Cum îţi strici brandul: faci tagspam

Căutam nişte chestii pe net despre SSD, că îmi vine mâine unul, şi am dat de videotutorial.ro şi de un excelent articol video despre asta. Se vede că oamenii au pus ceva muncă în articolele astea tehnice, care nu sunt uşor de făcut.

Numai că, în goana după un succes facil, fac ce le e la îndemână: spam cu taguri.

videotutorial-tag-spammin

De ce ai face asta? De ce să consumi ore întregi cu producerea de conţinut bun şi interesant şi apoi să te caci în el? Nu e mai simplu să nu mai produci nimic, să iei de pe net conţinut şi să faci direct spam cu el, cum fac atâţia alţii? De ce să mai pierzi timpul, dacă tot o vei fasoli?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Sunt chiar asa de importante acele taguri? E grav daca nu le folosim deloc?
  Vad ca in mod normal ar trebuii folosite 3-5 taguri dar daca nu pui deloc ce pierzi?

  00
 2. Probabil ca in multitudinea de site-uri care se promoveaza cu ajutorul spamului e greu sa razbati doar cu continut de calitate!

  00
 3. Valoarea tag-urilor este mai importanta in rezultatele cautarilor interne decat in SEO, insa, atata timp cat faci spam cu ele…

  00
 4. sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa se incarce windowsu(vezi desktopu) si deja poti sa pornesti instant 10 programe fara nici un lag :)

  vezi cand o sa-ti vina ssdul tre sa treci in bios din IDE in AHCI … cand o sa faci asta nu mai porneste windowsul de pe IDE decat daca : https://support.microsoft.com/en-us/help/922976/error-message-occurs-after-you-change-the-sata-mode-of-the-boot-drive

  dupa de mi-am instalat win + programe pe OCZ Agility 3 … restart win pana la incarcare win = 37sec :D

  O sa vezi ce bine o sa se miste ….. btw daca il montezi intr-un laptop o sa-ti creasca durata de viata a bateriei…si o sa se miste mult mai rapid laptopul.

  Win 7 hdd score = 7.7

  00
 5. Probabil ca din cauza tagspam’ului ai ajuns la ei pe site :) Nu intelege gresit! Nu incurajez acest lucru.

  00
 6. aaa..sa inchizi Defragmentation Service …nu o sa mai ai nevoie de el …face mai mult rau la ssd decat bine

  00
 7. si-o fi zis omu’: “macar daca fac spam, s-o fac bine…”

  00
 8. Se intampla in Romania :)

  00
 9. Da ce agresiv este! Problema este ca fiind asa nesimtit spamul, risca chiar sa fie penalizati…

  00
 10. @Vagabond este spam prin intermediul tagurilor. Dupa cum poti citi din imaginea articolului, se foloseste ca si cuvandt cheie “SSD”, cuvant repetat agresiv de foarte multe ori. Ceea ce face baiatul ala este de porc si afecteaza pe cei care “joaca” corect adica pe cei care scriu articole care au continut unic si la obiect.

  00
 11. site-ul ala de care zici are foarte multe tutoriale utile. foarte, foarte multe.
  probabil cei care lucreaza la el nu stiu ca tag-urile alea nu-i prea ajuta..

  00
 12. Pare a fi prea încărcat cu reclame. Numai asta îi iau din vizitatori, nu mai zic şi de spamul asemănător cu cel de care vorbeşti. Păcat.

  00
 13. cam scump, sigur merita?

  00
 14. @2 Bogdan: Da. Fix despre asta era vorba!
  @11 Bogdan: Chiar ai inteles despre ce era vorba in acest articol! Felicitari!
  [ / troll ]

  00
 15. asta ca sa nu mai punem la socoteala ca administratorii isi atribuie orice tutorial de pe internet — > vezi discutia de aici cu adrian gudus: https://accounts.google.com/ServiceLogin?passive=1209600&osid=1&continue=https://plus.google.com/117249677278448147088/posts/EdQzBH4cgkU&followup=https://plus.google.com/117249677278448147088/posts/EdQzBH4cgkU

  plus ca atunci cand le-am dat si eu un mesaj inapoi cu” sursa “www.tutorialepc.ro” la articolul asta: videotutorial.ro/?p=7440 nici macar nu au avut curajul sa il lase pe site.
  Despre acelasi subiect scrisem cu mult inainte aici: http://www.tutorialepc.ro/cine-ma-suna-cu-numar-ascuns-sau-privat.html

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.