Yosemite HD

Să ne bucurăm de viață până vin rușii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Te-ai mutat in Crimeea?

  00
 2. El sta in Baseea

  00
 3. sa stii ca mare basist e..

  00
 4. Pentru cei care vor să o asculte separat, melodia se numește – Lower Your Eyelids To Die With The Sun -> https://youtube.com/watch?v=WEyo3hDbjk0

  00
 5. @virgil Mult ești prost.

  00
 6. Putin mai are putzin si va incerca sa apere interesele popendulatiei rusesti din New York.
  Cu tancul…ca asa stie el

  00
 7. NOU
  #7

  :)) Idioti. A trecut vremea cand anumite persoane percepeau termenul „basist” ca pe o insulta. Acum, cand tot mai multi se conving de calitatea celui mai cinstit guvern, termenul basist il arunca pe cel care il foloseste in categoria mirceabadea. Asa ca: mandra ca sunt basista

  00
 8. Daca te mananca sa-l vorbesti de rau pe Ponta, trezesti postacii.

  00
 9. Rușii, ca rușii, dar cum vor împărți Americanii Stația Orbitală cu ei? Sau vom vedea acolo războiul în miniatură: pumni, picioare, scuipați etc?!

  ps L-am votat pe Băsescu ca fiind răul cel mai rău, am regretat o perioadă, acum tind din nou să cred că este cel mai bun dintre ăștia care sunt pe scenă!

  00
 10. Ileano .. si numele spun uneori multe despre purtator .. eu n’am zis nimic de ponta si guvernul lui .. si nici de idiotenia ta.

  00
 11. NOU
  #11

  @Serafim: domnule inger, numele spune cate ceva despre purtator. Daca asta ar fi fost numele dumneavoastra de botez mi-as fi imaginat fie ca proveniti dintr-o familie de preoti fie de la tara.
  Forma vocativului pe care il folositi cand mi va adresati , imi intareste banuiala ca proveniti din mediul rural. Aratati-mi si mie unde am v-am acuzat eu ca faceti vreo referire la Ponta.
  Va explic pe „indelete” ca sa pricepeti si „matale”. Ca la sezatoarea din batatura dumneavoastra: termenul „basist” este si a fost folsit cu sens peiorativ de catre opozantii politici si simpatizantii acestora. Dupa ce au venit la putere si si-au dat cu stangul in dreptul, lumea a inceput sa-l reevalueze pe Basescu, asa ca basist si-a pierdut incarcatura negativa. Singurul care il foloseste in continuare foarte intens este mirceabadea si admiratorii acestuia.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile