10% reducere la Finestore

Toamna se bea vin, chiar dacă stați la bloc sau chiar dacă aveți niște vițe cu vin de masă. Prin oraș deja miroase a struguri, în unele zone mai calde s-a recoltat deja, mustul s-a băut, acum strugurii storși fermentează spre o formă mai plăcută consumului uman. Decât mustul, zic.

Finestore vă propune următoarele mărci de vin:

  1. Masi, familie care face vinuri de la 1772 în zona Veneției (mă gândesc că nu în oraș, totuși), specializată în Amarone.
  2. Tinazzi, ăștia au început să facă vin abia în 1960, sunt proaspeți, au podgorii în Veneto și Apulia.
  3. Vespa, care sper că n-are legătură cu motoreta, e un brand vechi de 40 de ani, care face vinuri, spumante și prosecco în zona Puglia.
  4. Tedeschi, familie cu 4 secole tradiție la făcutul vinului.

 

Pentru toate aceste vinuri și multe altele aveți 10% reducere cu cuponul FALL1022 până pe 3 octombrie 2022 inclusiv.

finestore-prezentare

(articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

41 comentarii

  1. 1600 de lei o sticla de vin masi din ăla bun. Oare dă cineva atâția bani in România?

    Indecis. Tu ce zici?1915
    • La orice articol cu un produs mai scump trebuie sa apară clasicele:
      -da cine da in România X lei pe acest produs?
      -dar ce preț mare are, face și cartofi prăjiți?

      Comentariu apreciat.3913
    • Da, sunt care dau. Am intalnit oameni care nu cumpara produse ieftine chiar daca scump nu inseamna si mai bun.
      Detin un magazin langa Finestore in Baneasa, vin oameni cu bani acolo. Mai intra si pe la mine in shop asa ca am adus niste produse scumpe ca sa ii atrag de clienti.

      Comentariu apreciat.432
    • Sunt sticle de vin pe site ul ăla de 350 de lei, de 800 de lei și de 1600…ala care dă 1600 de lei pe o sticlă de vin ar da și 2700 pe alta care arata fix la fel cu altă etichetă , pentrucă „își permite” … astea sunt la fel ca picturile

      202
    • Trebuie sa cheltuie si doctorul ala banii pe ceva, nu?

      Comentariu apreciat.483
    • Eu sunt un căpșunar modest, care, mulțumesc Bunului Dumnezeu, vreau să cred că am un trai mediu decent. Am ieșit cu cineva la masă ( eu și soția lui suntem născuți în aceeași lună și zi). Întrebarea domnului soț a fost ,,care este cel mai scump vin pe care îl aveți în restaurant ?,,
      ,,1000 de euro sticla ,, a răspuns angajatul, șeful de sală am dedus că era.
      ,, Și câte aveți ,,?
      ,, Una singură,,.
      ,, Atunci nu mă interesează, eu beau de la patru în sus. Următorul care e, dar să fie stocul blindat,,.
      Ăla a fost momentul în care am realizat că sunt un sărăntoc.

      Comentariu apreciat.584
    • @Paco Poate spera sa plătești tu…

      Comentariu apreciat.301
    • Am si eu prieteni de astia si tare mult ma bucur ca am, fiindca mi a taiat orice figuri si arogante.

      E o experienta utila, te ajuta sa nu ajungi ca itistii ce se mai umfla in pene pe aici cu 2-3 mii de euro pe luna, batandu si pula de aia mai saraci, ca cica e vina lor ca n au vrut sa evolueze, nedandu si seama ca in realitate si ei cam in aceeasi saracie se scalda.

      Comentariu apreciat.369
    • oare da cineva banii pe un bmw, pe un mercedes full? oare da cineva banii pe un penthouse?
      important e sa nu fi ostentativ si neam prost, cum povesteste Paco mai jos… auzi, voia ala de la 4 sticle in sus… si daca ii dadeai babanu pe sestache nu se prindea…

      112
    • @Paco, știi ce e prostie de fapt? Că vinurile alea mai scumpe sunt învechite 10+ ani, nu desfaci un vin de 20 ani și te pui pe băut, că are gust de plută putrezită inițial. Trebuie aerisit câteva ore bune (până pe la 5 ore pentru un vin de 15-20 ani), abia după aia are gustul care trebuie.

      Mai trebuie și decantate în funcție de tip. Șmecheria e să suni în avans, să plătești sticla (/sticlele în avans) și să ți le desfacă de dimineață dacă te duci la cină.
      Până și mare parte din whiskey-uri sunt mai bune aerisite, dar aici poate fi vorba de minute/zeci de minute.

      153
    • bradu, si atunci de de unde atatea bocete din partea celorlalti? ca doar sunt toti la fel de saraci….

      in acelasi timp eu nu prea sunt genul care sa dea bani pe etichete. ca m-as duce si maine sa iau o lada de d-alea la 1570… da’ sunt convins ca vinul propriu zis nu difera foarte mult de alea cu un minim de staif de pe rafturile supermarketurilor.

      acum, oi fi sarac, oi fi bogat, numai elon musk stie.

      310
    • @thebblack Rareori va fi o diferență suficient de mare cât să merite să nu iei un vin de 80-100 lei. Oricum, lumea vinului e plină de bullshit. Inclusiv somelieri cu experiență sunt prinși la degustări că nu pot face diferența între un vin de $20-$30 vs $800-$1000.

      Și mai rareori există o justificare comercială pentru prețuri atât de mari. Sigur că există excepții, sunt vinuri care se lasă în butoi și 10+ ani iar la finalul celor 10 ani mai rămâne jumătate din ce era inițial. După care stocate alți zeci de ani, unele tipuri trebuie întoarse, etc. Dar rareori justificat dincolo de brand.

      162
    • @thebblack nu stiu la ce bocete te referi. Daca cineva boceste ca n-are bani, pot intelege ca, in anumite circumstante, merita sa fie adus la realitate.

      Eu ma refer la nenumaratele situatii vazute pe aici in care se prezinta o persoana / familie cu venituri mai reduse, fara sa boceasca nimeni, si se umfla toti papagalii de la corporatii in pene ca ce mult au muncit ei si ce succes au si ca de ce ailalti nu pot fi si ei la fel. Asta m-a enervat mereu tocmai fiindca imi vine sa urlu „da voi de ce stati pe cateva mii de euro si nu puteti fi la fel cu aia care au cu adevarat succes?”.

      30
    • Legat de preturile la bauturi, imi amintesc ca ne-a invatat la facultatea de marketing cum ca Chivas Regal ar fi fost in faliment si s-au salvat dubland pretul, pozitionandu-se cat de cat mai premium, fara sa schimbe nimic altceva.

      Acuma nu stiu cate incredere sa am si in rahatul ala de facultate, dar suna veridic avand in vedere lumea in care traim.

      172
    • bradu, bocetele alea cu aitistii care nu platesc impozite si din cauza asta se duce tara de rapa. suna cunoscut?

      06
    • @thebblack Ce are sula cu prefectura? Ti se poate parea normal sa nu fie scutiti itistii de la impozit la fel cum ti se poate parea normal sa nu fie scutit unul cu salariul minim de la impozit (in cazul unui impozit progresiv de ex).

      Sau ai impresia ca plange lumea pe la colturi ca ce bogati sunt itistii si hai sa le mai dam in cap?

      30
    • Eu am alta problema. Comanzi un vin de 1600 de lei adus nu se stie in ce conditii din Italia, tinut niste luni sau ani in nu se stie ce conditii intr-un depozit din Ilfov*, livrat in conditii proaste spre execrabile de un curier generic care transporta si vin si telefoane si mancare de hamsteri si le arunca pe toate la fel in duba si le tine pe toate la fel in soare sau in frig.
      Ce garantie mai poti sa ai tu ca vinul ala are gustul lui unic si super-special nealterat?

      *N-am fost in magazin la Finestore, poate or avea beci dedesubt.

      160
    • și nici curierul nu a ascultat muzică simfonică în duba cu coletul tău…

    • Nu neaparat muzica simfonica, dar ceva sa placa la toata lumea

      24
    • Dau eu sticla. De Purcari

      50
    • bradu, pai exact ala e baiu. ca lumea s eplange peste tot ce bogati sunt aitistii. cu aia 2 3 mii de euro pe luna. pai hotarati-va. ori sunt ori nu sunt.

      ca mie mi se rupe de ce castiga ei. de aia nici numa vezi discutand problema.

      01
    • @vali, e ceva adevăr în ce zice Sorin. Nu despre depozit, ci despre transport.
      În depozit rareori sunt condiții neprielnice că ei știu ce impact ar avea mărfii.

      Sunt unele crame din Franța și Italia care nu livrează vara. Că nu trimit camioane întregi ci câteva sute de sticle prin curier normal (vinuri care nu sunt importate pe la noi, nu că ar fi prea scumpe, numai că nu știe nimeni de ele și vând suficient local).

      Am pățit de câteva ori ca spumantul să ajungă fiert. Mie îmi place Cuvee de Purcari Extra brut, nu e foarte scump, dar nici cât să nu-mi pară rău când vin 2-3 sticle borș. Ele sunt depozitate bine, dar fac 2 drumuri (Finestore -> Depozit curier -> Consumator final) într-o dubă de curier la 40+ grade destule ore cât să fie afectate. Am luat din același lot cu ridicare de la un punct Finestore și erau OK.

      40
    • Completare: transportul de la cramă la depozit se face mai mereu în condiții optime. Că așa e contractul cu importatorul. Mă refer strict la ultima bucată de transport, către client. Nu că are curierul ce face fără să mărească proporțional taxa de livrare pentru o dubă frigo.

      00
    • Eu am cumparat de la ei vinul ala si era fake

      00
  2. Livrarea la cosurile cadou se face a doua zi?

    12
  3. Paco, ce ar fi făcut prietenul tau daca i se spunea că „avem cel mai scump vin 26.000 euro sticla, și avem 7 pe stoc”…ar mai fi luat 4+?
    Sau o dădea la întors?? Sincer, mi se par atât de infantile „arogantele” astea, de aceea am și pus întrebarea retorică oare dă cineva atâția bani pe o sticlă de vin…

    194
    • În cazul prezentat de mine, are balta pește, nu-ți bate capul.
      Aroganță e atunci când aștepți jumătate de oră să calculeze niște,,milionari,, o notă de plată de 500 de lei și căpșunarul ăla cu tricou de 4 euro din Primark, ia nota o plătește și vă trimte în pl lui de morți de foame, care mi-ați împuiat creierul toată seara cu ,,biznisurile,, voastre de succes și mi-ați etalat doar țoale de firmă și masa plină de Iphoane.

      Comentariu apreciat.403
    • @Paco pai cum crezi ca se fac milioanele? stiu patroni/CEO/VP/plm cu salarii de la 10k euro in sus/luna care se duc la financiar cu bonuri de fix 2.4 lei sa i le deconteze, ca „am cumparat 2 plicuri”….

      asta cu impartitul notei la masa, ca si eu sunt ca si tine, mereu m-am gandit c apoate sunt eu exagerat: am fost o perioada in israel cu munca si ieseam la masa cu colegii de acolo, oameni platiti bine, toti facusere facultatile in sua, casa, masina, ceasuri scumpe, genul asta. dar la masa era harakiri: fiecare scotea cardul de bonuri de masa si incepeau sa verifice nota fiecare si apoi o cereau splituita si apoi inca 10 minute calcula fiecare cat sa lase la bacsis… da-va-n pana mea…. ok, o sa ziceti ca erau evrei si d-aia, nu, nu cred 🙂

      220
    • @Warcloud: ar fi zis ca bea de la 8 in sus

      20
  4. o chestie foarte misto referitoare la bogatie pe care am citit-o undeva acum multa vreme… o s-o redau pe scurt…

    voi credeti ca lionel messi e bogat? ganditiva ca cineva il plateste pe lionel messi. si pe inca 20 ca el. si cheltuiala totala e un moft.

    29
    • Da, fiindcă fotbaliștii aduc banii clubului, prin vânzări de bilete, imagine, merchandising, marketing etc. Messi le-a adus astora de la PSG, sute de milioane în conturi, prin imaginea sa.

      10
    • asa e vlad. doar ca nu. messi a adus sute de milioane barcelonei. pana Barcelona a ajuns sa aiba miliarde datorii.

      psg-ul i-a dat cat a cerut. fara negociere. sutele alea de milioane sunt banii de mcdonalds pe acolo.

      si banii emirului sunt doar ce-a dat tasu sa nu se plictiseasca pana creste suficient ca sa aiba grija de afacere.

      20
  5. Io-s om simplu, daca e Purcari, e bun.

    116
  6. LA MUNCĂ! pic.twitter.com/mX82fXl1to

    in functie de cum arata ea, as avea nevoie de cineva sa se duca dupa bere cat eu cu ea discutam chestii mai importante.

    01
  7. Nu mai beau Purcari

    150

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube