Allan Pease şi “Limbajul Trupului”

Am văzut ieri la InMedio o carte intitulată “Limbajul Trupului”, dar nu era scrisă de autorul cunoscut, Allan Pease, care a publicat-o în 1981. Asta era scrisă de o femeie. Apoi mi-am adus aminte de Adrian Soare şi de workshopurile lui cu limbajul trupului, de care copiii care n-au citit un curs de psihologie sau cartea lui Pease sunt extrem de încântaţi.

Altfel, iată-l pe Allan Pease la o conferinţă, ţinând o prezentare cu titlul “De ce bărbaţii nu ascultă şi femeile nu ştiu să se uite pe hartă”. Are 30 minute, dar vă garantez că sunt 30 de minute câştigate.

ps: ignoraţi traducerea stupidă

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

 1. eu am citit cartea “De ce bărbaţii nu ascultă şi femeile nu ştiu să se uite pe hartă” si crede-ma e f interesanta. o recomand tuturor :)

  00
 2. Multumesc. L-am văzut o dată dar nu mai știam titlul :)

  00
 3. Foarte interesant subiectul. Thanks for sharing.

  00
 4. Traducerea e într-adevăr stupidă!

  00
 5. si totusi sunt si femei tacute de la care trebuie sa smulgi cu clestele cuvintele! Este adevarat, foarte, foarte putine!

  00
 6. @Thomas, ca si barbati care nu-s capabili sa parcheze / sa citeasca o harta. La un moment dat omul dadea si niste procente, deci nu-i „absolut”

  P.S. nu ne prezinti si noua 2-3 bucati din femeile alea tacute?

  00
 7. Genial! Am vazut postarea ta exact dupa ce m-am uitat la prezentare.

  00
 8. Eu cunosc femei care stiu sa se uite pe harta mai bine decat mine:| Deci eu nu sunt barbat ?? :))

  00
 9. Misto de tot. Chiar ca a meritat sa-l vizionezi tot.

 10. Deci de asta ar trebui interzise femeile la volan, ca au vedere 2d.

  00
 11. l’am vazut de ceva vreme, si este 100% adevarat. L’am recomandat tuturor colegelor de la munca si restul persoanelor de sex feminin care le cunosc.

  Explica multe obiceiuri, si avand o „parere stiintifica”, face viata mai usoara (de cuplu, si nu numai)

  00
 12. Pentru cei interesati il recomand si pe Joe Navarro.

  00
 13. Ah, curios ca atunci cand am recomandat jumatatii masculine cartea respectiva, a ras de mine – el nu citeste psihologii din astea de cartier. Ma bucur ca unii oameni sunt totusi mai deschisi :)

  00
 14. excelent

  00
 15. Iata de ce sotul meu insista sa stam de vorba in bucatarie, si nu in dormitor sau la televizor, cum m-as dori eu. El stie ca in momentul in care s-a pus in fata tv-ului s-a deconectat automat.

  Iata de ce nu pot sa-i spun „mi-e rau de nu mai pot!” sperand sa ma cocoloseasca nitel, ca el imi tranteste automat solutia: „da’ n-ai si tu nici o pastila de luat?!?” sau si mai rau: „de cand iti zic sa te duci la doctor!!”

  00
 16. baiatul ala e stupid.ma refer la soare.din toate punctele de vedere, e un cretin.

  00
 17. Sunt 2 categorii de barbati: cei nefericiti se straduiesc sa dovedeasca faptul ca ei conduc… cei fericiti nu se mai straduiesc…

  00
 18. acelasi cuplu mai au o carte intitulata ceva de genul „de ce barbatii vor sex, iar femeile vor iubire. o puteti incerca daca v-a placut „De ce barbatii nu asculta…”

  00
 19. Daca vrei ceva pe bune, incearca joe navarro secretele comunicarii non-verbale e cea mai tare carte ever dsp limbajul trupului, fie ca vorbesti de seductie sau business. Omul a trainuit agenti FBI si CIA ani de-a randuk si cartea lui e gen Biblie pt „tovarasii” de la secu

  00
 20. Carismatic omul. Aceste lucruri explica multe.

  00
 21. am ajuns la postul asta cautand o carte a lui.. ce pot sa zic? Foarte tare

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube