Conținut live: concerte, teatru, sport (p)

Pentru a mai ieși din cotidian și a oferi ceva nou și un pic de sentiment de ieșit din casă, Vodafone a pus la punct o platformă unde face streaming la tot felul de conținut: concerte muzicale, antrenori care fac sport, piese de teatru și lecții de cooking, gaming sau magie.

Vor participa Irina Rimes, Damian Drăghici, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu și alții.

Vizitatorii platformei vor putea să se bucure de momentele preferate și vor putea să își arate susținerea prin intermediul platformei. Întregul program al momentelor live este disponibil aici.

vodafone-impreuna-puternici

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Deci din abonamentele de 5-6 ori mai scumpe decât concurența fac totuși lucruri să se bucure omul năcăjit de pe stradă. Nu e doar ”taxă de șmecher” diferența la abonamente…

  00
 2. Care sunteti aici dupa articolul lui Fluture ?

  00
 3. Fain! Eu astept piese de teatru.

  00
 4. io astept de la vodafone posibilitatea de reziliere a contractuui FARA sa fiu nevoit sa ma duc fizic intr-un magazin al lor, care pe langa panedmia cucului, au program 9-15. mai ai dracu ca bancile ba!

  PS nu, mailul prezentat pe vodafone.ro ( persoanefizice.fix&tv@vodafone.com) nu functioneaza in sensul ca NU EXISTA. si oricum ala care l-a denumit e un imbecil notoriu.
  PS2, da, am sunat la 1234 si la 0371numaistiucat si am butonat robotelul plus ascultat o muzica sinistra intre 15 si 30 de minute pana cand am ajuns de fiecare data la cate o fatuca care mi-a prezentat in ambele cazuri cate o varianta aemanatoare dar diferita de mail, si de ala de mai sus, si intre ele, care la fel, NU EXISTA.

  si asta in conditiile in care eu nu am semnat vreodata un contract cu ei ci doar am fost „mostenit” de la upc.

  jmekerie!

  00
  • Este normal sa nu iti raspunda nimeni cand suni la numarul gresit.Numarul de la relatii clienti este *222.
   Rezilierea se poate face si prin telefon fara probleme.

   00
  • :)) nu e ca si cum am sunat acolo, aia au zis greseala si gata. cum ziceam, am ajuns in final sa vorbesc cu o operatoare de la departamentul corespunzator care mi-a oferit inca o data informatii gresite.
   si nu, nu se poate face prin telefon, din simplul motiv ca ar fi fost deja reziliat.

   00
  • NOU
   #10

   sau poate ai dreptate si s-o putea face si telefonic iar cele 2 operatoare diferite nu stiu acest lucru. muie vodafone, le gasesti prin santuri si le pui direct la relatii cu clientii? nici un fel de training?

   iar a 3 oara muzica ai nu mai stau sa o ascult.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube