Știrile zilei – 22 august 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Am citit articolul „Cum ajung ziaristii in patul politicii”
  Autoarea, Brandusa Armanca in timpul guvernarii PDL, a condus ICR Budapesta.
  As mai adauga ca exemple ca Vranceanu -Firea sunt corecte, insa sa nu amintesti de Ioan T Morar numit consul la Marsilia :) , de trupa de la RL numita la ICR, de Traian Radu Ungureanu, etc, etc.
  Asemenea articolo pe langa ca sunt mincinoase prin omisiune si ipocrite prin abordare, mi se apar adresate unei categorii de cititori spalati pe creier care nu sunt in stare sa treaca prin filtrul propriu informatiile primite.
  Din totdeauna, oameni din presa au fost cumparati si folositi de catre politicieni.
  Important este sa realizam asta si sa privim cu circumspectie declaratiile lor.
  Dar sa vii si sa spui ca doar cei cumparati de o parte a esichierului politic (superba expresie :) ) sunt rai, iar cei cumparati de cealalta parte a politicii sunt buni, inseamna ca autoarea isi considera cititorii niste oligofreni.
  Daca in ultimii ani am invatat ceva, este aceea ca nu se poate avea incredere totala in vreun ziarist, deoarece peste 1-2 ani, fie il vedem parlamentar, fie europarlamentar, fie va conduce o institutie subordonata guvernului sau presedentiei.

  00
 2. Radulescu ala de la BNR le zice bine.

  00
 3. De ce ai tot timpul un gol la capatul listei?

  00
 4. Le zice foarte bine Radulescu, dar eu nu inteleg o chestie. Daca e vorba de 100 mil pierdere in 4 luni, la un calcul scurt pt 16 mil de romani, imi iese o medie de 1 leu si ceva pe luna de persoana. Ori pierderea e estimata prost, ori ei spera sa iasa la lumina multi din zona gri a panificatiei.

  00
 5. Descoperi ca stai pe un puhoi de petrol, trec anii si se inmultesc masinile. Apoi, poc, lumea vrea petrol de la tine. Si incepi sa dai si dai, apoi ai atatia bani incat stii ce sa faci cu ei, investesti in turism. Oamenii de acolo si-au asigurat viitorul. Bravo Qatar :)

  00
 6. ,,vestea” din articolul cu tipul din Prison Break e veche. au suferit niste colege in urma cu ceva timp cand au aflat asta :))

  00
 7. ”stânga îşi propune să ia mai mult de la cei care au mai mult şi să împartă celor care au mai puţin – un obiectiv lăudabil” => Rădulescu e un porc redistribuționist

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile