Călin Rotăruş pleacă de la Arbomedia

dforum32

Călin, unul dintre titanii onlineului românesc, şi-a anunţat plecarea de la GoldBach (fostul Arbomedia), pentru a se dedica muzicii.

Comunicatul de presă este mai jos:

Calin Rotarus va parasi Goldbach Group

Incepand cu 1 ianuarie 2013, Calin Rotarus va parasi Goldbach pentru a se dedica proiectelor legate de Rock.

Calin Rotarus a lucrat la Goldbach (anterior ARBOmedia) din 2001. Initial ca Online Project Manager – de la lansarea departamantului online, ulterior ca Online Director;  Sales Director pentru TV, print, radio si online si Strategy Director. A condus ARBOinteractive, rebranduita ulterior in Goldbach Audience Romania, de la infiintare (2007) pana la momentul in care s-a decis reunirea activitatii firmelor din grup intr-o structura unica (iulie 2012), moment in care a preluat functia de Director General Adjunct pe grup.

“In perioada in care am lucrat la ARBO/Goldbach am avut cele mai mari satisfactii profesionale din cariera, atat in ce priveste business-ul, care s-a nascut, a crescut exploziv, a trecut prin mai multe crize pe care le-a depasit cu succes si a intrat intr-o faza de maturitate (atat cat poate fi vorba de asa ceva in acest domeniu fascinant care este lumea online), cat mai ales in ce priveste oamenii pe care i-am cunoscut, in calitate de colegi, parteneri, clienti si competitori, carora le multumesc pentru acesti ani si pentru lucrurile pe care le-am invatat de la ei” declara Calin.

“Calin a fost si va ramane un simbol al on-line-ului din Romania. Sunt sigur ca pasii il vor purta, in ritm de rock, tot in aceasta zona. Incerc sa vad decizia lui ca pe o oportunitate atat pentru publisheri cat si pentru clienti. Spiritul lui romantic si novator va ramane in Goldbach ca un reper pentru cei care i-au fost colegi. Am convingerea ca vom continua sa colaboram si in viitor si nu pot decat sa-i urez tot binele din lume si sa-i multumesc pentru tot ce-a facut pentru noi”, declara Alin Alecu, Director General Goldbach Group.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. ce frumos SEO, „calin” apare de 10 ori in articol :)

    00
  2. Deci clar se cistiga mai bine din muzica decit din online. Ceva Vocea la anu? Si La Multi Ani!

    00
  3. de unde rezulta ca, la un moment dat, online-ul ne consuma pe toti

  4. Rock la The Group ? Il ia Zoltan tobosar ?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube