De ce arde groapa de gunoi a Braşovului?

Păi, pentru că nu e păzită/izolată în nici un fel şi în ultimele 6 luni era plină de suedeji care scormoneau prin gunoaie în căutare de fier.

Sau, altfel spus, pentru că poate!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. sunt multe geamuri, sticle, borcane care se comporta ca niste lentile si in soare aprind hartiile.

  00
 2. Pai sa zicem ca imprejmuiesc groapa de gunoi. Or’ sa vina suedejii si fura gardul…Ce ii opreste sa faca asta? ONG-urile ii iubesc, Vor zice ca nu asta e traditia lor…

  00
 3. vezi daca ne pleaca suedejii in franta? ne ard gunoaiele nesupravegheate… 😛

  00
 4. Nu prea mai e activa de mult timp „groapa” aia de gunoi. De cel putin 3 ani…

  00
 5. şi chiar să o izoleze într-un fel – cu ţiganul nu te pui. suedejii nu vor putea dormi noapte, ba chiar vor avea coşmaruri şi se vor trezi transpiraţi că iată stă fearele fără să le strângă cineva 😉

  00
 6. NOU
  #7

  Prin arderea gunoiului , probabil se dorea degajarea terenului 🙂

  00
 7. Dar nu era vorba sa renunte la gropile de gunoi ? In Pitesti au turnat beton peste ea sau ceva de genul asta.

  00
 8. @andreic ar fi bine 🙂

  00
 9. @silviu Ai dreptate, desi e cumva paradoxal, gardul fiind pus acolo ca sa protejeze 😀 Stiu si eu un intreprinzator, saracul, si-a pus gard in jurul fermei de melci si i l-au furat minoritatile. Ce-or fi facand cu el nu stiu, ca e gard de ala special, care nu lasa melcii sa… fuga. Poate isi fac tuning la caruta, ii pun coviltir smecher 🙂

  00
 10. Ard si suedejii odata cu groapa?

  00
 11. Groapa arde pentru ca i-a dat cineva foc. suedejii nu ar fi atat de tampiti sa o faca, ei scot ceva bani de-acolo. Ia incercati, in general, sa dat foc gunoiului sa vedeti ce greu e.

 12. @ eftimie

  Nu. Nu arde fiindca cineva i-a dat foc, ci pentru ca suntem o tara de rahat. Ar fi trebuit sa stii asta, ca orice bun roman :))

  00
 13. Poate, daca aveti grija de ea, puteti sa o transformati intr-un „landmark”… In ideea Tire Yard-ului din The Simpsons 🙂

  00
 14. Apropo de asta si integrarea suedejilor.

  Daca suedejii string fierul din gunoi si-l duc la reciclat, e bine. De ce sa se iroseasca in maldare de gunoi ? Daca s-ar oferi niste bani si pt PET-uri colectate poate ca tot suedejii ar contribui la curatirea cit de cit a ro. Poate asa sa dispara toate tonele alea de plastice pe care le vezi in oras, pe cimp, prin paduri, pe munte sau plutind riuri si blocind izvoarele.

  Ii angajezi sa trieze deseuri – si asta ar putea fi un prim pas spre integrare. Ro are mii de tone de deseuri ne-triate. In miile alea de tone sunt mii de tone de materiale recuperabile: fier, hirtie, sticla, plastic. Ar avea de muncit zeci de ani. Ii platesti la kg ca sa nu te apuci sa le dai salarii fixe si sa nu mai faca nimic.

  Ca sa nu mai zic ca in mod normal nu stiu cine s-ar baga la munca din asta, pt ca totusi gunoaiele alea sunt toxice (mai ales ca in ro se arunca la gunoi orice de la mercur la baterii si la cine mai stie ce), insa cum ei deja isi petrec tot timpul printre gunoaie ….

  00
 15. N-ar putea sa se duca cineva sa-i arunce si pe suedeji in groapa?

  00
 16. NOU
  #17

  De ce arde? Pentru ca poate 😀 :)))))))

  00
 17. Sustin parerea lui ‘alexica777’. Gunoiul, mai ales cel stat, este foarte inflamabil. Prin descompunere se creaza – printre altele – si metan, iar un fund de borcan il poate aprinde.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube