De ce NewsIn n-o să fie niciodată o agenţie de ştiri serioasă

BERD acordă 15 milioane euro judeţului Braşov pentru refacerea drumurilor regionale

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) acordă un împrumut de 15 milioane euro pentru reabilitarea a aproximativ 60 de kilometri de drumuri regionale din judeţul Braşov, din care 5 milioane euro vor fi sindicalizate la Austrian Niederoesterreichische Landesbank-Hypothekenbank.

O ştire de pe NewsIN, datată 14 decembrie 2007.

Reţineţi anul, că e important.

Dacă mai săpaţi un pic, ajungeţi la comunicatul oficial al BERD, atenţie mare, datat 30 martie 2006.

Ce mai poţi spune în astfel de momente? Că au angajat o nouă tranşă de carne de tun, pe 5 milioane, tranşă care o sa plece în 3 luni? Că o să piardă bani în continuare, nu atât pentru că "agenţiile pierd bani", ci din prostia proprie?

newsin, realitatea-catavencu, jurnalism

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Cel mai praf editor e Lidia Truica, mai nou o vedeti si la Money Channel, sa vedeti ce prostii scoate din ea si ce stiri da pe Newsin. Citiva reporteri satuli de prostia ei si-au dat demisia … Nu o da afara ca se pupa cu sefii mari. kkt de firma

  Daca directorul si redactorul sef ar fi schimbati poate ca firma ar merge mai bine .. Astia din prezent nu au nici o treaba cu agentia de presa.

  Am auzit ca a mai plecat un om cu experienta din Newsin, a demisionat de buna voie. Astia pierd oameni intr-un pas rapid. E amuzant ca mai vor sa dea afara, desi sunt in minus rau de tot. Sa vedem cine mai vine in agentia asta ca sa isi strice reputatia?

  00
 2. Ma irita cand NewsIn da stiri, cica, „in exclusivitate”, sau declaratii „pentru ei” (si asa EXTREM de rare…) cand de fapt acestea apar in alte parti cateodata cu SAPTAMANI inainte! De toata, toata jena…

  00
 3. In curind nu o sa mai auzim de Newsin. Se zice ca numai au bani suficienti pentru salarii si de aceea cei care stiu asta isi iau la revedere din timp.

  00
 4. Cand a venit acolo Cosmin Popa director cineva mi-a zis frate, numaratoarea inversa pentru jobul tau a inceput. Asta a ingropat fiecare firma pe la care a trecut…

  00
 5. @Ologu: ologule adevar ai grait.. si eu tot la Newsin am dat cu sapa…. Mr’s Popa Cosmin suck’s….!!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube