 10-15 lei, nu ne plac desi sunt exact aceleasi tricouri pe care le cumpara h&m si le adauga o eticheta si poate un imprimeu, deci sunt de marca, da?, deci costa minim 70 80 de lei.

  si oricum, doar in romania un tricou cu o sigla costa m ai mult decat o camasa facuta la croitor. eu mi-am luat din anglia tricouri de firma cu 2 lire, iar la pachetul de 5 imi reveneau la 10 lei bucata.

  ma rog, de firma asta nu prea s-a auzit la noi, desi e plin atp-ul de ei, dar romanii nu au timp de tenis, valoarea e in h&m si in club la manele.

  00
 11. NOU
  #19

  Auzi la el! Cica prefera sa mearga pe jos. Asta dupa articolul de acum doua zile in care se plangea ca nu gaseste loc de parcare FIX in fata oficiului postal.

  00
 12. Ai Subaru ala de putina vreme, cum reusesti sa aduni accidente?
  Conduc de 12 ani si am avut 2 evenimente foarte lejere (gen atins, zgaraiat usor), decat.

  00
 13. Oare doar romanii pun gen la denumirea masinilor? Fabia e fata, Superb e baiat desi ambele sunt Skoda (fata). Megane e UN Megane si tatal lui e Renault, tot UN. O Dacie (fata) Logan (baiat). MIND FUCK !!!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.