wintweaks & fanclub

Been bizi lately
Ieri şi azi am lucrat intens la wintweaks.ro. Am învăţat să lucrez cu mod_rewrite, am rescris un pic de cod, am făcut linkurile prietenoase şi mai uşor de memorat, am adăugat un RSS feed, am schimbat faviconul. Mod_rewrite e ceva absolut incredibil. Ştiam de el, l-am văzut pe alte situri, dar când am lucrat cu el parcă e altceva. Sper să crească numărul de pagini indexate în google (acum 90) în cel puţin dublu şi să se facă o indexare mai cuprinzătoare decât până acum. Am văzut că a apărut versiune nouă de PhpFusion (scriptul pe care rulează situl) dar cel de acum e atat de modificat încât îmi e groază de update. Momentan merge foarte bine şi sper să nu fie nevoie să îl schimb.
L-am găsit şi pe un nene care a luat jumatate din articole şi le-a pus la el pe site, ca fiind ale lui. Situl a fost sters intre timp.
Totuşi, nu sunt mulţumit de numărul de vizitatori (nici băieţii nu cred că sunt, dar nu a spus nimeni nimic), dar e încă un site tânăr care, în ciuda reclamei, continuă să rămână în jurul a 100 vizitatori pe zi.

După cum spunea şi xkran, eforturile noastre s-au răsplătit când am depăşit săptămâna aceasta 60.000 vizitatori pe fanclub.ro, iar situl a ajuns pe primul loc la categoria muzică pe trafic.ro. Ca să vedeţi utilitatea motoarelor de căutare, 57% din vizitatori sunt veniţi prin google.

In other news, i am looking for a job. if u have bandwidth to spare, hire me. :)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

2 comentarii

 1. mod_rewrite e aur curat. Iti recomand sa tiparesti si sa ai la indemana cheat sheet-ul. La mine e mereu aici pe masa.

  Pentru o indexare cat mai cuprinzatoare tre sa ai link-uri inspre tine de pe cat mai multe alte site-uri ca asta e criteriul dupa care atotputernicul Gugal te considera important sau nu. Damn him ca din cauza asta tre sa te curvesti si sa trimiti mail-uri in prostie promitand blowjob-uri la webmasteri pentru cate un amarat de link… :)

  Link-ul spre go.ro nu merge. L-ai raportat? Hehe.

  00
 2. eh iar trebuie sa ma prostituez pentru link backuri :)

  gg pentru fan club … mi`am facut si eu user dar nu cred ca o sa ma apuc de postat masiv … raman pe coolgirl si computergames hahhahaha primul de amuzament al doilea din dependenta :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube