becali da elevat

Gigi Becali dă o muie elevată unor ziare (articol) care se revoltă că sunt cenzurate. Ah, nu păpuşei, nu sunteţi cenzuraţi, pur şi simplu omul îşi exercită un drept elementar: dreptul la proprietatea privata. Nu vă opreşte nimeni să vă luaţi bilete şi să vă duceţi la meci.
Nu suprimă nimeni libertatea la exprimare sau accesul la informaţie, când aceasta este publică sau se desfăşoară într-un loc public. Dar stadionul şi sediul Stelei sunt locuri private, pe stadion se intră cu bilet din câte ştiu eu…Nu sunt un fan Becali, dar îmi place să văd că omul răspunde la tâmpeniile care se scriu despre el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Stadionul este in proprietatea MApN, el doar inchiriaza (se pare ca in curand nu va mai primi dreptul). Mi se pare absurd, in felul asta pedepseste suporterii si nu gazetele.

  00
 2. Aici chiar nu ai dreptate. Omul asta nu stie altceva decat sa jigneasca. El crede ca daca are bani poate avea orice si poate face orice. In general lucrul asta e adevarat.Insa nu poti injura si lovi ziaristi si apoi sa te superi ca scriu chestii negative la adresa ta. Faptul ca nu isi plateste jucatorii, implicarea sa in formula de start a echipei, prostitutia numelui de STEAUA in campania electorala, amenintarea ziaristilor si a suporterilor care il contesta, nepasarea fata de adevaratele valori ale Stelei, neinceperea nici unei lucrari de modernizare a stadionului (clauza specificata strict in contractul de inchiriere a terenului)il fac in fata multora o JIGODIE (ca sa nu spun mai multe). S-a vazut la ultimul meci ca deja lumea s-a saturat de el si de cei ce il reprezinta in stadion. La ultimul meci in care s-a strigat MUIE BECALI ..totul a inceput de la tribuna II-a, care meci de meci este mai numeroasa in defavoarea peluzei I. Omul acesta nu merita sa faca parte din viata noastra(pentru ca vrem nu vrem, adus in prim plan de ziare si televiziuni sugatoare de senzational, face parte din cotidian). Mai multe..poate alta data…….cu dovezi clare.

  00
 3. Articolul specificat nu a fost gasit in baza de date. :(

  00
 4. sunt de acord cu Mephisto, asta ca sa vezi ca shi-au dat seama ce MARE muje shi-a luat GSP & Co.

  00
 5. Nu tin partea tampitului de Jiji, insa nici cu ziaristii nu mi-e rusine, 80% din ei sunt pur si simplu niste idioti. Uitati-va numai la ce debiteaza prin ziare sau posturi tv…au ajuns sa confunde „libertatea de expresie” cu „libertatea de excretie”. Donati hartie igienica :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube