Curioasa dispariție temporară a lui Filip Cristian Tițian

Dacă nu vă învârtiți prin lumea amuzanților crypto, nu aveți de unde să știți de băiatul ăsta. A apărut de nicăieri, cu articole plătite prin presă, care îl lăuda cu toată gura că va face și va drege. A apărut inclusiv la vloggerul de tec, tot plătit, dar acolo am înțeles că dacă dai bani nu râd gazdele de tine și doar te periază, jurnalistic vorbind. Conform spuselor lui, urma să facă o monedă crypto (Future Coin), care să facă nu se știe ce, un procesator de plăți cu cardul, un browser și o mașină electrică mai bună decât toate mașinile electrice la un loc. Asta la 19 ani.

Știu că schema asta cu părinții care plătesc ca ai lor copii să aibă povești de succes la început de viață, cel mai bun exemplu e Sebastian Dobrincu, milionarul de geniu care s-a întors în România după ce a vândut ceva pe afară ca să facă muzică. Plauzibil, doar nu căutați firmele lui sau ce s-a ales cu firma aia de a vândut-o. Presa nu face asta, că nu are interesul să o facă, la fel cum pretinde că nu e responsabilă când participă la țepele pe care oameni de genul ăsta le dau. „Noi doar l-am promovat și legitimat, nu știu ce aveți cu noi”.

Asta se întâmpla în 2021. Desigur că au trecut 2 ani și nu s-a întâmplat nimic, băiatul devenind o semi-memă, dar el continuând să arate bogăție pe net, cu bani de la investitorii în moneda lui sau de la părinți, nu avem de unde să știm.

EH, zilele trecute a apărut la fel, în toată presa, știrea că a dispărut de acasă. Cine are un dram de minte știe că poliția nu începe să te caute decât după 24 de ore sau când cineva declară că ai fost răpit. Dispariția e una, răpirea e alta. De aia vedeți știrile alea cu copii urcați în mașină și poliția se alertează imediat.

Trec niște ore, Filip Cristian Tițian apare fluierând, că e bine sănătos, că n-a pățit nimic, că doar și-a închis telefonul un pic.

  

Plauzibil. Părinții au mers la poliție, care a început imediat să te caute, pentru că aveai telefonul închis. Ni se întâmplă tuturor. Și eu am fost la un grătar într-o zonă fără semnal și peste 10 ore erau știri peste tot că am dispărut. Poliția poate găsi un telefon închis, părinții știau unde locuiește (că doar ei au plătit pentru apartamentul ăla), pe teoria asta nu era nici acasă, nici telefonul nu era de găsit.

Iar apariția e doar declarația asta, fără video, deși omul e activ pe Instagram și Tiktok. Ceva îmi spune că nu poate apărea cu fața câteva zile…

…pentru că toată povestea asta pare o răpire cu final fericit. Că viața nu e așa simplă. Uneori mai iei o piatră în geam, alteori ți se mai ascultă telefonul, alteori mai pune cineva detectivii pe urma ta, alteori te răpește cineva câteva ore, părinții nu știu de tine și se duc repede la poliție, care începe să te caute.

Sper ca asta să fie o lecție pentru toți părinții care își vor copiii celebri și plătesc articole laudative în presă pentru asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

 1. Sau pur și simplu a găsit o metoda de a scrie multă presa despre el…pe gratis.
  Vezi cazul Donca: toată lumea a auzit acum de Donca, dar hei…Donca a făcut nasoale.
  Asta micu a dispărut puțin, a scris presa despre el; a reapărut bine-sănătos, el nu a făcut nasole, deci toată lumea si-l amintește ca fiind ala cu crypto de a dispărut.

  Sau poate e doar un teaser pt o viitoare criptomoneda pe care o va lansa: missingcoin. La fel de succes ca futurecoin

  Comentariu apreciat.7619
 2. Pe scurt, tânărul are nevoie de ceva zile de îngrijiri medicale și odihnă.

  Comentariu apreciat.656
  • Tehnica modernă face minuni. Am văzut într-un documentar cum un tip cu dantura praf a intrat în clinica stomatologică dimineață, iar seara se afișa deja cu niște dinți impecabili.

   91
 3. Piatra? O mai ai? N-ai bricolat nimic din ea? Sau e probă la dosar? De ce le dai idei? Lumea de azi abundă de astfel de personaje dubioase. Iar blogul tău nu face excepție.

  1013
 4. Trebuie sa umple cineva golul lasat de Donca si Pescobar, iar despre Dobrincu ala, daca n-ar mai fi aparut la ProTv, deja ar fi uitat toata lumea. Ca o paranteza, imi pun ani din viata la bataie facand pariu cu oricine ca nici Bieber, nici Selena, nici nimeni altcineva dat exemplu in paragraful ala pus cu copy-paste la sfarsitul fiecarui articol despre viata lui in America de peste 4 ani, nu au auzit in viata vietilor lor de Dobrincu sau de Storyheap .

  De vreo 2 ani tot iti vine sa zici ca gata, ” a trecut asta cu crypto ” dar mereu apare un alt pusti cu 5% mai destept si cu papagalul mare, care-i face pe alti imbecili sa ii dea toti banii in speranta imbogatirii rapide .

  Comentariu apreciat.408
 5. Poate s-a inchis in laboratorul lui, ca sa lucreze la masina aia electrica.

  Comentariu apreciat.821
 6. Adevărul e că sună a afacere in gama normală a cămătarilor. „Cât zici că va fi returnul? Peste 6% pe lună cu futute Coin sau ce zici tu acilea? Ok, vezi că am luat de 30k€ și, te călcăm pe cap dacă nu ne dai ăia 6% în fiecare lună!”

  Comentariu apreciat.631
 7. De ăsta nu știam până aseară, am aflat de la paraschiv. Îți imaginezi câtă inteligență au unii… Doar dacă urmăreai discuția cu Buhnici și înțelegeai că nici el nu înțelege ce caută în viața lui. Totdeauna am zis că NFT-urile, crypto, mașinile electrice, panourile solare (noul val) sunt doar pentru proști ca cei care au cotizat la caritas (am și eu unu’ care și-a vândut casa și stâna de oi, el fiind pe vremea aia general maior, după care s-a mutat la mă-sa la țară și a ajuns un alcoolist fără noroc).
  Nu trebuie să mă explic pentru că nft-urile au dispărut, toată piața crypto este mult prea volatilă și bazată pe speculă sau țepe, panourile solare nu sunt de nimic și lumea nu se poate baza pe ele în locul energiei clasice (lumea și economia nu poate aștepta să treacă norii, să bată vântul sau să avem debitul de apă corect), iar mașinile electrice sunt doar niște chestii la supra preț care nu poluează local (sau da dacă electricitatea este produsă din arderea cărbunelui).
  Mic exe. Iau un kit panouri solare de 25000 ron. În medie eu consum 250 kw (175 ron). În 11 ani și 9 luni îmi scot investiția dacă nu am costuri cu întreținerea, dar ce mai contează că rămân doar cu gloria… Îmi mai trebuie și un chit de baterii pentru stocare (alte 3000 euro) pentru ca noaptea să văd și eu ce mai spun crypto frații… și tot așa. Nu se vorbește nimic de reciclarea panourilor și cât va costa, dar aici suntem români și ne descurcăm. Mă dau drept exemplu pe mine, dar în mare toți românii sunt pe aici. La fel și cu mașina electrică. Dau supra preț pe o tesla sau altă electrică și mai bag și statul în gaură de 10.000 euro. Să spunem că nu vrem să vedem cum a fost construită și de unde o alimentăm. Este oco 100% în mintea noastră. Dar ce facem cu perioada de exploatare? După 8 ani îți trebuie baterie care s-ar putea să coste mai mult decât mașina. Mașinile clasice duc peste 20 ani lejer, janghina electrică va mai avea cablaje după 20 ani? Sunt multe întrebări și la multe am găsit răspunsuri la bătrânul mecanic Scotty Kilmer.
  La bază sunt electrician, fac mecanică săptămânal la 6 busuri și două turisme după ce și conduc ca un zombi. Să nu îmi spuneți că nu știu ce vorbesc și să îmi veniți cu studii făcute de cei care le produc sau de aia care au multe în comun cu crypto frații. V-am pupat! Plec la biserică să mă încarc energetic să nu spună lumea că nu vorbesc de prieteni imaginari cum o fac „oamenii de succes”.

  Comentariu apreciat.10035
 8. Sau varianta 3: s-a certat cu părinții, apoi a închis telefonul. Aia au fugit repede la poliție de frica unei eventuale sinucideri. Iar in cazul asta poliția începe imediat căutările.

  Comentariu apreciat.282
 9. Am avut partide de sex care au durat mai mult decat disparitia astuia.

  Indecis. Tu ce zici?277
 10. Hai ca mi-ai adus aminte. sa-mi dai piatra inapoi, era de colectie.

  141
 11. Să nu ai încredere într-o criptomonedă dăcă fondatorul nu știe să se încheie la sacou și ține neaparat să ne arate asta în articole platite. Sau dacă are 19 ani. De fapt să nu ai încredere în criptomonede în general.

  94
  • a apărut podcastul ăla cu buhnici in care e evident că omul e doar un copil care nu știe nimic despre nimic, și oamenii tot i-au dat bani. cine e de vină totuși?

  • Date fiind premizele, banuiesc ca bate campii rau de tot in podcast si nu am rabdare sa ma uit. Daca e sa dau eu un verdict, ar trebui sa vad ce a debitat.

   32
  • e interesant de urmărit pe ce mai luau unii bani, în timp ce se pretindeau drept-mergători și relevanți. îl vezi cât de praf e, dar tu continui, îl loc sa oprești și să zici „nu merci, nu putem publica așa ceva, ne știrbim reputația”.

 12. O singura obiectie la articol, eu cred ca politia nu e in stare sa gaseasca nici un telefon deschis, nu mai zic de unul inchis.

  221

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube