google talk

A sosit. Arată gay. Nu are multe opţiuni. Nu are zâmbăreţi. Poate fi descărcat de la adresa https://hangouts.google.com/unsupported?hl=en. Nu poţi customiza numele tău sau persoanei cu care vorbeşti. Dar este încă în faza beta.
Scrshots: scr1, scr2.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. nu arata gay…e modern 😛

  01
 2. chiar si in faza beta… puteau sa ii puna zambareti …

  01
 3. eu unul sincer nici nu-mi doresc sa ajunga ceva de genu’ yahoo messenger care a inceput sa manance vreo 10-15M RAM + 10M pt fiecare fereastra de chat pe care o deschizi… lasa-l sa fie mai minimal… si fara zambareti 🙂 oricum… sper sa-l mai dezvolte ca totusi e prea minimal…

  01
 4. Ultimele descoperiri…. poti sa modifici si numele tau si al persoanei cu care vorbesti…

  1. Ca sa schimbi numele persoanei cu care vorbesti: Click dreapta pe numele lui din lista aia -> “Rename bla@gmail.com” si pui ce nume vrei tu… o sa ii modifice nick-u’ decat, deci nu va speriati ca nu o sa modificati adresa de mail.

  2. Ca sa schimbi numele tau: te loghezi in contu’ de gmail -> “Settings” -> “Accounts” -> “edit info” si pe acolo aveti “Name”. Unu e cel cu care l-ati completat cand v-ati inregistrat si care e bifat implicit… bifati-l pe ala de jos si scrieti acolo ce vreti, dupa care “Save Changes”.

  That’s all folks 🙂

  01
 5. just installed it…arata prea a java script sau un keygen (sau booter) ieftin cu grafica 2D. Cat despre smilies…e implementata o chestie de le face bold, in culoare albastra…chiar k gay 😛

  01
 6. Nu ati incercat serviciul de VoIP? Ar putea concura cu Skype-ul!

  01
 7. 1. Interfata e super finutza; e simpla si frumoasa.
  2. Poti sa schimbi numele.
  3. Si e beta, la ce te asteptai? jdemii de optiuni?
  4. Calitatea sunetului e excelenta.

  PS. Ce ma seaca pe mine adjectivul “gay”. Eu nu cunosc personal nici unu poponar; as fi recunoscator daca mi-ar explica cineva ce trasaturi implica acest adjectiv.

  01
 8. pai..dak ai fi fost fata, nici nu m-as fi asteptat la alta descriere, dar dak esti baiat…well: cine se-aseamana, se-aduna; so, technicaly, u must be gay, because numai asa nu-i poti deosebi din multime

  01
 9. Gay inseamna in acest caz ca nu le place poponarilor care se masturbeaza pe YM si primesc bani prin Western Union. Cu putin noroc isi va pastra aspectul _decent_ de client de mesagerie instant si nu va devia intr-o penibilitate gen YM/ICQ/MSN.

  01

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.