Web1.0: mai funcționează chestia asta?

Pentru cititorii mai tineri, bannerul ăsta era celebru acum 10 ani, când a apărut Windows XP, că folosea tema default și părea a fi un mesaj din Windows. Cu timpul, a dispărut, sau poate nu l-am mai văzut eu. Dar azi l-am văzut de câteva ori pe EVZ și nu m-am putut abține să nu dau click, de dragul timpurilor trecute.

banner

Pagina la care am ajuns este aceeași dintotdeauna: am câștigat ceva, iată alții care au câștigat, bagă numărul de telefon aici. Sincer acum, nu vă e dor de niște javascripturi din alea bune și utile, gen popup-under sau schimbătoare de statusuri de browser?

ipad31ipad32

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Asteptam reviewul la ipad 3.

  00
 2. Nu, n-au dispărut niciodată. Nu stai tu destul pe internet 😀

  Apropo, varianta pe care ai găsit-o este una depăşită. Cea nouă vibrează în lateral vreo 10 pixeli, nu cumva să scape neobservată. Cel mai sigur o găseşti în Yahoo Mail. Şi mai este şi versiunea „eşti vizitatorul 100.000”

  Legat ultimul print-screen, Daria Ciobanu este din aceeaşi localitate cu vizitatorul, indiferent de localitatea celui din urmă.

  Şi da, trebuie să funcţioneze bine treaba, este singura explicaţie pentru sumele plătite pe publicitate de nişte luni bune, poate un an sau mai mult.

  00
 3. Cat de legale sunt aceste site-uri?

  00
 4. NOU
  #4

  ‘abar n-am dacă mai funcţionează că faci o treabă destul de bună cu RoList în Adblock. Trăiască Adblock, Noscript şi Ghostery – am whitelisturi de 1 MB la fiecare ca să pot vedea şi eu ceva pă net…

  00
 5. Adblock plus… rezolva TOATE problemele de genul asta.

  00
 6. Mie imi plac alea mai complexe, de alergi cu pointerul dupa X. Cand sa dai click, hop a fugit, ca maslina atacata cu furculita si te trezesti ca ai intrat pe un site de 2 lei.

  00
 7. @biggie, Poate ne spui si noua cum instalezi Adblock Plus in Safari pe iPad. Sau poate citesti articolul cu tot cu poze. Multumesc.

  00
 8. daca-ti deschid doar un site… nu e fun.
  nu mai sunt ca in vremurile vechi, ale xp-ului, cand iti fwtea sistemul.

  00
 9. @Sarpele: daca ai deja iPad nu mai esti in target.

  00
 10. Nu e virus? Eu niciodata nu dau click pe ele. De cand am avut xp suflu si-n iaurt!

  00
 11. @sarpele: „pret’ne”, nu stiu… 1st world problems. Eu nu ma dau pe net de pe ipad, ca-mi place sa stau lejer. Si sa am adblock plus. Multa bafta.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube