Video content pe cotidianul.ro

Filmat profi, fata ştie ce zice, e drăguţă… Nu îmi place că tine microfonul în mână şi că stă în picioare, ca la teve. Puneţi-o pe un scaun, la calculatorul ei sau pe un fotoliu ceva. Să fie relaxată. Şi da, materialul e de acum două zile, noutaţi ceva?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Off: daca dai click pentru marire pe imaginile de pe site, cand se deschid, video-ul ramane deasupra.
  On dar tot off: si ar putea sa strige si ei motor! in redactie, sa fie pe faza si colega din spate si sa nu-si mai roada unghiile.

  00
 2. Este blonda dar a vorbit bine despre instalarea lui Obama. Pare a fi fata desteapta, o blonda desteapta – mai rar.

  00
 3. trafic.ro upgradeaza serverul/”serverele -lol?” sau numa mie nu-mi merge? sorry, trebuia sa ma manifest:)

  00
 4. Foarte profi, cu tanti care-si roade unghiile, cred ca era foarte emotionata ca se filmeaza si o s-o vada mama la tv.

  00
 5. Mi-ar palcea sa-i invete cineva pe reporteri ca pot sa fac pauze fara sa spuna “aaaaa”. Vezi chiar discursul lui Obama.

  00
 6. vorbeste foarte plat, fara expresiviate. pare putin emotionata. la montaj puteau adauga mici secvente din discursul lui Obama, just for fun.

  poate’s eu prea carcotas.

  00
 7. Nu inteleg care este scopul reportajului ? Adica, ce spune ea, si nu este evident pentru toata lumea? Un fel de taiat iarba la caini. Sau Cotidianul targeteaza retarzi ? Oricum mai bine ca si-au ocupat timpul cu asta decat sa fure content de prin alte parti…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube