Ciumele internetului

Pe dialup sau fibră optică, în România sau aievea, Internetul este o afacere ca oricare alta. Prezenţa online se plăteşte, se oferă, se ofertează…
Iată câteva din lucrurile care nu ar trebui să existe, în ceea ce mă priveşte:

  • Free hostingul – o căruţă de copii abia aşteaptă să creeze conturi nedetectabile de hosting pe care să pună tot felul de prostii; prezenţa online se plăteşte.
  • Phpbb2 – motiv pentru toţi prichindeii banaţi sau neintegraţi în forumurile mari să îşi facă un forum pentru ei şi 3 prieteni, unde posteaza şi se simt cool.
  • Macromedia Flash – dacă e ceva care să fie iubit şi urât în acelaşi timp, flashul este printre candiaţi. Geez, de ce fiecare idiot de webdesigner trebuie să îşi facă site cu sunet? De ce fiecare site cool în flash trebuie să aibă sunet? Cu ce am greşit? Trebuie să opresc muzica mea, să localizez butonul de stop muzica sitului imbecil şi apoi să dau drumul la muzica mea. Desigur, există şi acele minunate situri care nu au asemenea butoane, pe care le închid urgent, indiferent de ce conţinut au. Dacă webmasterul nu a avut destulă inteligenţă să pună un asemenea buton, fac ceva pe conţinutul lui. Bannerele expandabile sunt şi ele un coşmar, bannerele cu sunet la fel. Ce bine ar fi fără flash!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

1 comentariu

  1. bannerele expandabile sunt chiar aiurea..am mai nimerit asemenea chestii si pe siturile unor mari producatori de hardware pt calc si nici nu puteam selecta un meniu pt k nu erau integrate k-lumea in pagina si k sa scap de pagina home (cea cu bannerul), trebuia sa „inventez” io o alta pagina doar k sa pot umbla la meniu. X-( enervante rau

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube