De ce urăsc oamenii polițiștii, episodul #56741

Astăzi, în intervalul orar 8.00 – 13.00, Serviciul Rutier Brașov, în colaborare cu Serviciul Rutier Mureș, a organizat și desfășurat o acțiune pe  DN 13, în sistem CASCADĂ, având drept scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

În urma desfășurării acțiunii au fost constatate și aplicate în total 121 sancțiuni contravenționale… (sursa)

Așadar, au ales o zonă unde știau că se merge mai tare și au stat cu radarele acolo de la 8 la 13 și au dat 121 amenzi.

OK. Sunt convins că amenzile erau meritate. Dar toți oamenii normali se întreabă același lucru: doar atât?

Pentru că, în timpul ăsta, și azi am ieșit să duc soția la serviciu și apoi un pic cu bicicleta, am văzut așa:

  1. oameni cu semnalizări usa style sau ceața. sunt ușor de detectat, unele nu pot fi oprit, unii sunt cretini și umblă cu ele fără să știe, se pot da amenzi lejer.
  2. copii în picioare pe bancheta din spate.
  3. oameni la telefon. inclusiv un șofer de mașină MAI la telefon la volan.
  4. mașini cu muzica dată la maxim.
  5. zeci de mașini parcate sau staționate aiurea.
  6. mașini circulând cu peste 100km/h prin oraș.

Și nici un echipaj de poliție. Nici unul. Sunt convins că era important să fie amendați vitezomanii de pe ruta Mureș-Brașov, dar în restul timpului cu ce s-au ocupat tovarășii polițiști? S-au întors la birou și au tras un pui de somn? Și-au dus la spălat mașinile personale, cumpărate din salariile personale?

De asemenea, ar fi interesant de aflat din gura unui polițist de la rutieră ce are de spus pe tema acestui prost agresiv, pe care îl știa tot orașul că e teroarea șoferilor. Brașovul nu e Călărași, să aibă 100 mașini în total, sunt 200.000 locuitori aici, erau zeci de poze cu gogul parcat aiurea și totuși Poliția Rutieră nu a găsit niciodată timp să facă ceva pe tema asta.

Da, ok, 121 amenzi pentru viteză. Altceva? ORICE ALTCEVA?! Pe fostul șef al poliției, are un Freelander roșu și conduce ca și cum ar avea permisul câștigat la belciuge, nimic? Bentayga ăla cu NNA, e unul în tot orașul, nici un echipaj nu îl vede că doamna e mereu la telefon la volan și parchează numai aiurea? Pe cotețarii cu tobe sport? Pe ăia doi de la Arabesque care conduc ca niște descreierați? Pe șoferii de livrări care nu au nici un dumnezeu? Hai că nu sunt mulți, vreo 4, conduc niște cotinețe din alea mici, muzica blană, viteză maximă, nema pietoni, nema centură.

Cu 121 amenzi nu se face curat în trafic.

10910371006503

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

74 comentarii

  1. Daca nu facem , de ce nu facem ? Daca incepem de undeva , doar atat ?

    00
    • când oamenii se plâng că de 10 ani doar asta faci, și tu faci doar asta în continuare, nu vezi o problemă?

    • Deci ti ai dus tu sotia la serviciu , n ai vazut nici un echipaj de politie si gata , e clar , nu se mai face nimic . Daca ti zic ca esti berbec te superi pe mine.

      00
    • bun, vrei să te contrezi cu mine de dragul de a o face. altceva?

    • Daca esti atat de înverșunat de acțiunile efectuate de politia rutieră de ce rupi tu mereu lanțul si mergi cu “ cativa km” peste limita de viteaza admisă ? Sa faca politia rutieră ca le noi ne doare n pula . Te ai gasit sa vorbesti tocmai tu , lupul moralist

      00
    • ok. drum bun.

    • Dupa nume si prost…ahem…inversunare, pari politist. Nu e vorba ca politia nu e pe strada intr-o zi. Nu e pe strada NICIODATA! Doar panda, atat poate. Altceva nu stie.
      Si panda cu japca, adica in litera legii, dar nu in spiritul legii. De ce nu sta cu radarul la treceri de pietoni, pe langa scoli, sau alte zone in care viteza excesiva chiar face victime, nu pe o linie dreapta unde daca mergi cu 20km/h peste nu se intampla nimic?

      00
    • asta încercam și eu să îi explic, dar aparent ținea mult să-mi dea muie că depășesc viteza legală uneori.

    • @vali: mai mai ca ti-ai dori sa nu poti depasi viteza niciodata ca sunt politisti peste tot si jaaap, amenda, iar la a treia amenda in 20 de km masina confiscata

      00
    • cand vad evenimentele astea organizate imi aduce aminte de filmul The Purge dar pe dos….

      In fiecare zi este permis orice ilegalitate dar odata pe luna politia iese pe strada sa opreasca criminalii….se potriveste si aici expresia: macar se face ceva :))

      00
    • @Lex prietene esti retardat.
      Militia sta cu radarul in boscheti ori pica o amenda ori o spaguta nimic altceva, leprele societatii!!!!

      00
    • Și totuși, in parte, are dreptate băiatul Lex. Cum poți să fi vitezoman asumat și moralist pe regulile de circulație în același timp? Vorba aia spusa des pe blog, sa fie că afara, dar sa înceapă cu alții.

      00
    • poate ăla care scrie pe blog e prost sau ipocrit sau poate nu depășește viteza atât de des pe cât se laudă.

    • Si daca o depasesc si daca nu o depasesc politia tot in boscheti sta. So what?

      Sti ce frumos e sa vezi politia pe motor (intr-o tara mai la vest) pe autostrada banda 3 cum trece pe langa fiecare masina si se uita la ce face soferul.
      Vine asa incet pe langa. Daca te vede cu ochii in telefon, hopa tras pe dreapta. Ca sa nu zic ca au instalat anul trecut camere care detecteaza telefonul in mana soferului, dar aia e deja SF…

      FACETI CEVA CONSTANT, nu IN DATA X LA ORA Y. Sa vad stiri zi de zi, timp de 1 an ca au fost dat amenzi si ridicate permise, si sa vad controla la toata lumea nu doar la aia cu masini decente, care nu comenteaza.

      POLITIA ZI DE ZI SIGURANTA SI INCREDERE, nu doar in data x la ora y…

      00
    • @Lex: Daca Politia si-ar face treaba in fiecare zi acolo unde e nevoie, nu ar face din actiunea de azi un comunicat de presa.

      00
    • @cireasa @Lex – my 2 cents: cum spune si @Zarax – spiritul legii .
      asta inseamna sa nu te comporti ca un marlan de politist cand nu e cazul si sa-ti faci treaba unde e nevoie mai mare prima oara, ca de exemplu rezolva in plm cu masinile parcate inainte /pe trecerea de pietoni, retarzi cu beamve, retarzi fara lumini, retarzi cu apucaturi de retarzi cand la condus, propus spre schimbarea legii sa se confiste masina la abateri grave, si ceva puscarie de 24-48h pt. cacaturi gen mers pe contrasens pe autostrada..chestii de bun simt. nu sa stai sa executi ordine ca un sarac. fa-ti in plm treaba cu 10% mai mult zilnic si facand toti lucrul asta se va schimba ceva. dar da, zi nea vali, ne dai tu lectii de moralitate.

      00
    • @Lex – hai sa iti zic si eu una: acum 2 ani, am venit in Romania si am zis sa petrec 3-4 zile la mare. Am plecat Luni/Marti dimineata devreme dinspre Bucuresti spre Constanta. La fiecare pod, tufis (nu exagerez), benzinarie era cate un echipaj de politie. La pod, erau vreo 5. Asta in timp ce chiar nu era trafic de loc. Chiar de loc. Ajuta-ma sa inteleg ce anume faceau ei acolo? Ce pazeau ei? Ca trafic nu era. Daca asta nu e pomana, atunci ce e?

      00
    • asta imi aduce aminte de marea operatiune a politiei rutiere de dupa un concert la arenele romane.

      se asezasera cate doua echipaja la 50 de metri in fiecare directie posibila fata de intrare si cum vedeau un cupchil ca iesea de la concert si se urca in masina hop si ei cu fiola. Prevenție tată, nu glumă. in timpul asta eu ma gandeam de ce dracu’ nu stateau in parcare si sa te roage sa sufli in fiola ÎNAINTE sa te urci la volan, evident fara nici o consecință daca iesea pozitiv, ba chiar ar fi putut sa isi pregateasca terenul si sa fi aranjat cu companiile de taxi sa fie multi in zona in momentul ala, exact pentru astia. evident sa iti permita sa refuzi si de abia atunci sa intre in scena baietii de la 50 de metri.

      eh, mai simplu sa scrii o amenda decat sa concepi un plan pentru a preveni cu adevarat accidentele.

      00
    • Prietene, in Bucuresti cunoac un echipaj care sta la acelasi intermitent de 10 ani. In zona e o statie de tramvai cu trecere de pietoni la unul din capete. S-a facut carare pe partea opusa, pietonii traverseaza 3 benzi prin fata echipajului. Nu am vazut niciodata sa se deranjeze sa ii atentioneze macar. Din partea mea puteti sa sugeti pulanu, v-as da minimum pe economie si restul din target de amenzi si la 10 amenzi abuzive v-as da afara.

      00
    • NOU
      #20

      @Lex
      Dacă nu ai fi un jegos opărit poate ai înțelege că există o legătură directă între numărul de golănii din trafic (ce a enumerat Vali) și lipsa voastră de pe străzi.

      Aici e un efect cascadă: târleții văd că micile nereguli nu sunt sancționate așa că de aici e doar un pas până la nereguli mai grave

      00
  2. Am patit si eu la intrare in Bucuresti dinspre Baneasa, radar la iesire din pasaj, toata lumea mergea in coloana cu 70, opreau la rond la Miorita pe banda, erau aprox 10 politisti si lucrau non stop ca in fabrica, prin rotatie, cum termina clientul cum iesea in strada si lua unul din multime :D
    Faza aiurea e ca pasajul ala are limita 70 cand iesi si doar 50 cand intri… probabil e o logica acolo, dar lumea merge cu 70 constant si daca mergi cu 50 provoci mai multe accidente decat daca mergi in coloana.

    00
    • Era o logica acum 20 de ani cand era inca piatra cubica si multi ajungeau in fantana. Plus, mai e o trecere de pietoni pe care ai sanse mari sa treci in nefiinta decat pe celalalt trotoar

      00
    • Eu nu inteleg asta, nu e mai simplu sa pui camere si sa trimita amenda acasa ? Ok, inteleg ca in localite o sa fie lumea nemultumita sa mearga cu 60, dar eu zic ca se pot seta sa trimita amenda peste 70. Mai mult, eu as prefera politia sa umble incognito.. vreu sa-i prinda pe aia care conduc inconstient si pun in pericol pe altii.

      00
    • Cristi, pana la trecerea aia de pietoni mai e un km de la iesirea din pasaj.
      Avand in vedere ca lumea vine din afara orasului ar trebui o zona de decelerare, 70 in pasaj si abia dupa ce treci raul sa scada la 50.
      Oricum pe zona aia nimeni, dar absolut nimeni nu respecta limita aia de 50. Se merge in coloana la 70 pana la Miorita.

      Si rondul ala e stupid rau, ce rost are nu stiu, monument in mijlocul drumului?

      Ca giratoriu nu e, doar cat sa incurce traficul. Monumentul se poate muta lejer in piateta din dreapta drumului si sa lasi drum drept de la aeroport pana la piata presei, regim de autostrada urbana sau macar 90 poti sa ai acolo. Nu sunt semafoare, nu sunt intersectii. Ce rost are rondul ala cu limita de 40, decat sa mai creeze un ambuteiaj?

      00
    • Ultima oara cand am verificat, posibil sa se mai fi schimbat ceva, zona de limitare era miorita – pod baneasa ( intersectia cu garlei). Eu am zis logica probabil pentru aplicarea in zona miorita. De ce e pana la pod, nu as sti exact sa zic, pot specula ca datorita benzinariei pe un sens si era o intrare care nu stiu unde duce pe celalalt sens.

      00
    • Cand faceam uber si stateam mult timp pe la aeroport, au avut o perioada cand erau in fiecare seara acolo.
      Toti stiau, mergeau tare pe DN1, franau la iesire din pasaj si aia era.
      Pana cand… au stat cu pistolul sus pe pod, te prindeau de pe DN1 si te opreau la iesire din pasaj.
      Au fost mari scandaluri atunci pentru schema asta si multe permise retinute.

      00
  3. Avem pretentia ca polutionistii sa gandeasca altfel decat restul românilor? Tot rumani sunt si ei….

    00
  4. E o minune ca au dat atatea amenzi in conditiile in care waze-ul e omniprezent.

    00
    • Bai, asa am presupus si eu, ca Waze dicteaza. Ei bine, se pare ca in zona Bv / Sb nu e cazul. Adica am trrcut pe langa vreo 4-5 echipaje de cameramani ascunsi, si niciunul nu era marcat. Dupa primele 2 am zis ca na… au aparut acum, nu i-a semnalat nimeni. Pana la urma am inteles ideea, oamenii nu stiu / nu vor / nu pot sa foloseasca waze. Alta explicatie nu am gasit.

      00
    • @v4li0 – ai incercat vreodata sa introduci ceva in Waze la 50km/h? ;-)

      00
    • @Adib, sa stii ca am facut-o, acolo unde traficul o permite. Si nu doar eu, ca de-aia waze are asa cautare prin ecosistemul rutier autohton.

      00
  5. stiti acei oameni care fac niste lucruri simple/de bun simt gen: „a ridicat o batrana care s-a impiedicat” sau „a impins un om in scaunul cu rotile pe o panta” etc. si sunt considerati eroi si exceptii pentru niste fapte normale ?
    eh, asa vor sa fie considerati si politistii astia, un efort supra-omenesc, eroi pentru ca organizeaza lunar acest gen de ‘evenimente’ (care in mod normal fac parte din fisa postului si trebuie facute zilnic), dau un comunicat de presa, niste cifre, poze, posturi pe FB si gata, au terminat cu munca pana la urmatorul ‘eveniment’, poate data viitoare o sa vina cu masina de la RAR. Apoi se mira de ce unii le cer rezumatul zilei: cate amenzi ai dat, pe unde ai fost.

    00
  6. iti zic eu ce face dorm in birou.

    Pe eforie si imprejur stau masinile politistilor claie peste gramada. Vezi unul parcat ca un jegos, e politist. Tot trotuarul pana jos spre PMB plin de masinile politiei.

    Sa isi dea amenzi lor? Sa amendeze pe altii pentru obiceiuri pe care le incurajeaza?

    00
  7. Sunt intru totul de acord cu cele doua articole legate de politia romana, fie ea rutiera locala say altceva. Am avut si doua conflicte cu echipaje cu radar langa zona cu ambuteiaje. Le am spus frumos unora ca e penibil sa stea cu radarul intr o zona cu trafic blocat si ca ar putea sa dea amenzi celor care depaseasc coloana pe contrasens. Au fost arogant si prosti. Si da, nu vad o singura rabla cu faruri US style sau cu becuri arse oprita pe dreapta. Bah e plin de jafuri de tipul asta si nu vad un singur echipaj sa le opreasca. Acum va zice Lex ala ca daca nu vad eu, nu inseamna ca nu se intampla.. Bah dar intreb.. A vazut cineva?

    00
  8. Da bai frate, sa-mi bag cracu, asisti la o groaza de cacaturi zi de zi, noapte de noapte si nimeni nu e acolo sa faca ceva. Si tu esti corect, semnalizezi, nu esti muist, lasi oamenii sa treaca, aplici regulile, fermoare etc., si-odata te grabesti si tu, si apare de nicaieri “echipajul varucu” sa-ti dea amenda. Incredibil!

    00
  9. Pt. ca by default majoritatea (nu toti) stau si freaca duda prin birouri. O barfa, o cafea etc. Daca e vreun accident se duc 4 echipaje ca sa faca nimic, sa aiba dupa aia ce sa barfeasca prin birouri sau, dupa caz, sa aiba ce raporta in ziua respectiva.
    Totusi nu cred ca e numai vina celor de jos ci si vina sefilor, ca astia in loc sa faca treaba, freaca si ei la randul lor duda sau menta, dupa caz.

    Apoi o alta problema sunt procesele verbale. Sincer nici eu nu mi-as dori sa stau 10 min sa completez de mana un proces verbal. Chestia asta ar trebui sa se faca ori de pe laptop ori de pe telefon apoi printat. Rapid si simplu.

    00
    • Asta observ si ma minunez: la o interventie se duc j’de echipaje care oricum se plictisesc, parcheaza autospecialele cat mai de-anpulea cu putinta, se dau jos toti si inafara de 2-3 care chiar par sa aiba treaba, restul nici macar nu mimeaza implicarea sau preocuparea: stau cu destiu-n cwr sau se freaca de colo colo ca modelele pe catwalk. Am mai zis-o, cred ca afara de uniforma sau de fluturasul de salariu nimic nu indica la palamidele astea inutile ca ar fi politisti. Nu cred ca mai mult de 10-15% din ei au minime cunostinte despre legea pt care sunt platiti sa o aplice, nu au habar de vreo procedura de interventie sau minim training psihologic. Sunt vanzatori de cartofi pe marginea drumului in DB mai calificati ca ei.

      Probabil nu mai dureaza mult pana cand iesitul in gasca la batut pwla de politisti va deveni o activtate recreativa la moda. Vor trebui macar sa devina vigilenti sa nu ramana fara sepci si recuzita din dotare sau sa nu-si ia suturi in cwr sau dupaci dupa ceafa prin intersectii.
      Probabil de asta si stau ca morcovii-n rasad, ca sa nu si-o ia…

      00
  10. Acum discutam doar de rutiera sau merge si asta?
    Poza e de mare efect pentru Politia Romana si statusurile alea motivationale

    https://newsweek.ro/actualitate/manelistu-adi-minune-amenzi-fara-numar-el-plateste-fara-ezitari-sanctiuni-de-doar-3000-de-lei

    00
    • Doi manlisti ti-au dat thumb down :)) Cocletele ala probabil a facut de 5 ori mai mult din cantat in seara aia si amenda de 3000 lei intra la costuri aditionale.

      00
  11. „…episodul #56741”

    Eu cred că-i doar #56739, n-ați numărat bine, #56741 va fi alaltăieri.
    Cu respect,
    V. Dăncilă

    00
  12. Pe mine ma enerveaza ca prea se pune accent pe viteza. Nu viteza prea mare produce accidente, in cele mai multe cazuri. Faci accident cand depasesti ca un bou, cand nu te asiguri, cand nu dai prioritate, etc. Periodic mai apare la stiri:”Inconstient prins cu 240 pe autostrada!”. Ala, saracul e ghinionist ca a fost prins, nu incostient. N-ai cum sa faci accident pe autostrada ca mergi cu 240 in linie dreapta (daca ai masina ok, nu „dai talpa” cu Astra din ’99 pe cauciucuri din 2005)

    00
    • Nu e chiar asa. Unu mere cu 100 pe B1, vreau si eu sa depasesc mergand cu 130-140 hai 150. Ma uit, cineva in zare, ma bag, paaac, racheta.
      Hai sa pastram proportiile ca sa nu ne imprastiem pe asfalt. Hai sa nu dublam limita de viteza ca e linie dreapta.

      00
    • cand te uiti in oglinda te uiti si cat de repede se apropie, ca altfel degeaba ai carnet. daca il poti vedea si ii poti aproxima viteza poti sa afli si daca ai timp sa te bagi.
      nu viteza omoara, ci oprirea brusca.

      00
    • sunt satul de meseriasii cu gandirea asta. nu sunt un sfant si o ard si eu in jur de 140-150 pe autostrada, dar pe autostrazile romaniei e deja de groaza in anumite perioade si cel mai bun exemplu e Bucucuresti – Constanta in sezon cand pe prima banda te tarasti cu 100-110 si pe banda a doua viteza medie e 160+. Doamne feri intre. Esti mancat.
      In conditii de autostrada aglomerata, 160 imi este peste zona de confort. Vrei sa faci o depasire cu 130-140 si ti se infige o racheta in fund cu flashuri.
      Prin urmare, pentru voi, toti Schumacherii astia, va urez linistit: un stalp solid, doar voua, singuri, solitari.

      00
    • tu știi că asta e doar pe a2 spre mare, da? că prin alte părți nu am văzut-o.

  13. Usa style, centuri, vb la telefon, farur aprinse, proiectoare de ceata aprinse aiurea, soferi analfabeti.
    Cu astia iti faci planul de amenzi ca tot a aparut stirea aia.

    00
  14. – cei care urâsc politia sunt aceeasi de care te plângi ca nu respecta reguli
    – am observat ca politia difera de la judet la judet … probabil cei care au dat amenzile sunt cei din mures si nu cei din Brasov

    00
  15. o sa ii afecteze grav ca ii critica lumea. s-ar putea chiar sa isi aduca aminte de asta o data la cateva luni.

    00
  16. Cum, de duamna NiNa sotia ilustrului domn Simon constructor de rezidentiale sa se ia politia? N-ai sa vezi asta in Brasov ever… :))

    00
  17. Vă invit în fiecare seară în Piața Victoriei, să vedeți acolo desfășurări de forțe ale Poliției române.
    Când e aglomerație mare și idioții blochează intersecțiile, nu vezi pe nimeni să facă nițel ordine. Când vine coloana oficială, cu un sfert de oră înainte apare câte un polițist în fiecare intersecție care face căcatul praf, trece coloana, apoi pleacă toți la cafea și ambuteiajul își reia cursul.

    00
  18. Între timp, miliția română protestează ca vrea salarii mai mari. I-aș sfătui sa meargă la interviuri pe la firme sau sa plece la sparanghel.

    00
  19. Eu am observat un fenomen ciudat acum cu temperaturile astea de primăvară. Au apărut înaintea ghioceilor idioţii cu motoare cu tobe sparte probabil din cauza frigului … „A murit un frate de-al nostru, respect.” Băgamiaşplaînpârţâitoarelevostre şi în poliţia rutieră.

    00
    • Aici ai impuscat doi iepuri dintr-un foc, cascadorul cu motocicleta din piata parlamentului fiind si politist, acum înger motopîrțar.

      00
  20. Statistica accidentelor rutiere pe 2020 nu este inca publicata pe site-ul lor.
    Nu m-ar mira sa spuna ca: „in 2020, accidentele au scazut cu x% datorita actiunilor noastre in trafic”
    Eu unul sunt tare curios sa vad aceasta statistica.
    Iti dau dreptate cu tot ce spui in articol. Am senzatia ca exista contraventie doar penttu viteza

    00
  21. Din păcate erau pe traseu tocmai când depășeam și eu o coloană formata la bariera de cale ferată (depășire pe linie continua simpla). Așa că luna asta am scos bicicleta de la boxa.

    00
    • Da ce cautai sa depasesti coloana? Te grbeai si tu “odata”? :))) nu te gandesti ca grabitul “odata” arata lipsa de respect fata de ceilalti participanti la trafic? Acum sper ca nu o sa ne scrii pe aici cum biciclistii nu sunt respectati.

      00
    • Adica era continua, nu? Ca pe tine te intereseaza doar marcajul de langa tine. Ca nu prea inteleg aia cu „continua simpla”. Sau e o tentativa de bagatelizare a faptei, gen „sunt muist ocazional”?

      00
    • Nu e lipsa nici o lipsă de respect. Mi am asumat încălcarea regulilor de circulație privind depășirea cu riscul să mă prindă niste pândaci, că asta erau, și am rămas fara permis. Am recunoscut abaterea in fata organului, am semnat pv și cam asta e. E foarte bine și cu bicicleta.

      00
    • Azi dimineata stam la semafor, eu pe banda a doua care avea inainte, in dreapta mea era banda intai care avea obligatoriu la dreapta, semafor verde intermitent si niste stalpisori care faceau dreapta, sa nu iti vina idei sa mergi tot inainte.

      A trecut in viteza un Tiguan pe langa noi, pe banda intai, a ocolit frumos stalpisorii aia, apoi a luat stanga si a mers inainte, de ce sa mai stea el in coloana?

      Pacat ca nu era politie, ca uneori mai dirijau circulatia in intersectie, ma gandeam ca si azi vor fi, ca erau multi opriti pe margine sa ia flori sau martisoare, dar nu erau. Cred ca erau cu radarul pe undeva.

      00
  22. ce sa ceri de la politisti? sunt aceiasi care vorbesc la telefon si circula fara centura in drum spre locul unde au misiune sa dea amenda celor care vorbesc la telefon sau nu poarta centura. cand o sa vad politisti care iau amenda ca nu au respectat legea voi sti ca lucrurile se indreapta

    00
  23. Pentru unii ca Lex (militian la rutiera desigur): Aseara pe la 9 pm era nebunie in Brasov pe la Patria- AFI, unul cu un Lamborghini Aventador facea liniute fara griji…nu o data, de cel putin trei ori in 15 minute, doar ii rog pe unii sa nu manance cacat! Pentru cei care nu stiu, sediul militiei e la 300 de metri…

    00
  24. Dacă s-ar pune camere pt viteză, oare cu ce ar mai veni la raport? Le-ar cam scoate pânda din schemă.

    00
  25. „Brașovul nu e Călărași, să aibă 100 mașini în total,…”
    S-ar putea sa ai o surpriza si sa afli ca de fapt Calarasiul s-ar putea sa aiba un pic mai multe masini decat Brasovul.Majoritatea cu volan pe dreapta…

    00
  26. Au mai spus-o si altii, e sezonul de recuperat norma la amenzi. Atata tot. In rest nu s-a schimbat nimic, si nici nu se va schimba prea curand.

    00
  27. Puneti drequ` mana leprelor de politisti si faceti-va treaba ! Nu mai comentati . Daca eu gresesc , se duc dreq` 100 de lucruri , primesc amenda , poate sa moara cineva , primesc sanctiune de la management samd . Daca voi gresiti sau nu faceti nimic – nimic nu se intampla . Luati banii fara rusine .

    Ma duc la sectia de politie (cu p mic ca mare nu meritati) si ma rog sa-mi rezolvati o sesizare pe care nu o mai gasiti . Mai depun una , o pierdeti si pe aia si tot asa . Ce respect vreti dragi prieteni . Stati la brat cu interlopii si ardeti babele care vand patrunjel .

    Serios – faceti tot ce scrie in fisa postului si o sa castigati respectul tuturor . Nu faceti , o sa vedeti ca se va imputi treaba . Sa va bata jandarmeria ca pe noi in 10 august fara motiv , ca la voi ar avea totusi cateva .

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube