Victor Ciorbea a luat un microîmprumut?!

Mă gândeam la problema lui Ciorbea de a avea un împrumut de 1,5 milioane euro și trebuie sa plătească rate de 12.000€ pe lună în timp ce are 3.000€ salariu.

Pare rețeta clasică pentru un microîmprumut. Ciorbea a luat niște bani până la salariu, nu i-a mai putut plăti, și a intrat în funcțiune DAE ăla de 37.000% pe an, de a ajuns să datoreze un milion și jumătate de euro. Știți cum e, ai 10.000€ salariu, iei un împrumut de 12 mii până la salariu și nimeni nu se întreabă cum poți tu plăti la salariu o sumă mai mare decât salariul.

what

Retorica și explicațiile oamenilor sunt reale și sunt ok, dar toți știu că ținta lor nu sunt ăia care își plătesc împrumuturile la timp, ci ceilalți apărâți, care sunt atrași într-o groapă fără fund. Și toate astea pentru 50€ de la Spada Digital.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. Pe asta nu-l ancheteaza nici o comisie parlamentara? Sau aia sunt buni numai pentru mancat de cur dusmanii poporului?

  Ioana Basescu – persoana privata = anchetata de parlament

  Victor Ciorbea – persoana cu functie publica = liniste.

  E bine, Romania, e foarte bine. Noapte buna.

  00
 2. Asta e rețeta PSD dintotdeauna: iei un dator vândut sau un mort de foame și-i dai o funcție unde să nu facă nimic.

  00
 3. Am fost acum 2 ani sa cer un imprumut de 5000 de euro din banca. Daca nu mi-au cerut-o si pe mama, si pe tata, si hartii si garantii peste garantii, etc. Asta pe langa un DAE de aproape 14%(asa era atunci). M-am lasat pagubas si m-am descurcat si fara. Cum este insa posibil sa dai atatia bani la unul nascut in 54, persoana fizica ?

  00
 4. Pen’ ce ii trebuia 1,5 milioane? 🙂

  00
 5. Nu stiu ce font e asta, dar pe un lenovo t420 la 1600×900, chrome, 100% zoom, se vede ca un cur, mai ales la i-uri si l-uri. Vineri nu se vedea asa. Ai schimbat ceva?
  https://imgur.com/xWRMtMR

  00
 6. Pai ci Ciorbea e roman. Asa se poarta la noi, se fac credite peste puterea de rambursare fara ca cineva sa zica ” ba gigi tu nu mai mananci?”

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube