Consultanță gratuită pentru DeFapt.ro și Cursdeguvernare.ro

Le economisesc eu jurnaliștilor plecați în online să facă performanță 500€ de căciulă și le spun ce ar putea face mai bine.

La CursdeGuvernare.ro, cineva fără posibilități intelectuale și cunoștințe de online a zis că e nevoie de un dicționar de termeni, că cititorii lor sunt idioți și nu știu pe ce lume sunt. Și s-au apucat să pună linkuri aiurea pe cuvinte din articole. Așa au gândit ei că ar trebui făcut. Pe lângă “plan”, în texul ăla mai sunt linkuri pe “asigurare” și “acoperire”. De ce? La ce folosesc linkurile astea? Corect, la nimic.

La defapt.ro cineva fără posibilități intelectuale și cunoștințe de online a setat un plugin care sunt convins că are o limită de câte ori se poate insera într-un text. Și putea pune o limită decentă de 2-3 inserări. Nu a fost cazul, au zis băieții că după fiecare paragraf să fie un link, că nu se știe pe care dă click cititorul. Sigur nu va fi agasat de linkuri.

 

Pentru alte site-uri, ce-mi place e că studiile de pe vremuri spuneau că 2-3 linkuri de related posts sunt de ajuns, oamenii s-au uitat peste tot și au zis “da, ăștia care fac online de 20 de ani au pus 2 linkuri la related posts la finalul articolului, dar ei sunt proști, noi suntem mai deștepți, noi o să punem 4”.

Și e supărător că e evident că fură de afară tot felul de idei, dar le fură prost, că nu te poți dezbrăca de apucăturile românești.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. Of, cum iti place tie sa iei de la gura nepotului care stie cu calculatoarele sau de la studenta cu pedefeuri care face si siteuri. =))

    Comentariu apreciat.583
  2. Prețul e per link. Mai multe link-uri, mai multe șanse de câștig! Teleeurolink shitshow! 😎

    Comentariu apreciat.392
  3. Au auzit ei ceva, cum ca daca ai mai multe linkuri in pagina te da google mai in fata la cautare.

    Comentariu apreciat.301

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube