Completări la ştirea de ieri

cu plecarea lui Dragos Stanca. Deci:

"Vîntu mai vrea să păsteze doar Realitatea TV, în rest nu-l mai interesează nimic. Are foarte mari probleme cu banii şi una dintre mişcări e să mute toate «găurile» prin care pierdea bani pe firme pe care să le vândă apoi foştilor asociaţi, gen Buşcu, Vulpe sau Mihaiu", precizează sursele EVZ.

"Au avut loc mai multe discuţii cu boardul de conducere al grupului în care a fost tratată ipoteza unei externalizări a anumitor produse. Divizia on-line e cea care a demarat discuţiile în acest sens. Ferite de această strategie sunt portalurile realitatea.net şi money.ro plus Realitatea TV", a explicat Freciu.

Impasul financiar în care se află companiile lui SOV are ca efect nu numai dezintegrarea trustului Realitatea-Caţavencu, ci şi un exod al angajaţilor, care nu şi-au mai primit salariile de o lună şi jumătate. Cea mai vulnerabilă zonă: divizia on-line, condusă de Dragoş Stanca.

"În curând, o mare parte dintre oamenii de la F5 vor pleca la Intact. Creierul acestei mutări este Codruţ Sereş, care pune la cale lansarea unui proiect on-line grandios. Dragoş Stanca e cel mai potrivit să pună în aplicare acest proiect şi o să ia după el mai mulţi oameni", susţin surse EVZ.

De aici. Deci avem o data ipoteza ca Vîntu isi va pastra Realitatea TV si realitatea.net, restul măritandu-le pe unde apuca, cum a facut cu revistele si televiziunile. Altă ipoteza e ca sobolanii incep sa paraseasca barca.

In alte stiri, asteptam varianta .com de la tpu.ro.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. NOU
  #1

  „susţin surse EVZ”…
  pfffffhahahahahahhaa :))))))))))))))))))))
  Mai exista oameni cu iq atat de mic incat sa citeasca mizeria aia?

  00
 2. gusturile nu se discuta.

  00
 3. Site-ul principal e normal sa-l pastreze ,ca e o completare buna a televiziunii. Pe restul nu le vad bine. Poate astfel vor fi mai multe stiri utile si mai putine stiri idioate care sa te trimita la topuri cretine de pe money sau alte anexe.

  00
 4. ..l-au ajuns blestemele lui geoana :)

  00
 5. geniile reale in ale afacerilor sau in ale guvernarii se vad in perioade de crize grave, precum cea de acum. bocii si feneistii nu fac sigur parte din aceasta categorie … :mrgreen:

  00
 6. NOU
  #6

  N-are frate cui sa vanda niste structuri care pierd bani. A intrat careva pe money.ro? strutocamila

  00
 7. nu geoana a blestemat :))

  00
 8. Vai de online-ul nostru… E careva care stie sa faca bani din el?

  00
 9. Pe mine ma intereseaza mai mult faza cu tpu.. e pe bune? si cand ne putem astepta la un proiect de genul tpu.com (sau allforone.com ) ? :D

  00
 10. Nu. Nimeni. Iar pana la finalul anului se inchide intreaga industrie de online. Ramanem cu Gmail, H5, Facebook si Yahoo!Messenger.

  00
 11. Mi se par foarte, foarte interesante articolele despre Stanca. Te rog sa continui. Chiar si unul pe zi ar fi ok. Multumesc.

  00
 12. Btw, Dragos Stanca o sa-si traga iar un set de poze noi cu noul job? Cu o spranceana ridicata sau amandoua?

  00
 13. Bine, cred ca se asociaza cu Stanca si cumpara impreuna F5.

  00
 14. Totul pana la tasta refresh. @fluture treci acasa ca vreau morcovi. NOW!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube