Unde pleacă Dragoş Stanca?

Nu e un secret că managerul F5 (divizia de online a trustului Realitatea-Caţavencu, atât cât a mai rămas din el) este obosit şi supărat. După doi ani de tras puternic şi construit o divizie de la zero, investiţiile au încetat, pentru că patronul trustului, Sorin Ovidiu Vîntu, a rămas fără bani.

Dragoş Stanca a plecat în 2006 de la MediaPro, după o confruntare cu Adrian Sârbu, în care primul venise să explice nişte decizii operaţionale, iar al doilea era curios să ştie ce îşi negociase cu concurenţa. Ca şi în cazul plecării lui Corneţeanu de la Adevărul, Stanca a trimis în noaptea aia emailuri şi răspunsuri tuturor, în timp ce mogulul şi-a văzut de treabă.

Acum, zvonurile spun că negociază cu Intact, dar nici Adevărul Holding sau Ringier nu sunt excluşi din ecuaţie, mai ales că nici unii nu au departament de online. Contactat de departamentul nostru de relaţii cu publicul, Dragoş a negat ca ar negocia cu Intact. Detalii despre asta aici. Alte zvonuri spun că o să ia şi o parte din echipa de la F5 cu el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Usor, usor, vor fi atatea zvonuri in legatura cu plecarea lui Dragos incat nu mai stii ce sa mai crezi :-).

  00
 2. Da cu mine de ce nu dai zvonuri ca plec? Numai de anonimi scrii.

  00
 3. O parte din echipa inseamna Piticu? 😛

  00
 4. Păi oriunde ar pleca (dacă ar pleca) va avea nevoie iarăși de un buget „generos“ la dispoziție. Iar buget nu „prea“ avem prin/în mass-media. Poate cu ceva bani puși deoparte (că a cotizat ceva SOV în doi ani nu?) pe cont propriu… Mi se pare mie sau mogulimea a început să ceară rezultate clare (financiare) și de pe „online“?

  00
 5. zoso,stii cumva ii ia cu el (d.s.) si pe guta&leca ? astia doi fac toti banii !!

  00
 6. Ringier are departament de online! Nu stiu cine te-a mintit.

  00
 7. Si adevarul are dept de online. Cum altfel s-ar justifica prezenta reclamelor pe siteurile trustului? 🙂

  00
 8. Io cred ca aterizeaza la Adevarul ca parca vrea Dinu Patriciu sa-si faca tv online sau ceva de genu asta :).

  00
 9. O fi incetat investitiile, dar in 4 ani nu era cazul sa se sustina si singuri? Sau mogulul le si ia banii din profit si ii lasa fara galbenii atat de necesari investitiilor. Din cate am vazut nici cu vandutul pe publicitate nu le-a mers extraordordinar.

  Problema e ca degeaba iti faci mega platforma de online daca n-ai content de calitate. Faci analize financiare scrise de diversi putoi sau publici articole la comanda despre investitiile de miliarde ale Blue Air in Adunatii Copaceni fara sa iti pui problema de unde vor avea banii din moment ce sunt ingropati in datorii.

  Poti sa ai ce vrei daca partea editoriala pute. Gusti, marele owner de la Intact, ce parere are? 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube