Mihai Iorga, trafic pe sponci

Mihai Iorga e un programator ceva. A facut niste pluginuri de wordpress. E in topul trafic.ro pe locuri fruntaşe, desi nimeni nu stie de ce. Eu am presupus ca omul are trafic venit de la oamenii care ii folosesc pluginurile.

Problema cu el e ca nu isi stie locul. Si ii place sa se laude. Si o face des. La fel ca spammerii gen Seceleanu sau Gamulescu, in loc sa lase capul jos, el iese in faţă si se bate cu pumnul in piept, ca face si drege. Asta face ca unii oameni sa se uita mai atent prin siteurile laudarosilor.

Si sa gaseasca chestii de genul asta pe alte siteuri.

Sunt vreo 3 siteuri care ii cara viteazului croitoras trafic, dupa cum a descoperit Marius. IFrame cu trafic.ro, ceea ce e putin ilegal, conform politicii trafic.ro. Dupa ce Marius a publicat articolele, iframeurile au disparut.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Hehe ! Faceam cand eram mic ! Ce vremuri …… mai bine incearca un riddle

  00
 2. Cine e Mihai Iorga? Mihai, dacă citeşti mesajul ăsta zi-mi şi mie cine eşti.

  00
 3. Dintre doi prosti, tot Mircea e mai tare.

  00
 4. am vrut sa scobesc in sait la spagatist, off topic, dar mi-a murit la intrare :D Ultimul post, in care zice ca n-a mai scris de mult ca-l doare capul, are peste 1800 de comentarii ! Bai zoso, nu ne cunoastem, dar daca tu intelegi ceva, spune-mi si mie sa nu mor prost, ca dau o vodca!

  00
 5. Parca imi aduc amite ca si Visurat cu Blogatu faceau de-astea. Cu titlu de experiment, bineinteles. :)

  00
 6. Suprinzator sau nu , am acelasi nume ca si individul :|

  00
 7. Io-i acord creditul că e o greşeală de compilare a extensiei. Not. Poate că a uitat linia cu pricina de pe vremea când lucra la extensie pe blogul lui. Not. Îi pare rău. Not.

  00
 8. Cam cum avea, sau poate mai are, VisUrat trafic de pe situri care fac piraterie ? :) Metoda era putin diferita, dar totusi la fel. :)

  00
 9. I-ai facut reclama pe gratis – maine, poimaine il depaseste si pe Badea pe trafic.ro si ocupa si acolo locul I – atunci sa vezi :)
  Dintre toti bloggeri care ii contesta traficul m-a ales tocmai pe mine sa ma dea exemplu negativ – cel mai mic:)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube