Comunicate de presă în 2017: Curtea Veche

Primesc ieri un comunicat de presă care poate fi dat ca exemplu de așa nu din mai multe motive. Și mi se pare stupid să fac asta, pentru că speram să nu mai fie nevoie, dar dacă lumea tot nu se lecuiește…


Fonturi prea mici

Nu am cel mai mare, dar nici cel mai mic monitor. Mi-am setat niște fonturi default în GMail și nu îmi place când cineva încearcă să mi le schimbe. Mai ales cu fonturi prea mici.

Cât de mișto e asta?

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
  <p><font face="Calibri" size="-1">Buna ziua,<br>

WOW! Size -1!


Prea mult alb

Pe bune acum, după ce că tipul e chelios și îmbrăcat în cămașă albă, voi îl puneți și pe fundal alb? Nu vi se pare nimic greșit? Nimic nimic?

Credit foto: BarnaNemethi pentru Curtea Veche Publishing! HA HA HA!


Postura Jobs

Apoi, vorbim de nutriție, de sport, de viața sănătoasă, și el e îmbrăcat serios? Asta pentru că vrea să fie luat în serios și dacă ar fi fost îmbrăcat/pozat în sala de sport nu ar fi fost? E mai ieftin tiparul dacă e cu mult alb?

Și care e faza cu postura Steve Jobs? Ca să ce? Nu, serios, carte de nutriție cu el serios, imitându-l pe Jobs?

Și cireașa de pe colivă:

Acest e-mail este proprietatea Curtea Veche Publishing și conține informații confidențiale, fiind adresat exclusiv persoanei sau entității menționate ca destinatar. Distribuirea neautorizată, modificarea, copierea și divulgarea conținutului acestui e-mail sunt interzise conform legii. Dacă ați primit acest e-mail dintr-o eroare, vă rugăm să ne informați și să ștergeți mesajul din sistemul dumneavoastră. Vă mulțumim!

ERM. E un COMUNICAT DE PRESĂ trimis fără să mă abonez! Ce informații confidențiale? Ce distribuire neautorizată?


De Valentin Vasile am mai scris aici, e tipul care a inventat programul Limitless, pe care i l-a luat nevasta la divorț și care acum are un program numit Revvolution, dar nimeni nu scrie de asta, că nu e cu pișcoturi și cu abonamente gratis.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. E pus pe fundal alb pentru ca nea’ Valentin e cam indian, si nu da bine pe carte.

  00
 2. bat niste campii cat ei de mari. si prosti. emailul, odata ajuns in inboxul tau, TRIMIS TIE, este proprietatea ta, nu a curtea veche cacashing.

  00
 3. da, fotografia aia e editata de mari specialisti: pe langa camasa alba pe un fundal alb cu ceas cu cadran alb pe fundal de camasa alba, au modificat si culorile sa ii dea o nuanta pamantie la piele, care impreuna cu chelia din dotare il face sa arate ca dupa vreo 10 sedinte de chimioterapie, numai sanatate nu imi exprima poza aia.

  apoi, e camasa alba pe fundal alb pentru ca tipul scrie despre slabit si are un pic de burta, ceea ce nu ar da bine daca s-ar vedea cum trebuie in poza?

  00
 4. Mi se pare trist că domnișoara piaristă are ditamai typo-ul în propria-i poziție. A, și dacă aș da mailuri din partea unei edituri în 2017, parcă mi-ar veni să scriu cu diacritice.

  00
 5. Ca de obicei, termeni/expresii englezesti care in romana nu au intelesul pe care il banuieste autoarea: expertise/expertiza, please find attached/va rog sa gasiti atasate. Fraze kilometrice care pot fi usor impartite in propozitii concise. Plus un mic deliciu – slabiciunile (fie ele si culinare) care trebuie, nu-i asa, tinute sub control ca sa slabesti. Toate de la o doamna/domnisoara care se ocupa, desigur, cu PR si ia salariu pentru treaba asta.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

ce este un seducator