Știrile zilei – 21 februarie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. La prima locuinta cumparata se achita doar 5% TVA? (influenteaza daca ai mostenit vreo casuta la tara?)

  00
 2. Ai uitat de stirea asta:

  00
 3. stefan nicolae e doar prost.

  00
  • Mi se pare dubios cum de apare in ultima luna atat de mult Serban Nicolae asta in fata. Ziua interviuri, seara live prin telefon sau in studio la A3 sau RTV. Imi pare impins de la spate, bazandu-se pe el ca e bun incasator, un fel de prostu clasei. Iar el e fericit ca e bagat in seama, se simte important. Fiind prost nu-si da seama ca e folosit. Iar ca orice ciorap folosit, va fi aruncat la gunoi. Cat de repede, urmeaza sa vedem.

   00
  • serban nicolae nu e prost. sau nu de tot. omul e incasator. e un fel de nicolicea. i se rupe daca il ataci. asa ca asta il face si periculos. genul de om care nu are scrupule, constiinta. un jeg de prima mana.

   00
 4. Eliminarea TVA pt locuintele noi nu va duce la scaderea pretului. Daca se vinde un apartament nou in aceeasi zona cu alte apartamente vechi, apartamentul nou va prelua pretul celor vechi. Diminuarea TVA va intra in buzunarul vanzatorului.

  00
 5. La faza cu parapetii mi se pare corect articolul pana la denumirile de firme. Parapetii sunt o solutie buna dar nu cu implementarea facuta la noi: nu sunt legati unii de altii si am vazut accident unde masina a deplasat putin parapetul in care a lovit si s-a infipt in coltul urmatorului ca nu era legat sa se miste impreuna si sa reziste mai bine.. Da, poate i-a salvat pe cei din sensul opus dar ar fi putut fi mai bine si pt ala de a intrat in parapet (un golf break, doar raniti).
  Apoi la faza cu vizibilitatea in intersectii confirm: dintr-o masina normala ca inaltime nu vezi decat putin din parbriz si plafonul celor care vin iar noaptea nu vezi farurile deloc decat daca ai intrat jumatate pe banda lor. Poate tu nu realizezi ca nu treci zilnic prin situatia asta, in plus masina ta e inalta.
  Idee buna cu parapetii dar implementata prost sau incomplet.

  00
 6. > …afirmă Mihai Alexandru Crăciun, inițiator al forumului Construim România

  Baiazid numai dezastre descoperă, de la autostrăzi la parapeți mediani.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.