Zonga, gratis un an la Cartela Vodafone (p)

Vodafone vine în ajutorul oamenilor care nu știu să cânte la chitară când sunt afară din casă și oferă utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit în aplicația mobila Zonga powered by Vodafone, timp de un an de zile, o premieră pentru industria telecom din România, mai ales în zona serviciilor prepaid.

Zonga are acum 25 milioane de melodii și peste 1.8 milioane artiști români și străini. 60% din ce se ascultă pe Zonga se face prin intermediul unui smartphone.

Pentru a beneficia de oferta promoțională, valabilă până la 31 decembrie 2014, clienții Vodafone trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă și să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioada de grație. Traficul în aplicație se consuma din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.

 

zonga-2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Adica sa incarci inainte sa iti expire creditul. Interesant e ce se intampla dupa ce expira anul gratis. La abonament nu se dezactiveaza automat (oferta gratuita) si esti anuntat doar dupa ce esti taxat de valoare abonamentului zonga.

  00
 2. ce inseamna perioada de gratie?

  00
  • *123# iti zice. cartela expira daca nu este reincarcata cu x euro in y timp.

   00
  • Intri in perioada de gratie cand nu mai ai valabilitate, nu mai poti initia apeluri, doar poti primi.
   Pe mine altceva ma frapeaza: “acces gratuit în aplicația mobila Zonga” DAR “Traficul în aplicație se consuma din pachetul de date”.
   Ratez eu ceva sau asta suna ca “iete interfata, fraiere, e gratis. Vrei sa faci ceva in aplicatie? Plateste, da-te-n ponta mea!”

   00
  • Perioada de gratie este acea perioada in care ai bani pe cartela, dar nu ai voie sa-i folosesti. Ca si erectia dupa primul an de casatorie.

   00
 3. Cu indygen mi-am activat pe viața zona gratuit si zilele trecute pe un prepaid Vodafone mi-am activat pe un an. Chestia mișto e ca poți descărca playlistul pe telefon si asculți fără sa mai ai nevoie de conexiune internet

  00
 4. ” Ratez eu ceva sau asta suna ca “iete interfata, fraiere, e gratis. Vrei sa faci ceva in aplicatie? Plateste, da-te-n ponta mea!” super tare si haios. “like”

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.