Bitdefender lansează un update al suitei de securitate

Mă gândeam zilele trecute la o fază: munca de acasă e un pic de coșmar pentru administratorii IT, că trebuie să administreze mai multe accesări ale unui sistem informatic din afara lui. Când toți oamenii erau la muncă era simplu, știai oarecum ce face fiecare, de unde vine, ce IP are și așa mai departe. Acum, mai ales că nu toți au laptop de firmă, securitatea a revenit în discuție. Angajații trebuie protejați pentru a-și putea face treaba.

Și aici nu vorbim doar de cazuri cum am eu, de vin colege ale soției cu toate stickurile virusate, nu știu cum, nu știu de unde. Bine, știu, dar nu mai repar computerele altora de ceva ani, și nici ei nu sunt oameni de înțeles, să pună un antivirus, oricare, și să nu îl dezinstaleze că le merge greu hârbul sau nu mai au spațiu și fix ăla trebuie dezinstalat.

Citiți ce au pățit Garmin săptămâna trecută.

Așadar, dacă ați ajuns până aici și vă gândiți că nu ar fi rău să vă protejați sistemele, computere, laptopuri sau telefoane, Bitdefender e o alegere bună. E românesc, antivirusul e doar 100 lei, au și soluții mai avansate (protecție pentru net, protecție pentru copii, o soluție care să le conțină pe toate), a câștigat constant premii internaționale în domeniu.

Și, cel mai bun lucru, primește update-uri constant, pentru a fi cât mai sigur. Ce puteți cumpăra acum este un produs nou, care este, desigur, mai bun, mai sigur și mai rapid decât cel anterior.

(articol publicitar)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. Toate bune și frumoase, dar ce înseamnă ”suită de securitate”? Pe bune.

    Mx

    00
    • ca-s mai multe chestii pe langa antivirus, gen firewall, antispam, anti phishing , chestiile de control parental, privacy controls, iti dau si un VPN

      00
    • Probabil bun antivirus. Respect pentru băeți, produs românesc, să susținem industria românească de software. Felicitări lor pentru ce inseamnă Bitdefender in lume.
      Numai că nu.
      Soluție adoptată de mine pe destule pc-uri/laptopuri pentru a fi cât mai in siguranță, chiar pentru oameni cu cunoștințe minine de pc.
      1. Windows instalat direct dă la Microsoft, cu licențe vândute p-aci la 50 de lei/pc.
      Bune, ieftine, fac treabă, nu tușesc. Asociate la o adresă de e-mail pentru sincronizări and shit, plus că reinstalezi Windows, bagi e-mail e tot activat și la locu lui.
      Mai am de lucrat cu mamuți, care dau buletine pentru un pachet de țigări, dar le fură Bill Ghei-ț datele pe pe pornoșagurile vizitate. Nici cu pornhub când îl pun sub nas, să se ferească dă viruși nu vor, că văd nevestele. Incognito e greu.
      2. Update-uri lăsate pe automat să curgă constant, că nu știe ciumetele dă internet ce sunt și ce fac, plus că Windows Malicious Removal Tools face treabă minunat.
      3. Windows defender cu toate ălea din el este un antivirus excelent pentru ultimele râme ce se dau pe netflix, emag, iutube, linkedin și spionat țâțele lu Maricica pă Facebook.
      4. Instalat programe freeware din surse sigure pentru uz normal: 7zip, foxitpdf, vlc, teamviewer pentru depanat mizerii ca să nu mă deplasez+ dresaju aferent,.
      5. instalat în Google Chrome așa: Ghostery+ Disconnect, ca să nu mârâie iutub cu reclame, să fie internetul mai lizibil și viața mai ușoară. Works like a charm.
      6. Pentru cine vrea Microsoft Office avem 3 variante: Google Docs deja integrat, Libre Office sau Microsoft Office cu licență cumpărată. Fără piraterii, că luat odată de 150 de lei ajunge pe viață. Cine e sărac, fudul și nu dă banii pe Microsoft Office/abonament la Office 365 nu merită să aibă laptop/pc. Versiunile gratuite put din cauză de contabilitate. Sări cu banii boss.
      7. Când și când scanat pc-u cu un antivirus de DOS sau rulat de pe un live cd cu un distro de Linux, cu utilitare antivirus instalate de producător pe ele: Avira/Bitdefender și restul. Sau varianta cu Malwarebytes varianta moca, cu scanare manuală.
      Asta e foarte rară pentru că oamenii nu mai vin apoi să fac asta din neglijență sau că nu e nevoie.
      Pentru cui ii put toți pașii ăștia, are opțiunea să ia Bitfedender și să scape de toată bătaia de cap.

      00
    • VPN ala costa extra parca si este mega degeaba.

      In schimb, pachetul contine multe chestii utile, inclusiv ransomwere protection. Folosesc de multi ani si sunt destul de multumit. Cand este la oferta isi merita banii, poti sa mergi si cu ceva mai ieftin sau gratis dar eu unul prefer sa fiu mai linistit.

      00
  2. Folosesc de mai multi ani produsele lor. Din pacate experienta de la ultima reinnoire mi-a lasat un gust amar:
    Continua sa incaseze bani si dupa ce subscriptia a fost anulata din aplicatia lor.
    Pe langa asta suportul este foarte slab pregatit, iar restituirea sumei a durat mai mult de o saptamana.
    Intrebarea care se pune este daca poti avea incredere intr-o companie care nu este in stare sa gestioneze abonamentele?

    00
    • Esti cazul fericit si confirm ce spui. Altii au primit inca 365 de zile si raspunsuri de 2 lei, urmare a furtului facut de Avangate via PayPal, fara a avea optiune activa. Personal, am trecut de la antivirus simplu la versiunea Total si mi-au jumulit banii de 2 ori, plus 100 de zile in minus. Apoi dupa 10 zile au catadicsit sa-mi ofere ceva la retinere, ca e pandemie si nu pot raspunde repede… Altfel, produsele sunt super, insa suportul e jale.

      00
  3. Ce s-a întâmplat cu ala la 50 de lei sau 30 de lei?!

    00
    • Asta de 95 de lei e varianta pt 3 PC-uri. Gasesti la magazinele online versiunile la cutie pentru 1 dispozitiv. 48 de lei acum la emag.

      00
  4. Windows 10 parca vine cu un antivirus/firewall inclus care este decent. Asta daca nu te apuci sa intri pe site-uri cu „filme gratuite”
    Pentru firme exista soluti multi mai bune decat BitDefender la nivel de AD.

    00
    • Scenariul descris de tine acopera doar o mica parte prin care end-users ajung sa-si infecteze dispozitivele.

      Metodele avansate presupun protocoale si metode mult mai sofisticate

      00
    • BD Total Security acopera si dispozitive mobile.

      00
  5. NU există suită de securitate care să reziste la o ciocolată și o sticlă de vin bine plasate

    / end troll

    00
  6. Bun antivirus mai puțin oamenii de la marketing. Cont la ei primit pe mail „super ofertă” pentru reînnoirea licenței. Numai că pe site super ofertă era mai buna dacă luai o licență nouă..
    Exemplar mod de a-și păstra clienți …

    00
    • Confirm. Dar de cate ori am prins o oferta mai buna la abonament am cumparat-o pe aia, si subscriptia existenta care urma sa expire a fost mereu anulata automat.
      No, nimeni nu-i perfect…

      00
  7. Da. Sunt cei mai buni din piata. Ma enerveaza ca la resemnare imi dau pret mai mare decat daca as fi client nou. In rest jos palaria.

    00
  8. acum daca ar putea sa faca ceva sa nu mai tina procesorul pe mac la 99% constant ar fi super

    00
  9. Măi vpn-ul l-am mai folosit și a funcționat. Numai că de cînd a ânceput pandemia au cam lăsato mai moale cei dela suport.

    00
  10. meh, pe mine m-a enervat rau cand nu am putut sa ii dau disable. aveam un exe scris si compilat de mine in delphi, acum muuuulta vreme, cand ma jucam cu asa ceva. si n-a vrut sa il lase deloc. inclusiv cu „disable” tot imi aparea si imi spunea ca e periculos. ca bla bla, ca moartea caprioarei.

    singurul mod in care am putut sa imi rulez programul a fost sa ii dau uninstall. uninstalled a ramas.

    00
  11. Bitdefender Total Security – de vreo 3 ani. Foarte multumit per total desi acum ceva ani eram clar pornit impotriva BD pentru ca „manca” multe resurse.

    00
  12. Ia sa facem un calcul:
    – licenta Windows 10: ~600 lei
    – licenta MS Office pt. 1 an: ~220 lei
    – antivirus pt. un an: ~100 lei
    Cam mult de plata ca sa ai minimul necesar pentru a lucra cu windows.

    00
    • Plm daca iti iei windows la pretul full tre sa fii prost

      00
    • NOU
      #24

      Treci pe Linux. Ai totul gratuit.

      00
    • Am stat eu pe Linux 2 ani full time. Ubuntu și Fedora.
      Sunt absolut geniale, până când ajungi la partea de muncă, făcut chestii care țin de muncă, aplicații care implică compatibilitate intre ele.
      Ca să rezolvi problemele începi cu pași mici cu aplicații de Windows in mașină virtuală, apoi te chinui cu Qemu, cu Wine, încerci cu Vmware pentru Linux, că nu renunți la Windows.
      Iar la final pui Windows 7 și aia e.
      Sunt mai importante aplicațiile decât sistemul de operare. End of story.
      Ce povestesc eu nu implică IT.

      00
    • Daca-ti iei MSOffice presupun ca te ajuta sa castigi bani altfel de ce l-ai folosi? Iar pe Windows 10 nu dai 600 in fiecare an, il tii sa zicem 10 ani. Daca aduni 60+220+100 vine cam 1 ron pe zi ca sa fii protejat si sa-ti castigi o paine … cu licenta :).

      00
    • Pentru cam tot ce tine de Microsoft gasesti diverse variante de achizitie mult mai ieftine. Suita antivirus e necesara ca sa nu ramai fara nico un ban in cont sau sa ti se cripteze pozele din ultimii 10 ani, compara cu varianta 2. Si la masina mai bagi un spalat, o revizie, la nevasta intea cate o bluzita noua din cand in cand, de-astea

      00
  13. Eu sunt miltumit de lipsa antivirusului, nu mai intru pe siteuri dubioase, am plugin de browser si in rest afara de filme nu prea downloadez nimic suspect, urmaresc ofertele si daca simt ca imi trebuie neaparat cumpar daca se poate de pe un site decent cu reducere.

    00
  14. https://www.emag.ro/bitdefender-antivirus-plus-2020-1-an-3-dispozitive-av01zzcsn1203ben/pd/DQT556BBM/

    cum Doamne sa fie mai ieftin la emag? am intrat sa caut varianta pt un PC si dau peste asta…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube