un fapt evident

Un sondaj INSOMAR, realizat in perioada 22-25 iulie, arata ca Televiziunea Nationala difuzeaza programul de stiri preferat de 27% dintre romani, ea fiind urmata de PRO TV cu 24% si ANTENA 1 cu 22%.
In topul posturilor de radio se afla RADIO ROMANIA ACTUALITATI preferata de 34%, urmata de posturile locale de radio. Dupa presa locala, in topul preferintelor cititorilor se afla in ordine „Jurnalul National”, „Libertatea”, „Evenimentul Zilei” si „Adevarul”.
HotNews.ro, 01 aug 2005

Oare cât de greu de priceput este că TVR şi RRA au acoperire naţională? Adica, pentru ăia care pricep mai greu, TVR se prinde în toată România, pe când posturile private au acoperire în oraşe şi în zonele înconjurătoare. Ä‚ia nu ştiu cine e Andreea Esca şi nu plâng când e Cherida nesatisfacută.
Ceea ce este îmbucurător de prost este că TVR, cu 5 studiouri teritoriale şi mii de angajaţi, sunt doar cu 3% în faţa PROTV şi ANTENA1, televiziuni private, cu bani şi oameni mai puţini.
Şi plătim toţi abonamentul pentru a nu ne uita la TVR.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

  1. Life sucks

    00
  2. Asta pentru că şi-au cumpărat sigle noi.

    00
  3. eu nu inteleg cu de nu sunt reprezentativ pentru studiile astea realizate de INSOMAR … pai cum domne ? tocmai eu ? :D :B

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube