Vodafone își vrea clienții fericiți și conectați

Ați văzut probabil și din articolul ăsta, Vodafone rămâne cea mai stabilă rețea de telefonie din România. Și nu se mulțumesc doar cu titlul, ci și lucrează constant la asta.

Mai ales acum, când oamenii sunt acasă, consumă mai multă voce și date, și, cel mai important, vor să ia legătura cu cei dragi.

Toți clienții Vodafone de servicii preplătite beneficiază de apeluri nelimitate gratuite către România din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie până la 31 martie, plus 300 de minute internaționale către rețele mobile și fixe pentru apelurile către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie și Austria, bonus valabil 28 de zile pentru utilizatorii prepaid și 30 de zile pentru clienții cu abonamente. Bonusul poate fi activat în My Vodafone sau la *100#, International.

vodafone-300-minute-internationale
Pentru companii, Vodafone are mai multe oferte, în funcție de nevoi și de dorințe: 300 de minute internaționale gratuite în rețele mobile și fixe către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, Austria și toate țările din Spațiul Economic European până la 31 martie sau opțiuni suplimentară de voce sau date naționale nelimitate sau 600 de minute internaționale gratuite în cadrul Spațiului Economic European, până la 15 aprilie. 

vodafone-vodafone-business

Mai multe oferte vor fi publicate aici sau aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

49 comentarii

  1. Apropo de faza cu „tinem la voi, va oferim nustiuce, dar nu uitati sa scoateti banu, chiar daca e ditai criza acum si ati ramas fara job”

    Ma mir cat de putina lume a auzit de societatile de recuperatori la faza cu datoriile la vodafone.Povestea cnv mai demult pe softpedia ca si-a instruit toti vecinii (ca recuperatorii vin si la vecini sa intrebe de tine) sa zica ca nu stiu nimic si nu cunosc.

    Firmele de genul asta se bazeaza pe intimidare.
    O varianta e sa nu recunosti sub nici o forma vreo datorie. Daca ei spun ca esti dator atunci sa trimita dovezile intai , plus documentul prin care vodafone ii imputerniceste sa recupereze creanta TA in numele lor.Creantele expira dupa 3 ani.Au fost cazuri in care recuperatorii au trimis hartii si dupa 7 ani si dupa 10 ani, aratat degetul mijlociu si n-a patit nimic.

    00
    • Da știu. Nu plati. N-au ce să îți facă. Până te trezești executat silit. Și atunci bocești pe la ușa lor. Îți faci abonament de 100 de euro, primești aifon de 40j de milioane, nu plătești și ai impresia că scapi daca ii ignori?

      00
    • Teoretic, creanța (datoria) nu se stinge după 3 ani, ci dreptul creditorului de acțiune în justiție pentru recuperarea datoriei. Companiile de recuperare îți pot trimită solicitări să plătești, însă amenințarea cu executarea silită e lipsită de temei, nu e legitimă și contravine legii. Iar dacă te hărțuiesc si îți dau telefoane ostentativ, e caz de hartuire.

      00
    • Asa e, o creanta poate fi platita de buna voie si dupa 20 de ani. Dupa trei ani de la scadenta intervine prescriptia extinctiva, adica se stinge dreptul la actiune al creditorului, acesta nu mai poate urmari creanta in justitie. Firmele de recuperare cumpara creantele pe nimic si dupa aceea merg pe ignoranta debitorilor. Unde merge, bine, unde nu, n-au pierdut prea mult…

      00
    • Interpretarea mea un pic diferita: dreptul creditorlui de actiune pentru recuperarea prejudiciului expira dupa 3 ani ins nu expira alte drepturi ale creditorului. Ca de exemplu acela de a te pune pe o „lista neagra”. lista care sa fie vanduta adica niste bani) unor alte companii/banci.
      Iar peste 10 ai cand esti „o alta persoana” si vrei sa iei un credit de la o banca banca poate sa zica nu pentru ca tu ai o datorie la unii La fel cand vrei sa faci un nou abonament la aceeasi companie sau alta companie de telefonie/internet/TV.
      Abia atunci te duci tu singur la recuperatori si le zpui ce tre sa fac sa scap de voi. Iar eu au rabdare ca au cumparat datoria aia pe nimic. Ei nu te pot obliga sa platesti dar nici tu nu-i poti obliga sa declare ca n-ai nici o datorie, pentru ca AI o datorie.

      00
  2. fariseilor, daca era cu (P) nu mai citeati articolul ?

    Hosting-ul nu costa bani ? Webdesign-ul ii pe gratis ?
    Cresc topoarele in spatele vasluienilor ?

    Nu.

    00
    • Nu mai crește nimeni topoare în Vaslui. Acum sunt importate din China. Păcat, că alea din China nu sunt făcute ca să crapi o țeastă la beție. Calitate ioc. Dai trei cozi pe spinarea muierii și imediat se rupe, se duce tot cheful de viol.

      01
  3. Primit de la orange 50GB bonus peste cei 50GB bonus din oferta. Total 130GB, pentru 5€ prepay.

    00
  4. offtopic
    nu se mai poate dezactiva zapada pe site? Ca ninge afara

    00
  5. Vodafone, cei mai milogi. Azi iti emit factura maine iti dau sms sa iti aduca aminte ca ai sa le dai bani. Cu 2-3 zile inainte de scadenta te mai si suna o tanti sa iti aduca aminte.

    00
    • Mi se pare perfect normal, sunt oameni care au altele pe cap și nu pot/nu vor să își gestioneze singuri cheltuielile, asa că le aduci aminte să nu iasă la bere în seara asta dacă nu au bani de factură.

      00
  6. Daca sunt internationale atunci ar trebui sa pot sa sun si in Papua Noua Guinee sau Togo, dar nu!

    00
  7. vodafone rulz, dupa e m-am intors din strainatate si-am dezactivat roamingul, am inercat sa-mi reactivez oferta initiala, n-am reusit, asa ca mi-au mancat cate 5 euro pe tarif normal (adica de-ala in care ramai fara net in mijlocul pustiei in 3 secunde) de vreo trei ori pana am sunat la relatii clienti si mi-a reactivat-o operatorul manual, poate faceti si voi aplicatia aia utilizabila, zic, in sensul c-as vrea sa nu mai sun tot timpul la operatori aiurea/ also aplicatia voastra sucks pe diferite ecrane de dispozitive, are ferestre descentrate, butoane inutilizabile & shit, nu toti pensionarii avem aifoane 11 pro maX

    00
    • Asa m-au enervat de 3 ori x 5 euro. Fix ciupeala asta. „a expirat optiunea”, „nu reparam aplicatia”, „dai tu sms”. „nu se poate prelungi o optiune expirata” – sa mori tu?
      client de pe vremea connex; apoi i-am bagat in x’da lui connex si m-am mutat la orange in 5 minute. tot pe cartela. Aici macar luna are 3`1 de zile nu 28. sanatate!

      00
    • 2 EUR / luna ab Digi. Roaming si tot ce vrei. Semnalul mi-a fost ok peste tot in afara de beci. Dece ai sta pe prepaid sa te faca aia de bani nu stiu.

      00
  8. @Valeriu Telekom sunt si mai tari. Iti emit facture pe luna urmatoare lunii in care ai predat echipamentele. Dupa ce n-o platesti, te suna baietii de la botosani sa-ti aminteasca.

    00
  9. când îți scrie omul articole din are ai ce învăța, documentate, bine structurate și îți dă în fiecare zi content, te dor buricele degetelor să-i lași un comentariu cu un mulțumesc aruncat la mișto, dar când are o campanie sari imediat la gâtul lui..

    00
  10. Normal ca e cea mai stabila retea, la cat de mica e cred ca e usor de gestionat.
    Cum iesi din oras, daca ai noroc si ai semnal, ai 2G sau apare 3G dar merge doar voce/sms. Mi se pare incredibil cum acum 10 ani era semnal si mergea netu pe 3G/HSPA+ pe toate coclaurile la Vodafone si acum in aceleasi locuri – no service sau max. 2G.

    00
  11. Dam la prepay, ca aia pot sa plece oricand, sau sa nu-si incarce.
    Dam la firme, ca aia au abonamente mari si chit ca iesim in pierdere cu unii, sunt buni la portofolii.

    Si la abonamentele fizice? Nimic, aia platesc lunar ca fraierii si le e prea lene sa se porteze.

  12. Mai bine făceai reclama la glo împreună cu contesa digitala.
    Nu te muti și tu la Telekom ? Sau ai boala pe sibieni ca orice Brasovean de import?

    PS am mai scris pe aici. Toate rețelele sunt exact la fel. Poate Digi e mai slabă. Să pupi in pula cu atâta ardoare o rețea care este poate marginal mai buna(1-2% să zicem) nu dă bine la obraz chiar daca da bine la punga.

    00
  13. vodafone sunt aia care mi-au cerut (inainte de touchscreenuri) 100 de lei sa-mi deblocheze telefonul pentru a-l putea folosi in alta retea(asta desi era achitat integral cu varf si indesat) in conditiile in care telefonul second hand era 150-200 de lei.
    din cauza mizeriei respective nu o sa-i uit niciodata :) si din cauza aia i-am portat pe toti spre alte retele, inclusiv pressing pt portarea abonamentelor de la firma

    00
  14. Stabila, de acord. liniuta aia (una) la mine la tara e a dracu de stabila, niciodata nu sare la doua. Da-i in ma-sa cu infrastructura lor, bine ca baga 4G, 5G, in orase dar in unele zone (si nu ma refer in padure, in munte ci mediu rural normal cu o densitate medie pentru rural) nici apel nu merge bine, nici nu visez la un 3G.

    00
  15. Vodafone. Se încheie perioada în care eram legat de ei. Îi anunț că mă voi porta. Îmi spun că da, e ok, nu am datorii la ei (nu aveam telefoane la retenție sau alte alea), totul e gratuit (nu e nevoie de taxă de debranșare), vine ultima factură normală și asta este.

    Mă trezesc cu factura. 238 lei în plus. Îi sun, desigur, aud ce mă așteptam: trebuie să plătesc, așa scrie, figurez cu datorie, cine mi-a spus că nu trebuie să plătesc taxă de debranșare a greșit.

    Îmi fut două seri din viață cu legile, drepturile și contractul lor. Le scriu după aia vreo trei pagini. Peste 2 zile sunt sunat că s-a făcut o greșeală, ne scuzați, de fapt eu trebuie să iau 28 lei de la ei.
    M-am dus să-i iau.

    Peste 2 luni au încercat să facă la fel cu mama. Au încheiat cam la fel, cu ne scuzați. Dacă era alt bătrân, care să nu aibă pe cineva alături de el, se scoteau cu 200 și ceva de lei.

    Chiar mă bucur că trăiești pe spinarea lor, ia tot ce poți de la ei. Dacă poți să-i bagi în faliment și te pot ajuta, shoot.

    00
  16. Vodafone sunt simpatici pana cand incerci sa inchizi un abonament la ei.

    00
    • Dupa ce am scris am citit si comentariul de mai sus. Am vazut filmul asta de multe ori.. degeaba ai servicii bune, daca te pisi pe clienti cu prima ocazie

      00
  17. Thanks, @Marius. Da, sunt multe situații de gen.

    00
  18. Din 2016 la vodafone si nu am plangeri. O problema (pentru ei) e ca la prelungire o sa fac downgrade la Red 10, de la Red 25. Nu imi trebuie telefon nou, iar netul este arhisuficient.

    00
    • La abonamentul 25 din 2018 am 12 gb si l-am luat strict pentru ca astfel am luat un A3 2017 gratis.

      Abonamentul 10 din 2020 are 15 giga, iar telefon nou nu vreau pentru ca nu ma mai incanta piata de telefoane. O sa bag banii intr-o baterie noua, cand va fi cazul, decat un telefon nou.

      00
    • Eu la prepay am ~300 gb / 5€/ 28 zile. Nu înțeleg de ce lumea inca mai are abonamente de 25 💶 pe luna pentru cativa gb.
      Calitatea semnalului buna, nu am avut probleme.

      00
  19. Vodafone, ducă-se-n prăpastie. Orange sau Digi rullz.

    00
  20. „Să se schimbe sistemul, dar după mine…”, ziceai? Maestre, să știi că e de porc ce faci. Oamenii care ți-au semnalat că ai „uitat” să semnalizezi cu (P) reclama la Vodafone au făcut-o decent. Vezi că ai aprobat unele comentarii care acum par că dau replici în vânt, evident că le scriau ălora cărora le-ai dat tu eject după ce au primit zeci de up-votes. Nu sunt singurul care observă chestia asta. Hai, spor la îndreptarea României și la distrus influenserițe și ipocrizia. A altora, evident. O apă ș-un pământ…

    00
    • ești cititor nou, dacă erai mai de mult timp pe aici știi că nu semnalizez cu P decât acolo unde vrea clientul sau unde trebuie (din varii motive). aici nu trebuia, că e evident că e un mesaj publicitar. de asemenea, dacă cred în mesaj sau în companie, nu marchez, că la fel de bine puteam să îl scriu și fără bani, cum am mai făcut în trecut cu alte articole.

      altfel, cu ce ocazie pe aici?

  21. Vodafone? Ăștia care au 5G dar nici 3G nu are acoperire? Ăștia care au făcut luna de 28 de zile? Ăștia care nu au acoperire decât în orașe? Dragii mei, mă chinui să stau pe date de 2 luni. Nu am semnal decât dacă pun telefonul într-o poziție și nu îl mișc. Hai sictir, Vodafone. Stau la 11 km de oraș și până în oraș nu pot avea o conversație nici măcar în 2G la ei. Sunt client de 4 ani și e timpul să-mi schimb rețeaua. Sper să zboare înapoi în Anglia după Brexit.

    00
  22. „apeluri nelimitate gratuite către România din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie până la 31 martie”
    Nu stiu cine gandeste ofertele astea, dar 7 zile de gratuitate nu incalzesc pe nimeni.
    Hai cu wifi calling chiar daca nu sunt pe teritoriul Romaniei.

    00
    • Treci la Digi și ai Wi-Fi calling indiferent unde te afli. Și abonamente de minim 2-3 ori mai ieftine.

      00
  23. Nu știu ce să zic, sunt pe Vodafone de când erau Connex, la un moment dat le-am cerut să nu mă mai contacteze până nu au o ofertă pentru mine cu internet nelimitat. După vreo doi ani m-au contactat cu o ofertă acceptabilă cu internet nelimitat, cu minute nelimitate cu Europa + America de Nord, am zero probleme cu ei, cam asta e, sfârșit de poveste. Nu aș zice că sunt fan, dar chiar nu am de ce să mă plâng.

    00
  24. uita-te putin la numarul de portari de la Orange/Vodafone spre Digi… sa vezi adevaratul motiv.

    00
  25. NOU
    #49

    Ce faceți cu abonații din fostul upc care doresc sa întregească pachetul cu abonamente de telefonie mobilă. Nu aveți abonamente în pachet decât cu cumprarea de telefon, aveți preturi de abonamente cele mai scumpe din România din piața de telefonie mobilă. Nu aveți o strategie pentru a menține abonații din fostul upc sa rămână în continuare în rețeaua Vodafone Minți foarte mult calitatea semnalului și acoperirea lasă de dorit nu mai spun de acea zisa tehnologie volte wayfi deși doar pe unele telefoane funcționează celelalte telefoane din alte mărci nu funcționează în volte deși au posibilitatea de funcționare. Ați implementat un robot care mai mult încurcă decât te ajuta când ai nevoie de o informație

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile