Publicaţi simultan pe Facebook, Twitter şi Google Plus

publish-sync

Aplicaţia Publish Sync asta face. Publică un status update de pe Facebook pe Twitter şi pe Google Plus. Util pentru a nu mai deschide 3 ferestre diferite când e ceva de spus. Eu am instalat extensia de Chrome, am autorizat cele 3 conturi şi public doar pe Facebook, de unde se duce automat şi pe celelalte două. Am dezinstalat apoi extensia.

publish-sync

Îmi pare rău pentru prietenii de pe Google Plus, până nu face Yoono un update care să integreze şi asta, nu văd updateurile voastre.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. HaHa. Să te ţii twittere lungi şi irelevante acum. Gen cele pe care le voi da eu. :))) Oricum, e interesantă aplicaţie. Mersi.

  00
 2. Facebook, Twitter… astea sunt în plus.

  00
 3. Grija mare cand dai un @reply pe Twitter. iti va trimite mesaje goale in FB si G+. Probat, e fain, dar pentru minusul asta am dezactivat-o. Poate o reactivez in viitor.

  00
 4. Sper ca ai vrut sa pui NU in fata acestui articol si ai uitat sa o faci. Sunt 3 medii de comunicare diferite, au caracteristici diferite si nu e recomandat sa le folosesti ca pe niste clone. Daca nu ai timp si chef sa-ti adaptezi mesajele, foloseste doar un canal. Ma rog, asta daca you give a fuck.

  00
  • @Alexandru Negrea: ca un om mare…

   hai să ne rezumăm la ideea că, pentru a face social media, trebuie să ai conţinut, şi pentru a decreta că traficul e irelevant trebuie să il avem. merci.

 5. pentru firefox e yoono

  00
 6. cum, inca mai exista facebook? parca i-am citit prohodul de cel putin 3-4 ori pe capital, ca da faliment..oricum, G+ rullz 😀

  00
 7. @tibi: capital prezice cam o data pe saptamana moartea microsoftului, a apple, a facebookului si a google (tin minte articolul, spunea ceva gen: trebuie doar atat, facebook sa intre pe businessul de search, si gata, google e falit in 5 zile lucratoare si restul ore).
  In afara de moartea celor mai prospere companii din lume, capital mai povesteste o data pe saptamana despre autostrada care ne va duce in germania (arad – timisoara… wtf?)

  00
 8. Pentru firefox nu e?

  00
 9. Subscriu la ce-a zis Alex Negrea (din păcate :P) Nu mai învăța oamenii la prostii. Bine că nu intru pe G+, că mi-aș smulge părul din cap să văd update-uri de twitter și acolo.

  00
 10. HootSuite?

  00
 11. teslele vazute in Sibiu https://postimg.cc/0rbGRbXS

  00
 12. They see me commentin’, they hatin’.. 🙁

  00
 13. Sunt 98,2% de-acord cu Alex Negrea. NU trebuie sa confunzi mediile…si NU trebuie sa faci TOTUL pentru trafic.

  sau de fapt…unii da.
  Deci e ok.
  Sell your soul to…erm…chestiile astea.

  00
 14. Sunt singurul de parere ca doar ce gay si ai cu puta mica folosesc G+ si alte tampenii sociale? Ah, sa nu uit, si pitele depresive.. si intodeauna cu ceva de spus

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.