Clopotel.ro spamează cu okazii.ro

clopotel1 clopotel2

Sincer acum, voi să fiţi în locul lor (adică nişte spammeri jegoşi, proşti şi hămesiţi), n-aţi face un subdomeniu magazin.clopotel.ro unde să puneţi toate licitaţiile de pe okazii.ro şi le-aţi indexa în google pe post de continut perfet original?

Hai, repede, dobitocii de la NCH, săriţi şi spuneţi-mi că Activesoft e firmă separată de Netbridge, fiecare are alt şef, nu au nici o legătură una cu alta. N-ar fi prima oară.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Apar doar acelea care au si pret fix.

  https://www.okazii.ro/tratamente-suplimente-bebelusi/

  Sub aspectul promovarii okazii.ro si oferirii de servicii pentru vizitatorii site-urilor de nisa nu mi se pare o prostie.
  Daca google considera caci e spam nu are decat sa ignore.

  Sub aspectul istoriei tumultoase e adevarat.

  00
 2. Jegosi ? Da ! Prosti ? Nu ! Hamesiti ? Asa si asa !
  Reason = stau in spate la Bloombiz (deh gulere albe si sange albastru) spameaza idei „geniale” despre management de la „mari ganditori” locali in pozitia Hamangia.
  Da-i dracu de imputzitzi

  00
 3. Tare e ideea cu subdomeniu, ar putea sa faca cineva asa de fun

  00
 4. Ideea nu este rea deloc: folosesc site-urile NCH-ului pe post de afiliati. Targetarea e mai buna etc.
  Sa vedem daca Google considera sau nu asta ca si spam. Ar putea (my2c). Prosti nu sunt, jegosi – avem cativa (dar clar nu toti), hamesiti – unii da, unii nu.
  Cat despre faptul ca sunt firme separate, este foarte adevarat. Insa stim cu totii ca au un singur sef (unic, omniprezent, omnipotent, cel mai sexy, cel mai frumos). Ave! :))))) As vrea sa vad o statuie uriasa cu mecla lui in fata sediului NCH. Ceva fonduri europene pentru asta? :)))))

  00
 5. e foame de bani, e foame de bani…fiecare face ce poate! :)) pe termen scurt s-ar putea sa tina, pe termen lung isi fac reclama proasta si-si pun lumea-n cap!

  00
 6. hai bre zoso :) puteai sa ma intrebi care-i treaba cu magazinele si nu scriai un post in plus, aiurea. ce dracu. p.s. sunt online de mai bine de jumatate de an si sa sti ca functioneaza.

  00
 7. uite, hai o data pe la noi. Nu zic nimanui cine e vizitatorul. Le zic ca esti varul meu din Azerbadjan si-ti prezint colegii p-aici sa vezi ca nu e dracu asa de negru.

  00
 8. @zoso: cind te duci la ei du-le si un manual de gramatica, sau macar conjugarea verbului „a sti” pe un post-it.

  00
 9. Hai bă zoso, nu vezi că asta face și Google? Ia conținut de pe alte site-uri și le indexează ca rezultate proprii? :D

  00
 10. @Morrison
  Voi sunteti aia cu Six Sigma? Cu covrigi in coada si alte referate.dot.info?. Muritori de foame…

  00
 11. okazii.ro este made in Rromania, este unic, ca el nu mai gasesti, este ca o societate de stat comunista, birocratica, monopolista prost organizata, fara idei, fara viitor

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile