Robots.DVDSCR.xVID.REPACK-LRC

Atenţie, vă vorbeşte un uploader:

#2191 by danyel77 (Uploader) at 2005-08-02 23:04:22 GMT+2
pentru cei ce comenteaza aiurea am pus acest torrent ca am inteles ca pe alte trackere din ro versiunea dvdscr.xvid.lrc are ceva probleme cu sunetul pentru cei care nu stiu despre ce e vorba este un sample in director(se vede super se aude super este controlat de mine)si nu uitati sa lasati la seed

Tipul se refera la Robots.DVDSCR.xVID-LRC, care a fost nuked pentru movie.AND.sample.is.CBR.audio, lucru contrar regulilor scenei. Dar omul a înţeles, asta e important. Ce a înţeles, asta e deja altă ciorbă de peşte. Oh da, şi se miră sysopii de ce nu stă lumea la seed.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. pe ce tracker se mai intampla si asta ma ?:D

  00
 2. ai 1 incercare sa ghicesti :D

  00
 3. crysbest e un retardat

 4. raca mare intre siteurile de toerente

  10
 5. V-o fi auzit Biatch si-a schimbat aspectu la site…bleah! e naspa si mi se pare mie sau nu mai avem conturile (ori nu mai tin io minte parola)….ehh, in fine :D

  00
 6. cum adica a schimbat aspectul ? a pus 0 peste tot la seeds ?:D

  00
 7. nimda au schimbat designu de 14 ori pana acuma, au pus butoane de thanx, da seederi, leecheri si uploaderi din parti.
  au sters topicu ala unde se laudau „noi o sa fim cei mai buni”

 8. trebuia sa fac screenshot…dar s-a trecut de faza. a fost situ down si nush ce-a facut Biatch de bagase un alt design de ziceai k e facut in Excel si scria undeva k cica „Poate e mai bine asa.” (acu a revenit, dar tot nu am ce lua de pe site..frecventez doar forumul k e mai scurt :D)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube